KURU ve KAYA AİLELRİNDEN HARİKULADE BİR NİŞAN TÖRENİ..

KURU ve KAYA AİLELRİNDEN HARİKULADE BİR NİŞAN TÖRENİ..
Bu haber 2022-08-27 11:11:04 eklenmiş ve 9138 kez görüntülenmiştir.

KURU ve KAYA AİLELRİNDEN HARİKULADE BİR NİŞAN TÖRENİ..

 

Kuru ve Kaya Ailelerinden İlkay Kuru ve Birkan Kayanın Nişan Törenleri Kağıthane’de harikulade bir mekanda yapıldı..

Hocvan Dernekler Federasyonu Üyesi Qımıli Derneği 2 dönem başkanlığını yapan, federasyonun kurulum aşamasında önemli emekleri olan..

Eski Dernek Başkanlarımızdan Otomotiv-Otopark sektöründen tanıdığımız.. Turgay kayanın Oğlu Birkan kayanın nişan törenleri Kağıthane’de harikulade bir mekanda yapıldı..

 

 HABERİN VİDEO ve FOTOĞRAFLARI TIKLAYINIZ.. 

 

Ambalaj Sektöründen Kaya Ambalaj firmasının sahibi olan genç girişimci Birkan Kaya’nın hayatın birleştirdiği İlkay Kuru sağlık sektöründe çalışmaktadır. Birkan Kaya  Bilgi üniversitesi tıp fakültesi mezunu her alanda kendini iyi yetiştirmiş  gençlerimizden biri..

 

Gerek eğitimi, gerekse girişimci kişiliği ile öne çıkan Birkan kaya aynı zamanda gıda-otomotiv-inşaat-turizm-hizmet gibi alanlarda bölgemizin-ülkemizin önde gelen iş adamlarından Volkan Kaya-Selçuk Kaya, Serdar Kaya  gibi devlerin, İstanbulun Merkezi birçok ilçesinde otel işletmeleri turizm-hizmet  sektörünün önde gelen temsilcilerinden Serhat Kaya’nın, Otomotiv ve Otopark Sektöründen bölgemizin önde gelen iş adamlarından Naim Bağcının, Otomotiv sektöründen tanıdığımız Özcan Yazıcı ile, yine STK derneklerimizde yönetim kurulu üyelikleri ile öne çıkan Turizm Hizmet sektöründe yönetici olan Bülent Yazıcının da yeğenleri..

 

Ardahanlılarla Hataylıların akrabalık bağlarının pekiştiği nişan töreninde, Ardahanlı kaya ailesinden Birkan Kaya ile Hataylı Kuru Ailesinden İlkay Kuru’nun nişan törenlerine Kaya ve Kuru ailelerinin yanı sıra iş-stk-siyaset dünyasından da yoğun bir katılım oldu.  

ETİKETLER : KURU ve KAYA AİLELRİNDEN HARİKULADE BİR NİŞAN TÖRENİ..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya