GENÇ PRENS ve PRENSES GÜZELLİKLERİ İLE BÜYÜLEDİLER..

Çelik Kapı, PVC Pencere sistemleri alanında iş yapan, Güven Pen firması ile inşaat sektörünün önde gelen temsilcilerinden Başar Yıldız’ın kızı Senanur Yıldızın Nişan Törenleri
Bu haber 2022-09-04 23:22:12 eklenmiş ve 1034 kez görüntülenmiştir.

 

GENÇ PRENS ve PRENSES GÜZELLİKLERİ  İLE BÜYÜLEDİLER..

 

Çelik Kapı, PVC Pencere sistemleri alanında iş yapan, Güven Pen firması ile  inşaat sektörünün önde gelen temsilcilerinden Başar  Yıldız’ın kızı Senanur Yıldızın Nişan Törenleri Kardeşler düğün salonunda yapıldı..

 

HABERİN VİDEO ve  FOTOĞRAFLARI İÇİN

 

TIKLAYINIZ..

 

Nişan töreni yapılan Yıldız, inşaat ve inşaat malzemeleri, dış cephe sitemleri, nalburiye  alanında setörün önde gelen temsilcilerinden Erdal Yapı Firmasının sahibi Erdal Yıldızın yeğenleri..

 

Genç Prenses Senanur güzelliği ile büyülerken, genç damat Emre Baranda bir prens kadar yakışılılığ ile dikkatleri üzerine çekerken..  Davetlilerin ilk tepkisi Allah Nazardan korusun oldu..

 

Emre Baran Turmuş’la Senanur Yıldızın nişan merasimine genç çiftin akrabalarının yanısıra Yıldız Film Platolarından Ercan Yıldız, Turizm Hizmet sektöründen Tuncay Avşar .. gibi birçok iş adamının yanı sıra  iş-stk-siyaset dünyasından, bölgemizin önde gelen aileleri, kanaat önderleriden..  dönemli bir katılım oldu.

 

Davetliler genç çifte takı ve hediyelerini takdim ederken.. Genç çiftin nişan yüzüğünü tekstil sektöründen tanıdığımız aynı zamanda önemli kanaat önderlerinden olan İbrahim Yıldız kesti..

 

 

ETİKETLER : Çelik Kapı PVC Pencere sistemleri alanında iş yapan Güven Pen firması ile inşaat sektörünün önde gelen temsilcilerinden Başar Yıldız’ın kızı Senanur Yıldızın Nişan Törenleri
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya