PANİG DERNEĞİ SIKINTI ve SORUNLARA ODAKLANMALI..

Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) üyesi Panig Derneği en başarılı derneklerimizden biri. Dernek yönetimi sorun ve sıkıntılara yol açacak gelişmelere ödün vermemelidir..
Bu haber 2022-08-05 09:13:43 eklenmiş ve 1162 kez görüntülenmiştir.

 

PANİG DERNEĞİ SIKINTI ve SORUNLARA  ODAKLANMALI..

 

Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) üyesi Panig Derneği en başarılı derneklerimizden biri. Dernek yönetimi sorun ve sıkıntılara yol açacak gelişmelere ödün vermemelidir.. Dernek yönetimlerinin en büyük başarısı varsa sorun sıkıntı anında tesbit edip önlem almada yatmaktadır..

 

 Panig Derneği 2015 yılında Memet Yıldız ve yönetimi ile şaha kalktı.

Derneğe araç alındı,

Derneğe arsa alındı

Dernek inanılmaz başarılara imza atdı..

Dernek gece gündüz demeden her Panig’linin düğün-cenaze anında yanında oldu..


Bir cenaze olduğunda gece saat 00.4’lerden itibaren Memet Yıldız ve yönetimi hazır bulundular, hazır olda beklediler. Çadırdan yemeğe üzerlerine ne düşüyorsa laiki ile yaptılar..

Asla derneği kişisel ego ve ihtiraslarını tatmin yeri değil, tamamıyla halkın hizmetinde olan hizmetkarlar oldular..

Hangi siyasi parti-kişi vs olursa olsun asla gidip ilik düğmeleyip kendilerini de Paniglileri de asla küçük düşürmediler..

Sadece panig-Ardahan değil, doğu-güneydoğu –suriyeli bir insan dara düştüğünde yardımına koştular. Araclarını tahsis ettiler, yemek verdiler, çadır kurdular.. Kimin yardıma ihtiyacı varsa Panig Derneği orada bitiverdi..

Kısacası dernek Memet Yıldız ve yönetimi ile birlikte hem bölgemizin en düzeyli, en itibarlı en güzel her alanda örnek gösterilen STK’sı oldu

Bölgemiz açısından bölgemizin yerel yönetimi görevini gördü..

 

 

HABERİN FOTOĞRAFLARI..  

 

 

DERNEĞİN BAŞARISI ÇETELERİN SALDIRSINI DA BERABERİNDE GETİRDİ..

 

Tabi bu düzgün düzeyli STK  yapılanması STK alanı oynayan çetelerin Panig Derneğine saldırısını da beraberinde getirdi..

Derneğin arabası yakıldı..

Taciz-tecavüz oyunları ile dernek başkan ve yönetimlerinin çocukları ablukaya alındı..

Doğu  Medya olarak oynana oyunları deşifre etmesek birçok Panigli çocuk onlarca yıl cezalarla hayatları bitirilecekti..

Bu oyunlar hala da sürüyor.. Çetler halada rsat kolluyor..

Kısacası Panig Derneğini bitirmek, yönetimi düşürmek için açık –gizli çeteler bu derneğe dört koldan saldırıya geçtiler..

 

Ve hiçbir oyun sökmedi. Panig büyüdü-büyüdü ve Beykoz Merkeze en merkezi yerine lokalini açtı. Yeni yönetime gelen Cengiz Demir ve yönetimi de halktan büyük takdir aldılar..

 

Panig Derneği, Beykoz ve Anadolu yakasındaki Ardahanlıların, Beykozluluların birbiriyle buluşma noktası oldu..

 

Yerli –yabancı tüm STK’lar ve merkezi Beykoz’da olduğu için tüm Beykoz STK’ları Panig derneğini parmakla örnek gösterilen dernekler arasında 1. Sıraya koyup gösterip takdir ediyorlar..

 

Memet Yıldız ve yönetimi, Ardahan STK yapılanmasına karşı geliştiren bütün oyunları boşa çıkardığı gibi, Beykoz özelinden İstanbul geneline adeta bölgemizin yerel yönetimi görevini de görerek halkın gönlünde taht kuran bir aktör oldu, gerçek STK olayı ve olgusunu hayata geçirdi..

 

YAŞANANLAR PANİG DERNEĞİNİ İÇERDEN Mİ YIKMAYA ÇALIŞIYORLAR SORUSUNUN SORULMASINA NEDEN OLMAYA BAŞLADI..

 

2022 Panig dayanışma gecesinden başlayarak dernek içinden Memet Yıldız’a ve özveri ile çalışan ekibine çaktırılmadan bir ambargo gelişmeye başladı..

Yukarda vurguladığım Yıldız ve yönetimin tek bir icraatına bir tek kelime ile dokunulmadığı gibi Memet Yıldızın adı bile anılmadı.. Sanki Panigliler değil başak bir dernek gece yapıyor yabancılığı sergilendi..

 

Yıldız, birileri gibi atlayıp zıplayıp foto karelerine girmeyi asla sevmeyen bir kişilik.  Gerek dayanışma gecesinde gerek lokal açılışında her zaman olduğu gibi yine arı gibi çalıştı.  Bir hizmet insanı ve gecede çaktırılmadan yapılan bu amborgo ile ilgili tek kelime etmedi. Basın olarak heycandan vs olsa bizde görmezden geldik..

 

Ama zaman ilerledikçe Yıldıza karşı açık net bir tavır giderek öne çıkmaya başladı..

Lokalin işletmesinde kısa zamanda lokali toparladı. Lokal nedeniyle oluşan borçları kısa zamanda bitirdi.

Dört dörtlük işleyen bir lokalin ortaya çıkmasında yine her zamanki rolünü oynadı..

Ve yönetim toplanıp kendisine tam yetki vermediği gibi şu anda Beykoz lokalini Panigli olmayanlar işletiyor..

Bu durum hergecen gün Panigliler içersinde büyük bir huzurasuzluğa neden oluyor.. Panigliler birileri bizimle dalga mı geçiyor. Bir yöneticimiz yokmu lokalimiz neden yabancılarda.. Çoğu üye bu soruyu sormaya başladı..

 

Memet Yıldız’a yapılan haksızlık, çaktırılmadan geliştirilmeye çalışılan ambargo STK larımızla insanlarımızla oynayanların değirmenine su taşıma olduğu gibi,   bu durum sadece Panig halkında değil bütün Ardahan kitlesinde rahatsızlığa neden oluyor..

 

Panig halkı  yabancı birilerinin değil Memet Yıldızın Lokalin başında olmasını istiyor ve Panigliler soruyor..

Biri çayoımız çorbamızla oynasa bunun hesabını kim verecek.. ??

 

(( Bilindiği  TC rejimi yüzyıldır halkı, halkları çeşitli yol ve yöntemlerle soykırıma uğratan bir diktatörlük rejmi. Rejim, Özal gibi, Bitlis gibi.. Musa Anter gibi.. Onbinlerce faili meçhule imza atmış bir rejim.. Kurdler başta olmak üzere, Anadolu-Mezopotamya halklarının fiziki –kültürel soykırımı üzerinden inşa edilmiş bir soykırımcı bir rejim. Rejimi derinden ele geçiren çeteler, kriptoları ile yüzyıldır halka biyolojik-kimyasal saldırlar başta olmak üzere hertür kültürel fiziki soykırım saldırıyı da yapan bir rejim))..

 

Böyle bir rejimde bir derneğin lokali nasıl yabancılara teslim edilir.. Bircok Panigli bu soruyu soruyor.. Hangi panigliye sorup Memet Yıldızı geri çekip derneğimizi yabancılara teslim ediyorsunuz..

 

Ve son olarak şunu belirtelim,  bu düzgün düzeyli STK’mızı dışarıdan müdahalelerle yıkamayanlar dışarıdan yıkamayan çeteler Panig Derneğini içerden mi çökertmeye çalışıyorlar..

 

Panig yönetiminin bir an önce toparlanması ve Panig halkı ile oynanabilecek açıkların hemen kapatılması gerekmektedir.. Aksi Panig halkı baş tacı ettiği gibi anında yönetimi al aşağı edip göndermesini de bilir..  Bundan dolayı dernek yönetiminin acilen toparlanıp eksikliklerini gidermesi, sevgi ve saygıda birbirlerine kusur etmemeleri ve panig halkının içinde olup yaşanan rahatsızlıkları tesbit edip gidermeleri gerekmektedir..

ETİKETLER : Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) üyesi Panig Derneği 2015 yılında Memet Yıldız ve yönetimi ile şaha kalktı. Derneğe araç alındı Derneğe arsa alındı..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya