15 TEMMUZ 300 YILLIK DARBE TARİHİNE DARBEDİR..

15 Temmuz 2016 ülkemizi 300 yıldır derinden işgal eden siyonist-terörist çetlere, derin işgalcilere Osmanlı darbesidir..
Bu haber 2022-07-15 08:34:35 eklenmiş ve 1294 kez görüntülenmiştir.

15 TEMMUZ 300 YILLIK DARBE TARİHİNE DARBEDİR..

 

15 Temmuz 2016 ülkemizi 300 yıldır derinden işgal eden siyonist-terörist çetlere, derin işgalcilere Osmanlı darbesidir..

 

Siyon çetelerin 300 Yıllık darbe ve derin İşgal oyunları 1876’da Sultan Abdülaziz’e darbe yapıp tahtan indirilmesi ile başladı. 300 yıldır Anadolu, Mezopotamya, Ortadoğu’da kesintisiz süren bu darbe, soykırım ve derin işgal oyunlarına, derin işgal tarihine son darbeyi Anadolu-Mezopotamyalılar, Neo Osmanlılar 15-Temmuz-2016 da darbe vurarak cevap verdiler..

 

TC rejiminde Anadolu-Mezopotamyalıların 15 Temmuz Direnişi, TC’nin ve 300 yıldır ülkelerimizi derinden işgal eden siyonist-kapitalist çetelerin durdurulması, 300 yıldır süren darbe ve soykırım tarihine darbe vurulmasının adıdır..

 

Siyonist soykırımcı sergerdeler 300 yıldır derinden işgal ettikleri Anadolu –Mezopotamya’da Kurdler, Turkler, Ermeniler ve Rumları soykırıma uğrattılar. Terörist israilden uyduruk ermenistana (uyduruk tc, iran, irak, syria..) kendilerine hizmet eden uyduruk uydu rejimlerle Mezopotamya’yı parçalayarak filistinden afganistana bu devasa coğrafyada yaşayan bütün halkları soykırıma açık koyun sürülerine, lağımlarda yaşayan fare sürülerine çevirdiler..

 

Siyon Çetelerin 300 Yıllık Derin İşgalleri ve Sultan Abdülaziz’in Hazin Sonu geleceği görmeyen, anlamayan, dönen oyunları görmeyen halkların, insan topluluklarının siyonist sergerdeler tarafından tarih boyunca nasıl soykırıma uğratılan farelere, soykırıma açık koyun sürülerine dönüştürüldüğünü net ortaya koyarken.. Ülkemizin madenleri, toprakları, suları, ovaları kurumları..herşeyi ile ülkemizin nasıl bu siyonist-kapital çeteler tarafından işgal edildiğinin de tarihidir aynı zamanda..  

 

15 Temmuz 2016 da ortaya konan direniş ruhu, siyon çetelerin darbe tarihini tersine çevirdiği gibi, siyon çetelerle mücadele, bunların dünya genelindeki işgallerine son verme dünyanın tüm kıtalarında da yükselmeye başladı.

Amerikalıların mevcut abd düzenini yıkmak için harekete geçmeleri, Rusların Rusya coğrafyasına dadanan siyon zeleneskylere, asya, önasya ve avrupada kümelenen siyon çetelere doğrudan saldırıya geçmesi..

 

Osmanlı ve çarlık ruhunun siyonizmi dünyamızdan silme aşamasına geçtiğinin en büyük kanıtları olurken.. Siyon çetelere en önemli darbeyi ise Anadolu-Mezopotamyalılar olarak bizler vurduk.. 

 

15 Temmuzda TC de yıkıldı, 300 yıllık siyonist soykırımcı sergerdelerin derin işgal ve soykırım tarihlerine de son verildi..

 

Ama gerçek şu ki TC’de hala bu derin işgal açık olmasa da derinden bütün boyutları ile sürüyor. Hala bunların kanunları put-totemleri ile yönetiliyor, hala ülkemizin kilit noktaları, ekonomisi, kurumları bunların elinde, tc siyasi partilerinde hem iktidar, hemde muhalefet partilerinin üst düzeyleri kripto siyonlarla dolu ve tc siyasetinin üst düzeyi bunların kontrolünde.. Hala  bu  300 yıllık derin işgal ve soykırım oyunları devam ediyor. Bu oyunlar TC nin yıkılması 300 yıldır ülkemizi derinden işgal eden siyonist çetelerin hesaba çekilmesiyle bu yüzyıl da finale ulaşacaktır..

 

Siyonist-kapitalist çetelerin terörist nato öncülüğünde Rusyayı açık-açık sarmaları, Rusyanın bu Siyonistlerle verdiği savaşta şunu net gördük.. Siyonist Zelenskylerle.. Ukrania gibi devasa Rus coğrafyasında da tarımı toprakları ele geçirip dünyanın gıda ambarlarına da kondukları ortaya çıktı.. Dünya halkları bu siyonist sergerdeleri, bu siyonist soykırımcıları ekarte etmese.. Hiçbir  halkın geleceğinin de olmayacağı net olarak ortaya çıktı..

 

Bu anlamda Sultan Abdülaziz’in darbeyle devrilmesi siyonist çetelerin, siyonist soytarıların, çetelerin, sergerdelerin, boynumuza yüzyıllar önceden nasıl ip geçirdiklerine dair çarpıcı bir gerçektir..

 

 

SULTAN ABDULAZİZİN HAZİN SONU..

 

 

Bismarck’ın Almanya İmparatorluğu’nu kurması ile Avrupa’da dengelerin değiştiği yıllarda, İngilizler Hint kıtasındaki sömürgeleri aleyhinde Orta Asya’da genişleyen Rusları durdurmak istiyordu. Osmanlı Devleti’ni Rusya ile savaşa sürüklemek İngilizlerin Asya politikalarına yardım edebilirdi. Babıâli’yi kontrol altına almak için fırsat kolladıkları bu karmaşık ortamda, Sultan Abdülaziz bir darbeyle 30 Mayıs 1876’da tahttan indirildi.

300 yıldır süren darbeler dönemi.. Tıklayınız..

 

VE BAŞKAN ERDOĞAN SARAÇHANEDE MİLLETE SESLENDİ..

 

 

15 Temmuz Destanı tüm dünyada yankılandı, Başkan Erdoğan, Saraçhane Meydanında Millete Seslendi..

Irkınız, Diliniz, Dininiz, Mezhebiniz ne olursa olsun 85 milyon tek milletiz. 15 Temmuzda Milletimizin azmi ve kararlılığı gösterdi ki.. Hiçbir küresel emperyal proje, saldırı, oyun ve plan milletizi, ülkemizi esir alamaz.. Bahçeli ise Erdoğanı anlamak ve tanımak milletimizin yerli ve yabancı ihanet şebeklerine karşı duruşu, ülkemizin tüm gerçekliğini anlamaktır dediler.. Liderlerin bütün konuşmalrı alttaki videoda..

 

15 TEMMUZ ANMA VİDEOSU TIKLAYINIZ..

ETİKETLER : 15 Temmuz 2016 ülkemizi 300 yıldır derinden işgal eden siyonist-terörist çetlere derin işgalcilere Osmanlı darbesidir..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İs-HBR haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya