HEMŞERİLERİMİZİ BİNLERİN KATILIMIYLA SON YOLCULUKLARINA UĞURLADIK..

Ağustos -Eylül Ay'ında da birbirinden değerli birçok hemşerimizi hakka uğurladık..
Bu haber 2021-08-27 12:36:38 eklenmiş ve 12611 kez görüntülenmiştir.

 

HEMŞERİLERİMİZİ BİNLERİN KATILIMIYLA SON YOLCULUKLARINA UĞURLADIK..

 

 Ağustos -Eylül Ay'ında da birbirinden değerli birçok hemşerimizi hakka uğurladık..

 

Gazeteci Arkadaşımız Gürbüz küpelinin Eşi Semra Küpeli, Soner Ateş, Abbas Yılmaz, Barış Gümüş..

 

Eylül Ayında birçok hemşerimizi hakka uğurladık..

 

GAZETECİ GURBÜZ KÜPELİNİN EŞİ VEFAT ETDİ..

 

 Bir 1 kişi, oturuyor ve iç mekan görseli olabilir

Gazeteci arkadaşımız Gürbüz Küpelinin eşi Semra Küpeli 4 yıldır tedavi gördüğü kanser illetinden kurtulamayarak hakka yürümüştür.

Bugün Bakırköy devlet hastanesinde vefat eden Semra Küpeli 4 yıldır tedavi görmekteydi. Gürbüz Küpeli kardeşmimiz başta olmak üzere Küpeli ailesine en derin üzüntülerimizi taziyelerimizi sunar, merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sebr-i cemil diliyoruz..

 

Göle Varginis Köyünden hemşerimiz Kemal Düz bu hafta hakkın rahmetine kavuşan bir diğer hemşerimiz oldu. Kendisine Allahtan rahmet Düz Ailesine başsağlığı diliyoruz..

 

BİNLERİN KATILIMIYLA ATEŞ’İ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK..

 

Ağustos ayının son haftasına girilirken Beykoz Gümüşsuyu Dereiçi Mahallesinde ikamet eden hemşerimiz Soner Ateş, ikamet ettiği yere yakın bölge olan Karlı Tepe’de duran yada park halindeki bir arabaya çarparak Trafik kazası geçirmişti.

Kazaının ardından Paşbahçede bulunan Beykoz Devlet hastanesine kaldırımıştı. Burada akşam saatlerinde saat 11 de getirilen bilinci yerinde olan Ateş, sabah saatlerinde ise Kadıköy Numune hastanesine sevk edilmişti.  Ateş’e doğru dürüst müdahale yapılmaması, bir başka hastaneye sevkinin çok geç yapılması..  İlerleyen günlerde durumunun ağırlaşmasını da beraberinde getirdi.  Ateş bariz bir ihmalkârlığın bir sonucu olarak genç yaşta aramızdan ayrıldı.

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'SONER ATEŞ 1984 2021' görseli olabilir

SONER ATEŞ'İ KAZA DEĞİL İHMALKARLIK ÖLDÜRDÜ..

Ateşin ölümünde ihmalkarlığın olduğunu belirten akrabaları bunun takipcisi olacaklarını belirtirken.. Genç yaşta birçok hemşerimizin ucuz ölümlerle aramızdan ayrılması hemşerilerimiz ve STK’larımız arasında giderek büyük bir öfke ve infiale neden olmaktadır.. Geçen yıllarda da herhangi bir alkol yada uyşturucu kullanmayan genç bir kızımız hızla intihar edercesine ev işyerine yakın bir duvara çarparak hayatını kaybetmişti. Sanki arabanın kontrolu başkalarının elindeymiş, uydulardan yada yerden teknoljik müdahale edilme vb.  gibi bir kaza yaşanmıştı.. Gençlerimize ne yapılıyor, nasıl bir saldırı altındalar, TC rejminde covit-19 küresel operasyonu, trafik kazası süsü kazalarla, biyolojik psikolojik savaş yöntemleriyle kaç insanımız yok edildi, yok ediliyor.. bilen yok.. Çünkü rejim vatandaşın değil derin siyonist çetelerin rejmi.. Bir bakıyorsunuz ege-akdeniz-dersim-şırnak eko sistemle oynayama sonucu  bölgeler yaynıyor, bir bakıyorsunuz karadeniz dere kenarlarına doldurulan halk telef ediliyor.. Bir bakıyorsunuz bir vatandaş en zamansız bir şekilde aramızdan ayrılıyor.. uydulardan yerden heryerden sarılmış durumdayız.. Ve bu siyonist-soykırımcı sarılma 200 yıldır kesintisiz sürüyor..

 

Cuma günü Beykoz merkez camiinde kılınan cenaze namazının ardından binlerce hemşerimizin katılımıyla şahin kaya Mezarlığına defin edildi. Defin işlemlerinin ardından Ateş Ailesi taziyeleri ikametgahlarında kabul ettiler. Taziye evinde  bir taraftan kuran ve dualer okunurken, diğer yandan taziyeye gelenlere adet olduğundan yiyecek ikramı yapıdı. 

 

Beykozda vefat eden hemşerilerimizin taziyelerinde bölgemizin sadece STK'sı değil adeta yerel yönetimi gibi görev yapan Hoç-Fed üyesi Panig Derneği taziyelerin altyapısı için gereken hertür hazırlığı yaptığı da dikkatlerden kaçmadı..

 

SONER ATES VEFAT FOTO GALERİ..

 

 

DERSİMLİ SÜLEYMAN İSTANBUL'DA DEFİN EDİLDİ..

 

Uzun yıllar TC faşizmiyle mücadele eden 12 Eylül faşizminde on yıllara varan cezalarla kuşatılan

 

12 Eylül darbesinde Almanya’ya iltica eden orada vefat eden

 

Dersimli Süleyman Arslan naaşı ülkemize getirilerek İstanbulda defin edildi.

 

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

 Arslan bölgemizden Güven Yılmaz, Mehmet Aktürk, Yunus Gökçe gibi STK’larda ön sıralarda yer alan mücadele eden birçok hemşerimizin de yakın arkadaşıydı..  

 

 

Milliyetçi –Vatanperver kişiliği-kimliği ile tanınan Ardahan’ın en önemli Mermer işleme ustası, sanayici-iş adamı kimliği ile tüm Ardahanlıların tanıdığı..

Bir 1 kişi, sakal ve yazı görseli olabilir

Baris Gumus

Sevdiği-saydığı bir hemşerimiz olan Barış Gümüş bu ay içinde hakka uğraladığımız bir diğer hemşerimiz oldu. Gümüş’ün vefatı dolayısıyla medya ve sosyal medyada on binlerce hemşerimizin taziyelerin sunarak Gümüşl ailesinin acısını paylaştılar.. 

Bir 1 kişi ve takım elbise görseli olabilir

Abbas Yılmaz

Dernek başkanlarımızdan Mucuc (Beşiktaş) Dernel Başkanı Ersan Yılmaz’ın Kardeşi Abbas Yılmaz Esenyurt Mucuc Derneği önünde taziyelerin kabulünün ardından memlekete uğurlanırken doğduğu yere memlekete defin edildi. Abbas Yılmaz, iyliği, güzelliği, yardımseverliği ile tanınan, kendisini tanıyan herkesin sevdiği saydığı bir insandı. Genç yaşta ölümü hemşeri camiamızı derinden üzdü..

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Beykoz Şahinkaya’da ikamet eden Beykoz kanat önderlerimiz arasında yer alan Alişan Yıldızın anneleri, bölgemizin önde gelen Esnaflarından Aliyar Demirin kayın validesi, turizm hizmet sektöründe faaliyet gösteren iş dünyamızdan Bedirhan Yıldız, Ayvaz Yıldız, Serhat Yıldız.. akrabaları olan Sevinç Yıldız,

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

Yine Beykozun önde gelen ailelerinden demir ailesinden Fikret demirin anneleri Gulperi Demir,

Hoçvan Murka Köyünden İbrahim Kılıç,

Hoçvan Xaskar Köyünden Goze Tahiroğlu.. Hakkın rahmetine kavuştular..

İçine girdiğimiz Ağustos Ayında birçok hemşerimizi hakka uğurladık..

 

Panig derneği başta olmak üzere derneklerimiz cenazelerde taziyeye gelen insanları covid-19 küresel virüs operasyonunu da dikkate alarak hijyen-mesafe-maske kurallarına uyarak ağırladılar.

 

Hemşerilerimiz binlerin-onbinlerin dua ve  katılımıyla son yolculuklarına uğurlanırken, yüzbinlerce hemşerimizde medya-sosyal medya platformlarında taziyelerini sundular. Adet olduğu üzere taziye gelenlere yiyecek içecek ikramı yapıldı, Kuran-i kerim okunarak dualar edildi..

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ -1..

Bir 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve yol görseli olabilir

Yakın zamanda vefat eden tüm hemşerilerimize Allahtan Rahmet Yakınlarına başsağlığı diliyoruz..

 

ETİKETLER : HEMŞERİLERİMİZİ BİNLERİN KATILIMIYLA SON YOLCULUKLARINA UĞURLADIK..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya