YUSUFCAN YAKIŞIKLILIĞI İLE BÜYÜLEDİ..

Eylül Ayı 3. hafta Bölgemizden düğünler, etkinlikler..
Bu haber 2022-09-27 17:10:58 eklenmiş ve 340 kez görüntülenmiştir.

YUSUFCAN YAKIŞIKLILIĞI İLE BÜYÜLEDİ..

 

 

Ardahan 78’liler Kuşağı, öğrenci gençlik liderlerinden, aynı zamanda bölgemizin önde gelen kanaat önderlerinden  Özcan Sarıyel’in oğlunun düğünü Esenyutta 5 yıldızlı bir düğün salonunda yapıldı.. Düğünde nikahı Esenyurt Belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt kıyarken..

 

Yusufcan Sarıyelin Tuğba Sevim ile hayatını birleştirdiği düğüne iş-STK-siyaset dünyasından yoğun bir katılım oldu..

 

 

 Sarıyel, düğünün ardından sosyal medya üzerinden bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etdi.. 

 

Mesajında: Oğlum Yusuf Can Sarıyel’in düğününe katılan ve nikâhını kıyan

Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Kemal Deniz Bozkurt başta olmak üzere  köylülerime, komşularıma, arkadlarıma ve akrabalarıma bu mutlu günümüzde bizleri yanlız bırakmadıkları için katılım gösteren iş-STK siyaset dünyasının mümtaz insanlarına, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim saygı ve sevgilerimi sunarım dediler..

 

 

SIĞIRPET –BEBEREK YÖNETİCİSİ YONCA ÖZTÜRK’ÜN DÜĞÜNÜDE ESENYURTTA YAPILDI..

 

Hocvan Dernekler Federasyonu üyesi Sıxırpet-Bebereg Derneğinin bayan yöneticisi Yonca Öztürk’te sade bir düğün töreni ile evlendi.

Esenyurt ’ta gerçekleşen düğüne bölgemiz dernek başkan yöneticilerinden yoğun bir katılım oldu..

Dernek başkanı Fuat Yıldız, Derneğimizin kıymetli yöneticisi Yonca Öztürk kardeşimizin düğününe katılım sağladık çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum dedi..

 

ENSAR YILMAZIN OĞLUNUN NİŞANI BEYKOZDA YAPILDI..

Beykoz Belediyesi İski’de çalışan aynı zamanda bölgemizin önemli kanaat önderlernden biri olan Ensar Yılmazın oğlunun nşan töreni Beykozda yapıldı. Ensar Yılmaz, hayırlısıyla çocuklarımızın nişanını yaptık. Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin diyerek, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler..

 

GENÇ YAZILIMCI BURHAN ÇELİK’İN DÜĞÜNÜ PAZAR GÜNÜ BEYKOZDA YAPILACAK..

 

BEYKOZ ARDAHANLILARIN 2 EKİMDE DÜĞÜNLERİ VAR..

 

Beykoz Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi genç yazılım Mühendisi Burhan Çelik’in düğünü 2 Ekim Pazar Günü Öğle saatlerinde Beykoz’da yapılacak..

 

Beykoz Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri birbirinden değerli iş adamı, mühendis, yazılımcı, hukukçu, mali müşavirlerden oluşan  profesyonel bir ordu ile dernekçilik alanında örnek bir yapılanma ile ortaya çıkmaya başladılar..

Derneğimizin YK üyesi Yazılım Mühendisi Burhan Çelik nikâhını geçen hafta Ardahan’da kıymıştı. Düğün ise 2 Ekimde Beykoz’da yapılacak..

 

Genç Mühendis Burhan Çelik bölgesine karşı duyarlılığını lafla değil icraatları ile ortaya koyan bir yönetici.. Ülkemizin en büyük yazılım fermalarının birinde yazılım mühendisi olarak çalışan Çelik,  olmayan zamandan zaman yaratarak STK alanında koşarken..

 

İstanbul’dan Ardahan’a 1000 km yol giderek Nikâhını Ardahan’da kıydırdı. Bu duyarlılıktan dolayı Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir YK üyemiz Burhan Çelik ve biricik eşi Seda Terk’inin nikahlarını kendileri kıydılar..

 

Ve 2-Ekim Pazar Günü 13.00- 17.00 saatleri Arasında Beykoz Kavacık’ta bulunan Beyaz Saray Düğün Salonunda genç çiftin düğünü, Ardahanlıların düğünü var..

 

BEYKOZ ARDAHANLILAR YK ÜYESİ KURBANİ SURALIN OĞLU ÖMERİN DÜĞÜNÜ 15 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK..

 

Beykoz Ardahanlılar Derneği YK üyesi, bölgemizin önde gelen sanatçılarından Kurbani Suralın Oğlu Ömer Suralın düğün törenleri 15 Ekim umartesi günü Beykozda yapılacak..

 

Normalde 24 Eylülde yapılaması planlanan düğün vefatlar nedeniyle ertelendi.

 

YK üyemiz ve sanatçımız Kurbani Sural, sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Saygıdeğer arkadaşlar dostlarımız akrabalarımız oğlum Ömer'in 24 Eylül de planladığımız düğün törenini Başak gelinimizin vefatı, Ayhan Kardeşimizin vefatı.. vefatlar nedinyle, nedeniyle 15 Ekim cumartesi gününe ertelenmiştir davetiye verdiğimiz bütün dostlarımıza duyurulur..

Allah hepimizi acı ve musibetlerden korusun..

 

 

 

ETİKETLER : Eylül Ayı 3. hafta Bölgemizden düğünler etkinlikler..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya