BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEĞİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ..

Merkezi Beykoz’da Bulunan İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği hafta sonu yaptığı yönetim kurulu toplantısında derneğin bşk yrd. Vural ÇELİK’i Başkanlığa seçtiler.
Bu haber 2022-08-02 08:37:34 eklenmiş ve 1571 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEĞİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ..

 

Merkezi Beykoz’da Bulunan İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği hafta sonu yaptığı yönetim kurulu toplantısında derneğin bşk yrd. Vural ÇELİK’i Başkanlığa seçtiler.. Başkan demet Karakayacı ise bşk yrd. Olarak görevlendirildi. Yönetim kurulunda herhangi bir değişikliğe gidilmedi..

 

Ardahan Derneği Başkanlığına Seçilen Vural Çelik Kimdir..

 

Çelik 1984 Ardahan Merkez doğumlu, 90’lı yıllarda İstanbul’a geldiler.. Beykoz Soğuksu Mah. İkamet eden Çelik, Soğuk su Mahallesinde Muhtar (Muammer Aydınoğlu) Azası olarak görev yapmaktadır.  Meşhur Soğuksu Börek Salonunu işletmekte. 25 yıla yakındır aynı bölgede esnaflık yapmaktadır.

 

2000’li yıllardan beri dönem-dönem Beykoz Ardahanlılar Derneğinde çeşitli kademelerde yönetim kurulu üyeliği yapan  Çelik, Hoc-Fed başta olmak üzere bölgemizin birçok federasyon ve derneğine üyeliklerinin yanı sıra, Beykoz Soğuksu Spor Kulübü üyeliklerini de sürdürmektedir.

 

Evli 4 çocuk babası olan Çelik, lise mezunu. Kendisini YK başkanlığına seçen Ardahan Derneği yönetimine teşekkür eden Çelik, halka hizmetin hakka hizmet olduğunu belirterek, kurumumuzu bir adım daha ileriye götürmek için üzerimize ne düşüyorsa arkadaşlarımızla birlikte yerine getireceğiz dediler. Derneğimizin ana kuralı olan ben değil, biz olgusunu hayatın her alanına yaymaya bakacağız dediler.. 

 

 DEMET KARAKAYACI BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEĞİ TARİHİNDE BAŞARILAMAYANI BAŞRDI..

İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin ana politikalarından biri olan gençliğin ve halkın STK –STÖ (Sivil Toplum Kurumları, Sivil Toplum Örgütleri) olgusunu kavranması ve yaygınlaştırma açısından dönüşümlü başkanlık modelini benimsemesi, ben değil, biz olgusunu hayata geçirmesi esası çerçevesinde 2020 yılında yapılan kongrede başkanlık görevine seçilmişti..

 

Demet Karakayacı başkanlık yaptığı süre  boyunca sürdürdüğü görevinde Beykoz Ardahanlılar Derneğinin en büyük hastalığı olan Yönetim Kurulu ablukaya alma, bitirme, yönetimi değil kişileri ön plana çıkarma derneğin içini boşaltma derneğin dizayn edilmesini bitiren bir en devrimci aktörlerden biri oldu.. Derneği kişilerden alarak denetim-yönetim-katılım organlarının sağlam çalıştığı örnek bir STK’ya dönüşmesini sağladı.

 

Demet Karakayacı

Bu anlamda Beykoz Ardahanlılar Derneğine vurulan pranga ve zincirleri yerle bir eden, kurum değil kişilerin öne çıkarıldığı hastalıklı dernekçilik anlayışını yerle bir eden  bir başkan bir yönetici olarak tarihe geçti.. Beykoz Ardahanlılar derneğine ve yönetimine büyük bir değer katdı..

 

Karakayacı, koltuklar gelip geçicidir.. Önemli olan hizmet, önemli samimiyet, önemli olan kurumsallıktır. Vakit darlığı zaman sorunları nedeni ile istenen eforu-çalışmayı  ortaya koymada zorlanırken.. Ardahan Ailesinin bir üyesi olarak üzerimize ne düşüyorsa bundan sonrada en iyi şekilde yerine getireceğiz..  Derneğimizin kişilerin değil Ardahanlıları temsil eden bir kurum olması yönünde yönetimimizi ve üyemizi büyütüp sürece katacağız.

 

Haber foto galeri 

 

 

ETİKETLER : Merkezi Beykoz’da Bulunan İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği hafta sonu yaptığı yönetim kurulu toplantısında derneğin bşk yrd. Vural ÇELİK’i Başkanlığa seçtiler.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya