BEYKOZ ARDAHANLILARDAN PEŞPEŞE ZİYARETLER..

Beykoz Ardahanlılar Derneği, 2 hafta gibi kısa bir sürede Siyasi Partiler, Esnaf ve STK'lara peş peşe ziyaretler gerçekleştirdi..
Bu haber 2022-08-17 22:27:35 eklenmiş ve 8654 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ ARDAHANLILARDAN PEŞPEŞE ZİYARETLER..

 

Beykoz Ardahanlılar Derneği, 2 hafta gibi kısa bir sürede Siyasi Partiler, Esnaf ve STK'lara peş peşe ziyaretler gerçekleştirdi..

 

  Merkezi Beykoz’da Bulunan İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği içine girdiğimiz Ağustos Ay’ında Vural ÇELİK’in Başkanlığa seçilmesi ile 2 hafta gibi kısa bir sürede  dernek peşpeşe onlarca etkinliğe imza atdı..

 

Öncelikle Ak Parti İlçe Teşkilatının 3 ayda bir STK’larla yaptığı istişare toplantısı “Beykoz İçin El Ele, Yüz Yüze” etkinliğine katıldık.

Beykoz’da bulunan siyasi partiler ziyaret edildiler..

Beykoz CHP İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve CHP Bld. Meclis Üyemiz Recai Çelik’i ziyaret etdik.

Beykoz Yeniden Refah Partisi Başkanı Tuncay KARADENİZ ve Yönetimini Ziyaret etdik, Yeniden Refah Partisinde hemşerimiz Aydoğan Avşar YK üyesi..

Beykoz Deva Partisi başkanı Hikmet Baki ve yönetimini ziyaret etdik. Beykoz Deva Partisinde Hemşerimiz Şenol Korkmaz YK üyesi, Halkla ilişkilerden sorumlu..

Beykoz HDP ilçe teşkilatını ziyaret etdik,  Başkan İzzetin Yaman, bir önceki başkan Burhan Ateş ve YK üyeleri bizi karşıladılar..

Beykoz İyi Parti ilçe teşkilatını ziyaret etdik. Başkan Akif Taşdemir ve YK üyeleri bizi karşıladılar..  Beykoz İyi Partide birbirinden değerli hemşerilerimiz YK’ da yer almaktadırlar.. Kars Arpaçaylı hemşerimiz Atakan Alkış, İyi Parti Beykoz İlçe Sekreteri Ve Basın Danışmanı;

Ardahanlı hemşerimiz Sezgin Zengin ise, İyi Parti Beykoz Divan Kurul Üyesi Teşkilat Başkanı;

Yine Ardahanlı Hemşerimiz Musa Karakoç ise Yönetim Kurulu üyesi..

Sohbet havasında geçen ziyaretlerde tanışma ve Beykoz sorunları üzerinden fikir alış verişinde bulunuldu. Siyasi parti başkan ve yönetimleri ile birlikte hatıra fotoğrafları çekildi..

Bir taraftan Siyasi partiler, STK esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken diğer yandan  dönem –dönem Beykoz Ardahanlılar Derneği YK üyeliğini de yapmış olan yöneticilerimizden Asker Avşarın Oğlunun Düğün törenine  katılım gösterdik.. Dernek Başkanımız Vural Çelik u  YK üyeleri genç cifte hediyelerini takdim edip ömür boyu mutluluklar dileklerini iletip birlikte hatıra fotoğrafı çekildik..

 

Beykoz Ardahanlılar Derneği Olarak Esnaflarımızı Ziyaret Etdik..

 

Beykoz Ardahanlılar Derneği (İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği) olarak Başkanımız Vural Çelikle birlikte bir dizi esnaf ziyareti gerçekleştirdik..

 

Riva’da bulunan Kuş Evi Restaurant, Beykoz Merkezde Dalyan Cafe, Kavacıkta yer alan Zurna Dürüm, Gerçek Köylü Piliç, Kavacık Balık Sofrası ile Kavacık Balıkçısının yanı sıra Göksü da bulunan Göksü Börekçisi esnafımızı da ziyaret ederek hal hatır  sorduk.. Esnaf ziyaretlerinde hayır ve bol kazanç temennilerini ileten başkan Çelik’e esnaflarımızda nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip memnuniyetlerini dile getirdiler..

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bölgemizde potansiyel olarak milyonları kapsayan en büyük STK’larından Sipki-Der ile Celaliler-Der bayramlaşma törenleri düzenlediler..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya