KASIM AYI 2022 ETKİNLİKLER, HABERLER..

Kasım Ayı, turku-ye, dunya, stk, genel güncel sorunlar, haberler, bölgemizden, serhat bölgesinden haberler, ETKİNLİKLER..
Bu haber 2022-11-04 08:57:11 eklenmiş ve 424 kez görüntülenmiştir.

KASIM AYI 2022  ETKİNLİKLER..

 

İTO SEÇİMLERİ BÖLGE İŞ DÜNYAMIZ AÇISINDAN BİR DÖNÜM NOKTASI..

 

İTO, 9 Kasım'da Dünya Ticaret Merkezinde 21. Olağan Genel kurulunu yapacak.. Bugüne kadar gerek liyakat, gerek eğitim, gerek oy – insan, nüfus bakımından bölgemiz Odalarda temsil edilmedi..

İş dünyası ve STK’lar bu alanda çok cılızdılar. TC siyasi partilerinin oyuncakları gibi kullanılıyorlardı.. Ama düzgün düzeyli STK alanının büyümesi.. Halkın, vatandaşın, ülkenin çıkarlarını herşeyin üstünde tutan Doğu Medya gibi yayınlar..

Diktatör-soykırımcı TC  rejminin toplumla oynamasına set çektiği gibi.. Sadece Srhad değil ülkemizin her köşesi ve bölgesinde STK alanı bulunduğu il-ilçeden bölgeye ülkesini yönetme anlamında büyük bir yetkinliğe ulaşmaya başladı..

 

İTO SEÇİMLERİNE TC SİYASAL ALANI DEĞİL, STK-HALK ve İŞ DÜNYASI DAMGA VURACAK..

 

İstanbul Ticaret Odası (İTO) 21’inci dönem seçimlerinin tarihi belli oldu. 9 Kasım Çarşamba günü İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde yapılacak olan İTO 21. Genel Kurul çalışmaları son hız sürerken..

 

Yaklaşan Kongrede 2013-2018 Yıllarında İTO Başkan yardımcılığı yapan Murat Kalsın en güçlü başkan adayı olarak girdiği seçime..

 

Bölgemizden Ferhan Ademhan, Burhan Osmanoğlu, Mustafa Süleymanoğlu, Aytaç Özer, Kemal Çelik,.. gibi birbirinden değerli onlarca hemşerilerimizde meclis üyesi adaylıkları için yarışacaklar.. 

 

AĞRIDA TUTAKTA TERÖR SALDIRISINI YİNE TRAFİK SALDIRISI DİYE YUTTURMAYA ÇALIŞIYORLAR..

 

Ağrı'nın Tutak ilçe merkezine girişte, dün (07-11-2022) saat 14.30 sıralarında 2 TIR ve yolcu otobüsünün yerden uydulardan müdahale edilerek , trafik kazası süsü verilerek Ağrıya ve Ağrılılara terör saldırısında bulundular..

 

 HABERLERİN FOTO GALERİSİ

 

İÇİN

 

TIKLAYINIZ...

 

ESENYURT BELEDİYESİ EZBERLERİ BOZUYOR..

 

Kardeş Kültürler Festivali ile ezberleri bozan, yerel-ulusal-küresel.. Dünya halklarının, kültürlerinin kardeş olduğunu.. Ortaya koyan Esenyurt Bld. Bu etkinliği ile faşist ulus devletin mınına koyup kodları ile oynarken.. Alt birimleri müdürlükler inanılmaz başarılara imza atmaktadırlar..

 

 

İŞ –SİYASET – STK  DÜNYASI ORHAN ÇERKEZİN KIZININ NİŞANINDA BULUŞTU..

 

Çerkez STK alanında partiler üstü duruşu ile, örneğin, “STK’lar olarak siyaset üstü duruşunuzla kendiniz güç olmasanız, kanunları kendiniz yapmasanız; başkalarının yaptıkları kanunlara tabi olur ve koyun gibi güdülürsünüz” Müstemleke-sömürge zihniyeti ile yönetilen düşmüş-düşürülmüş bir vatandaş-ülke değil, kendi ülkesinin hakimi vatandaş gerçek STK’ların varlığı, ile mümkündür.. Bu anlamda gerçek STK olayını ülkemizin her köşesine taşımalıyız.. STK alanında önemli çıkışları, fikirleri ve duruşu ile Orhan Çerkez Serhad Bölgesinin siyasal ve STK alanında en büyük temsilcisi olduğu yaptığı her etkinlikte ortaya çıkmaktadır.. Kızının nişanına İstanbul-Serhat iş-stk-siyaset sanat dünyası aktı..

 

 

HOC FED ÜYESİ SIXIRPET BEBEREGLİLER ARALIK ATYINDSA YAPACAKLARI EĞİTİME DESTEK GECESİNE HAZIRLIK YAPIYORLAR..

 

Kasım/11/2022 Ay’ının ilk haftasında bir araya gelen S. Bebereg derneği yönetim kurulu üyeleri, yaptıkları toplantıda, Başkan. Fuat yıldız “Aralık ayı içerisinde yapmayı planladığımız eğitime destek ve dayanışma gecesi için karar aldık” şimdiden hayırlı olsun açıklamasını yaptılar..

 

BEYKOZ ARDAHANLILAR BEYKOZ HDP YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİLER..

Beykoz Ardahanlılar Derneği, Ekim Ayının son haftasında kongresini yapan ve yeni yönetimini seçen Beykoz HDP ilçe teşkilatını ziyaret ettiler..

 

 

Bölge iş STK –Siyaset-Sanat dünyamız, yerel yönetimler haber video ve tüm etkinlikleri, tüm detayları için Doğu Medya yayın organlarından takip edebilirsiniz..

 

DOĞU MEDYA

https://www.dogukultur.com/

 

DOĞU MEDYA TV

https://www.youtube.com/channel/UCtyPmfLlhT5RDsxTHSHzksQ/featured

 

İŞ-DÜNYASI FİRMALAR

 

http://www.isdunyasi-firmalar.com/

 

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ-DERNEKLER

 

http://www.stk-dernekler.com/

 

ETİKETLER : Kasım Ayı turku-ye dunya stk genel güncel sorunlar haberler bölgemizden serhat bölgesinden haberler ETKİNLİKLER..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya