İŞ-STK DÜNYASI KASAP AHMETİN OĞLUNUN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU..

İŞ-STK DÜNYASI KASAP AHMETİN OĞLUNUN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU..
Bu haber 2022-07-18 07:41:47 eklenmiş ve 7911 kez görüntülenmiştir.

 

İŞ-STK DÜNYASI KASAP AHMETİN OĞLUNUN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU..  

 

Bölgemizin önde gelen esnaflarından, kanaat önderlerinden Ahmet Yıldızın Oğlu Cihan Yıldızın düğün töreni Kardeşler Düğün Salonunda öğle saatlerinde icra edildi.

Ardahanlı Yıldız Ailesinden bölgemizin en eski esnaflarından, et’in uzmanı Kasap Ahmet’in oğlu Cihan Yıldız’ın, Karadeniz Sinop’lu Kaya Ailesinden Buse kaya ile hayatını birleştirdiği düğüne iş-stk dünyasından, gelin ve damadın, genç çiftin akrabalarından yoğun bir katılım oldu..

Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed)  üyesi dernekler başta olmak üzere, Panig Derneği, Beykoz Ardahanlılar Derneği, Karadeniz Bölgesinden de  birçok STK ve STK temsilcisi, Doğu Medya başta olmak üzere bölge basınından da düğüne yoğun bir katılım oldu..

 

HALAYLARLA HORONLARIN KARDEŞLİĞİNDE AKARABALIK BAĞLARIMIZIN PEKİŞTİĞİ BİR DÜĞÜN..

 

Kuzeydoğu Anadolularla-Karadenizlilerin; Sinop-Ardahan illerinin akrabalıklarının pekiştiği düğünde Horonlara Halayların kardeşliğinde katılımcılar gönüllerince eğlendiler.

Kurd Müziği, Karadeniz Bölgesi müziği ile 7’den 70’şe herkes halaya dururken.. Düğüne ka davetliler adet olduğu üzere genç çifte takı ve hediyelrini takdim ederek ömür boyu mutluluklar dilediler..

Doğu Medya TV farkıyla Hemşerilerimizin En Güzel Zamanlrını Ölümsüzleştiriyoruz..

 

CİHAN YILDIZ DÜĞÜN FOTO GALERİ –VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Kasap Ahmet Hk. Kısa Bir Bilgi..

 

Düğünü icra edilen Cihan Yıldızın babası Kasap Ahmet- Ahmet Yıldız, 50 yıla yakındır Beykoz Bölgesinde Et ve Et ürünleri üzerine hizmet veren bir esnaf, Beykoz Yeni mahallede hizmet veren Ahm-Et kasap dükkanı ile et alanında Beykozluların en çok tercih ettiği bir mekanı da işleten, toplumumuzun sevdiği saydığı bir kanaat önderi  bir hemserimiz. Yıldızın Amcası İlkin Yıldız STK ve Sivil toplum alanında bölgemizin önde gelen aktörlerinden.. Ailede Erdal Yıldız gibi İstanbul İnşaat piyasasına hizmet veren iş dünyamızın önde gelen aktörleri de yer almaktadır..

 

Doğu Medya ve Bölge STK’larımız Adına Genç Çifte Ömür Boyu Mutluluklar diliyoruz.. 

 

 

ETİKETLER : İŞ-STK DÜNYASI KASAP AHMETİN OĞLUNUN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya