KUMBASAR DÖNERİN GENÇ PRENSİ BEKARLIĞA VEDA ETDİ..

Esenyurt Merkezde yer alan Kumbasar Döner, Hamitoğlu Oto Alım –Satım Firmalarının genç prensi Muharrem Yıldız, yapılan görekemli bir düğünle bekarlığa veda etdi..
Bu haber 2022-09-04 23:19:36 eklenmiş ve 9988 kez görüntülenmiştir.

 

KUMBASAR DÖNERİN GENÇ PRENSİ BEKARLIĞA VEDA ETDİ..

 

Esenyurt Merkezde yer alan Kumbasar Döner, Hamitoğlu Oto Alım –Satım Firmalarının genç prensi Muharrem Yıldız, yapılan görekemli bir düğünle bekarlığa veda etdi..

 

 Haberin Video ve Fotografları İçin

Tıklayınız..

 

Ülkemizin en büyük metropollerinden olan İstanbulda iş dünyası basamaklarını hızla tırmanan ender sayıda genç –girişimci iş adamı hemşerilerimiz çıkmaktadır. Bu gençlerimizden biri olan Muharrem Yıldızın düğünü İstanbul Esenyurtta 5 yıldızlı bir düğün salonunda yapıldı.

 

Kars-Ardahan Kurdlerinin genelinde olduğu gibi Yıldız ailesinin bir kolu Celaliler, bir kolu Sipki, bir kolu Pirebadi gibi Kurdlerin önde gelen aşiretlerine yetiştiğinden.. Genç işadamının düğününe Kars-Ardahan başta olmak üzere, İstanbul, Ankara, İzmir-Bursa-Van gibi birçok ilden de davetli katılırken..

 

Genç iş adamlarımızdan Muharrem Yıldızın Hayatını Burcu Çelikle birleştirdiği düğüne; Genç çiftin düğün törenine akraba ve yakınlarının yanı sıra, İş-Siyaset-STK dünyasından bölgemizin önde gelen kanaat önderlerinden, federasyonlar başta olmak üzere STK başkan ve temsilcilerinden yoğun bir katılım oldu.

 

Bölgemizin önde gelen kanaat önderlerinden Selahattin Yıldızın oğlu olan Muharrem Yıldız..

 

Esenyurt merkerzde   Kumbasar Döner, Hamitoğlu Oto-Alım satım firmalarının sahipleri olan Sinan Hamitoğlunun Kardeşi. Sinan Hamitoğlu 90’lı yıllardan beri gıda-turizm hizmet, otomotiv gibi sektörler başta olmak üzere iş dünyasında öne çıkan bir aktör olduğu gibi STK alanına sivil toplum örgütlerine katkısı ve duyarlılığı ile de öne çıkan bir iş adamı..

Yoğun atlımın olduğu düğünde heyecan ve eğlencenin doruklarına çıkılırken, 7’den 70’şe herkes halaya duruken.. Adet olduğu üzere davetlilergenç çifte takı ve hediyelerini takdim ederek ömürboyu mutluluklar dilediler..

Baba Selahattin Yıldız, Abi Sinan Hamitoğulları düğün boyunca masaları tek tek dolaşarak davetlilerle en iyi şekilde ilgilendiler..

 

 

ETİKETLER : KUMBASAR DÖNERİN GENÇ PRENSİ BEKARLIĞA VEDA ETDİ..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya