BU HAFTA SONU HEMŞERİLERİMİZ MEVLİT TÖRENLERİ İLE ANILDILAR..

Bu Hafta sonu rahmetli Cemal Demir, Sosi Şirin Beykoz’da, Emirhan Koç ise Pendik’te ki ikametgahlarında anıldılar..
Bu haber 2022-07-18 07:37:28 eklenmiş ve 11924 kez görüntülenmiştir.

 

BU HAFTA SONU HEMŞERİLERİMİZ MEVLİT TÖRENLERİ İLE ANILDILAR..

 

Yakın zamanda vefat eden hemşerilerimizden rahmetli Cemal Demir, Sosi Şirin Beykoz’da, Emirhan Koç ise Pendik’te ki ikametgahlarında anıldılar..

 

RAHMETLİ CEMAL DEMİRİN 52 Sİ MEVLİT OKUTULDU..

 

Balık Sofrası İşletmecilerinden Evren Demirin, Şahin Demirin Akrabaları, Aynı Zamanda Kavacık’ta bulunan Zurna Dürüm İşletmecilerinden Mehmet Ustanın, Murat Yılan’ın ve Panig Derneği YK üyelerinin de  yakın akrabası olan Rahmetli Cemal Demirin 52 si Soğuksu Karslılar mahallesinde Öğle saatlerinde icra edildi. Adet olduğu gibi Kuranı Kerim ve Mevlit Okutuldu..

 

Mevlit programına katılan Panig Derneği yöneticiler, Panigliler başta olmak üzere hemşerilerimiz vefat eden köylümüz Cemal Demirin, yakın zamanda vefat eden tüm köylülerimize Allahtan rahmet diliyor,  Allah hepsinin ahyır hasenat ve dualarını kabul buyursun dediler..

 

QIMILİLER YENİ MAHALLEDE SOSİ NENENİN MEVLİDİNDE BULUŞTULAR..

 

Bölge İş-STK dünyamızın önde gelen aktörlerinden Bilal Şirin’in Anneleri Sosi Hala için 40. gününde adet olduğu üzere mevlit ve Kuran okutuldu. Beykoz - Yeni Mahalle Şeref Yıldız Camisi sinde icra edilen mevlit Törenine Qımıli halkı, hemşerilerimiz, iş-stk dünyasından da yoğun bir katılım oldu.

Mevlit töreninde yoğun katılım gösteren Qımıliler adeta büyük bir aşiret ve aile görüntüsünü orataya koyarken.. Bilal Şirin ise gelenleri en iyi şekilde karşıladı. Mevlit ve Kuranı Kerim tilavetinin ardından dört dörtlük bir yemek ikramında bulunuldu..

 

Mevlit törenine katılan Qımıli Derneği yöneticileri yakın zamanda vefat eden tüm hemşerilerimiz Allahtan rahmet, Şirin Ailesinden  Üyemiz Bilal şirin rahmetli annesinin 40 mevlidini hayırlarını Allah kabul etsin dediler..

 

Emirhan Koç Pendik’te Anıldı..

Pendik’te ikamet eden bu hafta başında vefat eden hemşerimiz Emirhan Koç Pendik’teki ikametgâhlarında anıldı.

Koç için okutulan Kuran ve Mevlide yoğun bir katılım oldu. Bu mevlide katılan Sıxırpet –Bebereg Dernek Başkanı Fuat Yıldız ve YK üyeleri vefat eden hemşerilerimize Allahtan rahmet dilediler. Okunan Kuran, Mevlit ve dualara eşlik ettiler. Koç Ailesinin verdiği Mevlit için Allah kabul etsin dediler..

 

Doğu Medya TV farkıyla etkinliklerinizi ölümsüzleştiriyoruz..

 

Hemşerilerimizi Dualarla Andık Foto Galeri ve Video İçin Tıklayınız..

 

 

Kuran, Mevlit Törenlerinde Hemşerilerimiz Anıldılar..

 

Okunan Kurani Kerim ve mevlitlerde 15 Temmuz 2016 Fetrö terör örgütünün darbe-işgal hareketinde hayatını kayb eden hemşerimiz Türkan Türkmen Tekin başta olmak üzere 15 Temmuz Şehitleri ile  yakın zamanda  vefat eden tüm hemşerilerimiz dualarla anıldılar..

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bu Hafta sonu rahmetli Cemal Demir Sosi Şirin Beykoz’da Emirhan Koç ise Pendik’te ki ikametgahlarında anıldılar..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya