MURKALILAR SERHADDA YENİ İŞGAL DALGASINI KIRMAK İÇİN TOPLANDILAR.

MURKALILAR SERHADDA YENİ İŞGAL DALGASINI KIRMAK İÇİN TOPLANDILAR.
Bu haber 2022-09-27 17:31:59 eklenmiş ve 337 kez görüntülenmiştir.

MURKALILAR SERHADDA YENİ İŞGAL DALGASINI KIRMAK İÇİN TOPLANDILAR..

 

Serhad’da Yeni İşgal Dalgası ile haberini yaptığımız, ülkemizin Filistinlileştirilmesi operasyonunu bölgemizde istihbarattan yerel yönetimlere, buradan STK’lara geniş halk kitlelerinde büyük bir yankı uyandırırken.. Bu konuda en somut adım, en somut girişim Hocvan Dernekler Federasyonu üyesi Murka Derneğinden geldi..

 

Sadece bölgemizi değil bütün ülkemizi ilgilendiren fakat uyduruk TC siyasetinin gündemine almadığı ülkemizin dağları, ovaları, toprağı, suyu ve havası ile işgal edilme, Filistinlileştirme oyunlarının bölgemiz özelinde Serhad’da Yeni İşgal Dalgası diye 2022-04-07 haberleştirmiştik.. Bu Haberimiz İçin Tıklayınız..

 

Murka Derneği (Ardahan Binbaşar Köyü) geçen Pazar günü 25-09-2022 tarihinde Dernek Merkezlerinde Ardahan başta olmak üzere bölgemizde toprak satışları, yabancılara, bölgemize dadanan bölgemizi ve ülkemizi Filistinlileştirmek isteyen kripto-ajan firmalara karşı halktan gelen şikayetler ve huzursuzluklar en azından kendi köyleri açısından.. Gidermek için toplandılar..

 

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen, 4-5 saat süren toplantıda dernek bünyesinde 50 kişilik bir komisyonun kurulması kararlaştırıldı.. Komisyon önümüzdeki günlerde hem Murka’da hemde bölgede incelemelere başlayacak.. 

 

Bir köy derneği böylesine hayati bir konuda hayati bir adı atarken.. Murka Dernek Başkan Fikret Aktürk, bölgemizde adı federasyon, il derneği.. olan fotoğraf karelerine girmek için birbirilerini ezen adeta işgal edilmiş STK’larımızın çoğunluğu yaşanan bu vahim durumun ya fakında değiller.. Yada STK’larımız işgal edilmiş durumda..

Şu anda bölge genelinde STK’ların ana gündemi bölgemize üs kuran, toprak toplayan, toplamaya çalışan firmalar olmalıydı..

 

Maalesef bunlar hem ayakta uyuyor, hem de halkı uyutuyorlar.. Bölgemizde yapacağımız inceleme ve araştırmaların ardından başlarında federsasyon yazısı olanlar başta olmak üzere STK ları bu alanda toplantıya çağıracağız..

 

Çünkü aklın almadığı savaşlar, kıyametler geliyor.. Bir sürü… Ülkemizin, bölgemizin ağır kronik sorunlarından bihaber hem uyuyorlar hem de  halkı uyutuyorlar..

 

Aktürk insanlık tarih boyunca afetlerde savaşlarda.. Bölgemizde Mezopotamyada-Kurdistanda var oldu.. Bunu bilen kriptolar bölgemize dadandılar..

 

Aynen Afrika’ya giden Sömürgeci-Soykırımcı batılı Misyonerler gibi incili dağıttılar.. İncil afrikalılarda kalırken koskocaman kıtayı yeraltı üstü herşeyi ile işgal ettiler..

 

Bölgemizde ise kripto ajan yapılar incil yerine para-kağıt dağıtarak bizi tarihten silmeye çalışıyorlar..

 

Önümüzdeki yarım yüzyıl içinde bir çuval buğday bir lüks araba edecektir.. O döneme geçiyoruz. Bu anlamda toprak ve ülke herşeydir. Bunu elinizden aldıklarında hayatlarınız, çocuklarınız, geleceğiniz.. herşeyinizi alacaklardır demektir.. Bu anlada STK’ların sahte gündemlerle değil halkı ülkemizi ilgilendiren gündemlere yönelmesi.. Bu konulara yönelmeyen yönetimlerin tümünün ise halk artık al aşağı etmelidir dediler..

ETİKETLER : MURKALILAR SERHADDA YENİ İŞGAL DALGASINI KIRMAK İÇİN TOPLANDILAR.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya