ARDAHANLI GENÇ JOKEY ELİM BİR KAZA SONUCU HAYTINI KAYB ETDİ..

Ardahanlı genç hemşerimiz jokey Uğurcan Demirbaş elim bir kaza sonucu hayatını kayb etmesi hemşeri camiamızı yasa boğdu..
Bu haber 2022-07-16 08:05:50 eklenmiş ve 1461 kez görüntülenmiştir.

 

ARDAHANLI GENÇ JOKEY ELİM BİR KAZA SONUCU HAYTINI KAYB ETDİ..

Ardahanlı genç hemşerimiz jokey Uğurcan Demirbaş elim bir kaza sonucu hayatını kayb etmesi hemşeri camiamızı yasa boğdu.. Demirbaş Doğduğu topraklar Ardahan’da son yolcuğuna uğurlandı..

Bursa'nın Mudanya ilçesinde denizde at yüzdürdüğü sırada bindiği atın ürkmesi sonucu denize düşen 18 yaşındaki genç hemşerimiz Uğurcan Demirbaş Hayatını kayb etdi.

Bu elim kaza Demirbaşın ailesi başta olmak üzere hemşeri camiamızı yasa boğarken Türkiye Jokey Kulübü'nden (TJK) ise yaptığı açıklamada:

"Sahalarımızın genç aprantilerinden Uğurcan Demirbaş'ın, 13 Temmuz Çarşamba günü Bursa'da geçirdiği elim bir kaza sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. 2004 yılında Ardahan'da doğan Demirbaş, Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi'nden 2020 yılında mezun oldu. İlk yarışına 27 Kasım 2020'de Bursa Osmangazi Hipodromu'nda katılan ve toplam 85 yarışta at binen Demirbaş, ilk ve tek birinciliğini Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 13 Haziran 2022'de Kademova isimli safkanla elde etmişti. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve atçılık camiamıza başsağlığı dileriz.." ifadelerini kullandı.

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

DEMİRCAN DOĞDUĞU TOPRAKLARA ARADAHAN’A DEFİN EDİLDİ..

BURSA'nın Mudanya ilçesinde denizde antrenman yaptırdığı atından düşüp akıntıya kapılarak boğulan apranti (genç at binicisi) Uğurcan Demirbaş'ın (18) cenazesi, memleketi Ardahan'da toprağa verildi.BURSA'nın Mudanya ilçesinde denizde antrenman yaptırdığı atından düşüp akıntıya kapılarak boğulan apranti (genç at binicisi) Uğurcan Demirbaş'ın (18) cenazesi, memleketi Ardahan'da toprağa verildi.

 

2 yıl önce biniciliğe başlayan Demirbaş'ın en büyük hayalinin Gazi Koşusu'nu kazanmak olduğu belirtildi. Apranti Uğurcan Demirbaş, 13-07-2022  günü arkadaşlarıyla birlikte Bursa'nın Mudanya ilçesi Eğerce sahilinde atına deniz içerisinde antrenman yaptırmaya başladı. Üstüne bindiği atın ürkmesi ile suya düşen Demirbaş, dalgalar arasında kayboldu. 20 dakika denizde arama yapan arkadaşları, Demirbaş'ı sudan çıkardı. Fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen Demirbaş, kurtarılamadı. Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Demirbaş'ın cenazesi, memleketi Ardahan'a gönderildi. Aşkın-Ercan Demirbaş çiftinin 4 çocuğundan 2'ncisi olan Demirbaş'ın cenaze namazı, Halilefendi Mahalle Mezarlığı'nda kılındı.

 

Türkiye Jokey Kulübü ile Başkan Serdal Adalı'nın çelenk gönderdiği namaz sonrası Demirbaş cenazesi, mahalle mezarlığında toprağa verildi. En büyük hayalinin Gazi Koşusu'na katılarak, kupayı kazanmak olduğu belirtilen Uğurcan Demirbaş'ın, binicilik eğitimi için Bursa'ya gittiği belirtildi. Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi'nden 2020 yılında mezun olan Demirbaş, 13 Haziran 2022'de Kamedova isimli atıyla hipodromda ilk yarışını kazanmıştı. Demirtaş'ın eğitim merkezinden mezun olduktan sonra 85 yarışa katıldığı bildirildi.

 

Doğu Medya ve bölge STK’larımız adına vefat eden genç hemşerimize Allahtan Rahmet, kederli ailesi, akrabaları ve hemnşeri camiamıza başsağlığı diliyoruz..

ETİKETLER : Ardahanlı genç hemşerimiz jokey Uğurcan Demirbaş elim bir kaza sonucu hayatını kayb etmesi hemşeri camiamızı yasa boğdu..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya