HACI NAZİRE TEYZEMİZİ ANDIK..

Mayıs Ayında hakkın rahmetine kavuşan hemşerilerimizi Kurani Kerim ve Mevlidi Şerif okunarak dualarla, hayır hasenatla anıyoruz..
Bu haber 2022-07-03 07:06:53 eklenmiş ve 1702 kez görüntülenmiştir.

 

HACI NAZİRE TEYZEMİZİ ANDIK..

 

Mayıs Ayında hakkın rahmetine kavuşan hemşerilerimizi Kurani Kerim ve Mevlidi Şerif okunarak dualarla, hayır hasenatla anıldılar..

 

İş-STK dünyamızın önde gelen aktörlerinden Cahit Kılıç Rasathanedeki ikametgahlarında (Ayrıntılar için tıklayınız..) anılırken.. 

 

Turizm-Hizmet Sektörünün Boğazın Ünlü Şeflerinden, Kandilli Balıkçısı şeflerinden Cevdet Demir'in Anneleri Hacı Nazire Demir’i ise Beykoz Şahinkaya’daki ikametgâhlarında Kuran ve mevlit okunarak anıldılar..

 

Boğazın önde gelen şeflerinden Cevdet demirin anneleri Hacı Nazire Demir Kurani Kerim, Mevlit ve duaların okunarak anılırken, anma törenine İş-STK dünyamızdan yoğun bir katılım oldu. hep birlikte dualara eşlik edildi.. 


 HABERİN FOTOLARI TIKLAYINIZ.. 

 

Hemşeri camiamız anane ve geleneklerini en iyi şekilde yaşadıkları gibi acı-mutlu günlerinde bir araya gelerek  yüzyıllardır süren güzel geleneklerimizi hem yaşamakta hemde yaşatmaktadırlar..

 

Hacı Nazire  Teyzemiz bir iyilik timsalıydı. Zor zamanlarda akrbaya, hemşeriye kol-kanat geren özelliğiyle, yardımseverliği ile gönüllere taht kuran  örnek bir insandı. 

 

Anma Törenine İş dünyasından inşaat sektörünün devlerinden Erdal Yıldız, Turizim _hizmet Sektörünün genç temsilcilerinden Alican Koç başta olmak üzere iş dünyasından yoğun bir katılım olurken.. Panig Derneği başta olmak üzere STK temsilcileri de katıldı. Anma töreninde adet olduğu üzere yemekte ikram edildi. Tarihi Kandilli Balıkçısı Suna Abla Aşçılarından Bayram Demir ve Arkadşalarının hazırladığı nefis yemeklerden ikram edildi. 

 

 

Doğu Medya ve STK’larımız adına bu hafta vefat eden Ardahan Tikoş  (Dağcı Köyü)  eski dernek başkanı Erol Yıldız’ın amcası ve yeni dernek başkanı Ergin Morkoç’un dayısı olan Cihanşah Yıldız başta olmak üzere yakın zamanda vefat eden tüm hemşerilerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz..

 

ETİKETLER : Mayıs Ayında hakkın rahmetine kavuşan hemşerilerimizi Kurani Kerim ve Mevlidi Şerif okunarak dualarla hayır hasenatla anıyoruz..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya