Doğu Anadolu’nun Google’u Doğu Medya..

Doğu Anadolu’nun Google’u Doğu Medya yıllık cirolarınıza 1 milyondan 10 milyona varan katkılar sunarak sizleri büyütmektedir..
Bu haber 2022-07-14 12:49:57 eklenmiş ve 15433 kez görüntülenmiştir.

 

Doğu Anadolu’nun Google’u Doğu Medya..

 

 

Doğu Anadolu’nun Google’u Doğu Medya yıllık cirolarınıza 1 milyondan 10 milyona varan katkılar sunarak sizleri büyütmektedir..

 

Yerelden Evrensele insanlığın ve özgürlüğün sesi olan Doğu Medya, tarafsız ve bağımsız bir yayın olarak bölgemiz başta olmak üzere tüm insanlığın emrinde yerelden evrensele özgür irade ve özgür düşünceyi savunan, dünya insanlığını din-dil-ırk, ulus üstü dünya federasyonu fikrini esas alan, bütün dünya insanlığını tek millet olarak gören.. Ulus devlet faşizmi, terör lejyonları ile gıda-genom, hava-su yu herşeyi.. silaha çevirerek, insan soyunu gezegenden silmeye ve köleştirmeye çalışan  küresel soykırımcı % 1lik katil köleci siyonist segerdelere karşı, küresel katil soykırımcı firmalara ve yerli işbirlikçilerine karşı kurulmuş;  yerelden evrensele bütün insanlığın çıkarını, bütün insanlığın geleceğini esas alan bu düşünce ile kurulan küresel bir yayındır.. 

 

Dünyamızı siyonist-katil soykırımcı nato gibi örgütlerle yıkma yoketmeye çalışan bu soykırımcılar, aynı şekilde 10-12 siyonist aile ilede dünya genelinde basın yayını da tekellerine almış bulunmaktadırlar.. İşte doğu medya gibi yayınlar bu tekelide gezegenden silmek için ortaya çıkan nevi şahsına münhasır yayınlardır.. Ülkemizde istisnalar dışında basın yayın yoktur. Türk basını dedikleride bu katil soykırmcıların alana döşediği basındır. Gariban türk hsalkı ile ilgi alakası yoktur. Ve dünyanın heryerinde bu böyledir..

 

 

 

https://www.dogukultur.com/

 

 

 

 

 

İş Dünyası Firmalar Sitesi..

 

Yukarda belirlediğimiz yayın politikamız gereği iş dünyası alanında da rant ve paradan ziyade vatandaşı nasıl geliştiririz, vatandaşa nasıl katkı sunarız. Bu anlamda İş Dünyası Firmalar Sitesini inşa ettik..

İş dünyası firmalar sitemiz sizi bulunduğunuz alkandan tüm dünyaysa taşır. Rakipleriniz arasında ilk sıralara çıkarır..

http://www.isdunyasi-firmalar.com/

 

 

Doğu Medya Firma Rehberi

İş Dünyası Firmalar – Firma Rehberi..

Bu bölüm yazılım mühendislerimizin ad-adres-ürün-fotoğraflarınızı kodladığı, küresel arama motorlarından yerel ulusal tüm tanıtım firmalarının sizi gördüğü, sizden reklam alır beklentisi ile kullandığımız dataları-bilgileri alarak sizleri bulunduğunuz alandan başlayarak yerelden ulusala potansiyel yayama bölümü. Bu bölümde internet ortamında 7-24/365 gün sürekli sizi tüm dünyaya yayar..

 

http://www.isdunyasi-firmalar.com/firma-rehberi.html

 

Yukarıdaki heriki bölümde yılda 3-4 kez teknik servis tarafından yenilenir.. Bu yenilemenin yanı sıra yılda en 3-4 kez fotoğraf ve ürün güncellemesi de yapılarak, firmanız bulunduğunuz yerde en öne çıkarılır..

 

Doğu Medya TV

 

Doğu Medya TV sizi, firmanızı, derneğinizi, görsel şölene dönüştürerek, eşsiz vidolarla yerelden evrensele heryere taşır. Kurumsallığınızı, etkinliğinizi internet ortamında sürekli 7-24/365 gün yayında tutarak heryerde görünmenize olanak sağlar..

Doğu Medya TV Tıklayınız..

https://www.youtube.com/channel/UCtyPmfLlhT5RDsxTHSHzksQ

 

 

 

DKM-SOSYAL MEDYA

Doğu Medya sizi sosyal medyada  50- 100 binlere anında ulaştırarak işinizi, etkinliğinizi ve sizi dünyaya taşır..

https://www.dogukultur.com//haber/17202/dkm-sosyal-medya.html

 

STK DERNEKLER

STK -Dernekler sitemizde iş-siyaset-sanat –STK dernekler yer almaktadır.

https://www.stk-dernekler.com/

 

Bütün Dernek haberleri Tıklayınız..

https://www.dogukultur.com//haberler/stk-dernekler/

 

 

Bu sitemizde iş-siyaset-sanat –STK dernekler yer almaktadır. Burada Bayram Yeni yıl mesajları özel haberlerle firma ve derneklere link verilerek sizi, işinizi, firmanızı derneğinizi..  7-24/365 gün sürekli  tüm dünyaya yayar..

 

DOĞU MEDYA ARAMA MOTORLARINDA SİZİ MİLYONLARA TAŞIR..

 

Doğu Medya Google, Yandex gibi küresel arama motorlarında 20 milyona varan gösterim rakamları ile ülkemizde tanıtım firmaları arasında ilk %10 da yer almaktadır.. işinizin hacmine göre firma cironuza yıllık bazda 1 milyondan 10 milyonlara varan katkılar sunar..

Doğu Medya, özel kodlama yöntemleri ile, sahadaki onlarca temsilcisi ile, gönüllü yazılımcıları ile sizi, işinizi, firmanızı rakipleriniz arasında en önlere çıkararak sizi milyonlara ulaştırır. Cironuza milyonluk katkılar sunar..

Ve bütün bu hizmetleri de ilan-reklam ücreti almadan yapar..

 

DOĞU MEDYA GOOGLE HARİTALAR KATKILAR TIKLAYINIZ.. -1

 

 

DOĞU MEDYA GOOGLE HARİTALAR KATKILAR TIKLAYINIZ.. -2

 

 

 

 

DOĞU MEDYA YANDEX HARİTALAR KATKILAR TIKLAYINIZ..

 

 

Bu durumu görmeniz için arama motorlarında firmanızın adını yazmanız google haritalar, yandex haritalar da firmanızın işlenen foto ad-adres bilgilerine bakmanız yeterlidir. Doğu Medyanın kısa zamanda sizi bulunduğunuz alandan dünyaya nasıl yaydığını net görürsünüz..

 

DOĞU MEDYA BİR DOMAİN HOSTİNG ve E-MAİL TANIMLAMA FİRMASIDIR..

 

Doğu Medya Dünya genelinde Firmanıza Domain (internet alan adı) tanımlama (limandabalik.com.tr, drmmotors com, gazezeteavcilar.com.)

Doğu Medya Dünya genelinde Hosting (web sitelerinin internet ortamında dolaşımı) firmasıdır.. https://dogukultur.com/  gibi

Doğu Medya Dünya genelinde kurumsal  E-Mail tanımlama firmasıdır  (info dogukultur.com) gibi firmanıza kurumsal e-mail tanımlar..

 

 

Google yerel rehberlerimizde 8-10 milyonluk gösterim rakamları zaten ne demek isttediğimizi net anlatıyor.. 

 

Ve Doğu Medya insan ırkına dayatılan para tanrısını yok etme politikası gereği bütün bu hizmetleri ücretisiz yaparak küresel katil soykırımcıların para tanrısını paspas yaparak sahiplerine yedirmektedir..  

 

ETİKETLER : Doğu Anadolu’nun Google’u Doğu Medya yıllık cirolarınıza 1 milyondan 10 milyona varan katkılar sunarak sizleri büyütmektedir..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İs-HBR haberleri
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya