İŞ-STK-SİYASET -SANAT DÜNYAMIZ YENİ YILINIZI KUTLADILAR..

İş-Siyaset-STK -Sanat Dünyamız, Kanaat Önderlerimiz Yeni Yılınızı Kutladılar..
Bu haber 2014-01-01 10:44:59 eklenmiş ve 648 kez görüntülenmiştir.

İŞ-STK-SİYASET -SANAT DÜNYAMIZ YENİ YILINIZI KUTLADILAR..

 

İş-Siyaset-STK -Sanat Dünyamız, Kanaat Önderlerimiz  Yeni Yılınızı Kutladılar..

 

ARDA-FED BASKANI ÇERKEZ YENİ YILINIZI KUTLADI..

http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/c768134058.png

Çerkez, "2024, size sağlık, mutluluk ve başarı getirsin. Yeni yılınız kutlu olsun!"
"Bu yeni yıl, eski endişelerinizi geride bırakıp, yeni başlangıçlara yelken açmanız için bir fırsat olsun."
Ömrün mutlu yıllar mutlu yarınlar ile dolu olsun. En güzel dostluklar seni dost sayana nasip olsun. Mutlu yıllar...

 

İŞ DÜNYAMIZIN GENÇ-GİRŞİMCİ TEMSİLCİLERİ YENİ YILINIZI KUTLADILAR..

İhsan Yılmaz 

2024 yılı iş dünyamıza genç girişimci iş adamları damga vurdu, Beykoz merkezli, Marka Hobi, Nondo İlaç, Lilonza Estetik gibi ulusal ve küresel bazda iş yapan iş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden İhsan Yılmaz Amerika’dan Afrika’ya, Avrupa’dan Asya’ya birçok ülkeye yaptığı ihracatla öne çıkarken..

 

Ümiteks Kids Club Tekstil yeni yılınızı kutladı..                                                

 

Bülent Kaşka

İhsan Yılmaz, Erdal Yıldız gibi ulusal ve Küresel bazda başarı yakalayan bir diğer iş adamımız ise Bülent Kaşka oldular.. Kaşka’da Ümiteks Kids Club Tekstil firması ile Amerika’dan Afrika’ya, Avrupa’dan Asya’ya birçok ülkeye yaptığı ihracatla ülke ekonomisine büyük bir katma değer, binlerce vatandaşa iş-istihdam yaratarak bölgemizde yılın en başarılı iş adamlarından biri oldu.

SERHAT KÖY ÜRÜNLERİ- SERHAT OTOMOTİV..

 

Davut Demir

 

Serhat Köy Ürünleri ile Serhat Otomotiv firmalarının sahibi olan Davut Demir iş hacmiyle giderek büyürken.. Demir, aynı zamanda sivil toplum STK ve toplumsal alana duyarlılığı ile öne çıkan toplumun saydığı sevdiği bir kanaat önderi.

 

Yılmaz ve Demir gibi Serhat bölgesinden yüzlerce iş adamı gurur verici başarılar, bölge iş-stk-siyaset-sanat dünyası bakımından en çok takdir edilen hemşerilerimiz oldular.. Bunun yanı sıra binlerce hemşerimiz iş dünyası alanında önemli başarılara imza atmaya..

 

2022 yılını geride bırakırken, ilk Defa İş dünyamız temsilcileri yoğun bir şekilde İstanbul Ticaret Odası başta olmak üzere ülkemizin büyük odalarında boy göstermeye yönetici ve meclis üyesi olmaya başladılar..

 

KOC, YENİ YILINIZI KUTLADI..

İrfan Koç

Yine bu sektörde İstanbul Boğazı ve değişik yerlerde onlarca hemşerimizi İstihdam eden İrfan Koç, vatandaşa yaptığı iyilikler, hayırseverliği ve yılın ilk günlerinde vefat eden hemşerilerimiz için dağıttığı hayır lokmaları objektiflerimize yansıyor..

 

GEKE HALİM YENİ YILINIZI KUTLADI..

 

Halim Arslan

İbrahim Arslan

Bölge  İş dünyamız açısından diğer önemli gelişmeleri kısaca özetlersek.. Yeme içme sektöründe Bayramoğlu Döner, Halim Et Kahvaltı gibi Hit mekânlarla Ortaya koydukları hizmetleri ile Halim ve İbrahim Arslan Kardeşler sadece ülkemizde değil yurt dışında da takdir edilen hemşerilerimiz oldular..

 

Hakeza aynı başarı ve takdiri gıda sektöründe İstanbul geneli et dağıtım firması Dörtel Et ve Kasap Gökhan gibi devasa hizmet Mekânları ile Volkan Kaya görürken.. Kaya’nın bir diğer özelliği sivil toplum STK gençlik ve spora yaptığı katkılarla da öne çıkıyor..

 

ÇAĞDAŞ YILMAZ YENİ YILINIZI KUTLADI

 

Foryou gayrimenkul Firmasının sahibi, Ardahanlılar Kültür ve dayanışma derneği YK üyesi çağdaş Yılmaz yeni yılınızı kutladılar. Sağlık huzur dolu nice yıllar dilediler..

http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/b5a76ae167.jpg

 

FORYOU GAYRİMENKUL

 

 

GÖZCÜ DÜRÜM UYENİ YILINIZI KUTLADI..

Gözcü Dürüm, Kurd Pizza gibi özel spasiyellerinin yanı sıra ahşap ve taş mimarisinden oluşan mimari yapısıyla, bölgemizin yüzyyılar öncesindengelen tarihi eser dokusu ile inanılmazı başarmış harikulade bir mekan Gözcü Dürüm..

Gözcü Dürümle Turizim-Hizmet sektörüne ayrı bir renk katan hemşerimiz Şener Gözü..

 

AKTÜRK YILINIZI KUTLADI..

Muhlis Aktürk

Tekstil, GıdaTurizim-Hizmet, Otomotiv sektöründe bölgemizin önde gelen iş adamlarından Muhlis Aktürk İş Dünyasındaki Başarıları ile Öne Çıkarken.. Hoc-Fed Başta olmak üzere STK alanına, sivil topluma, eğitime,spora sanat alanına  yaptığı katkılarla da Serhat bölgesinin en önemli iş adamlrından biri.. En son Hoc-Fed de yapılan sıla gecesi ile Hozan ve Dengbejlerede kendisi sposor olmuştu...


BAĞCI YILINIZI KUTLADI..

Nasip Bağcı-İdeal Temizlik, İdeal Kurye

Temizlik Hizmetleri, Kurye Hizmetleri ile Nasip Bağcının sahip olduğu İdeal Temizlik Hizmetleri Firması ile İdeal Kurye İstanbuldan Ankara İzmr Bursa.. Türkiyenişn en büyük metropollerinde Temizlik ve Kurye Hizmetleri ile giderek one çıkan bir firma.. Gökdelenlerden avm lere firmalara bankalara isyeri evlerere cami okyullara temizlik alanında en çok aranan firma olduğu gibi ideeal Kurye ilede 2-3 saat içinde en değerli eşyalrınızıda teslim etmede üstüne yok.

 

İnşaat Gıda Turizim Hizmet-Tekstil Her sektörden İş Dünyamızın Önde Gelen Temsileri Yeni Yılınızı Kutladılar..

 

TURİNN CATERİNG YENİ YILINIZI KUTLADI..

Turinn Catering -Veysel Çamlı

 

OLDFORT YENİ YILINIZI KUTLADI..

Şeref Talay-Metin Şancı-Adem Monolboğa..

Yeni yılda Old Fort Restaurantta bir araya gelen Şeref Talay-Metin Şancı-Adem Monolboğa yeni yılınızı kutladılar..

 

ERDAL YAPI YENİ YILINIZI KUTLADI..

http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/dd38763a2bjpeg

Merkezi Beykoz Yeni Mahallede yer alan inşaat, inşaat mazlemeleri, dış cephe giydirmeleri, nalburiye gibi değişik inşaat dallarında üretim ve iş yapan Erda Yapının sahibi Erdal Yıldız Yeni yılınızı kutladılar, esenlik sağlık dilediler..

 

ERDAL YAPI TIKLAYINIZ..

http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/dd38763a2bjpeg

 

 

VOLKAN KAYA YENİ YILNIZI KUTLADI:

 

Kayalar Gıda İnşaat A.Ş. Firmasının sahibi, bölge iş dünyamızın en büyük temsilcilerinden biri olan, Dörtel Et ve Kasap Gökhan'la İstanbul Piyasasına kırmızı ve Beyaz et dağıtımı işi yapan, iş dünyasının yanı sıra STK ve toplumsal alana en büyük katkısı olan, 2000'li yıllardan itibaren bölge STK yapılanmamızın sağlam temllerde rayına oturmasının en büyük aktörlerinden olan iş adamı Volkan Kaya yeni yılnızı kutladılar.. 

 

 

DÖRTEL ET 

KASAP GÖKHAN

 

BAYRAMOĞLU DÖNER, HALİM ET& KAHVALTI MEKANLARININ İŞLETMECİLERİ HALİM-İBRAHİM ARSLAN YENİ YILINIZI KUTLADILAR..

 

ibrahim -Halim Arslan Kardeşler

Et ve et ürünleri üzerine yarım yüzyıldan fazladır hizmet veren Bayramoğlu Döner’le Halim Et & Kahvaltı mekanlarının sahipleri Halim Arslan ve İbrahim Arslan yeni yılınızı kutladılar..

 

Halim Arslan

Ve Tanrı Et’i Yaratırken Etin Ustasını da yarattı: Ülkemizde et ve et ürünleri üzerine Bayramoğlu Döner ile Halim Et & Kahvaltı Mekânları ile yeme-içme, turizm-hizmet sektöründe sadece yerli turizme değil yabancı turizme de önemli bir katkı sunulmaktadır.

 

Teknolojinin geliştiği dünyamızın giderek bir köye dönüştüğü günümüzde Avrupalı bir firma, bir iş adamı, yâda bir arkadaş gurubu sırf döner yemek için ayda 1-2 kez Bayramoğlu Dönere gelirlerken.. Bayramoğlu Döner ve Halim Et & Kahvaltı yerli yabancı turisti İstanbul’a ve ülkemize taşırken, firmanın kurucusu Halim Usta ve Arslan kardeşler için “Ve Tanrı Et’i Yaratırken Etin Ustalarını da yarattı” olgusu ile karşı karşıya kalıyoruz.

 

BAYRAMOĞLU DÖNER

 

HALİM ET KAHVALTI

 

 

 

İRFAN KOÇ YENİ YILNIZI KUTLADI..

 

Yarım yüzyıldan fazladır Turizm-Hizmet sektöründe faaliyet gösteren Kandilli Balıkçısı, Suna Abla, Köfteci İrfan gibi hit mekanlarla İstanbul Boğazı ve İstanbul’un değişik noktalarında yeme-içme, gıda sektöründe, turizm-hizmet sektöründe faaliyet gösteren Koç, onlarca hemşerimizi iş –istihdam sağlayan, hemşeri camiamızın kişilik olarak en çok saydığı, sevdiği simalardan biri olduğu gibi

 

Soldan Sağa ABC Lojistik Operasyonel Beyni Ergun Koc İrfan Koç'la birlikte

2023 Yılında Turkiye ve Dünyanın birçok kıtasına taşıma işi yapan 1993 Yılında Avrupa, Asya merkezli kurulan ABC Lojistik, günümüzde Kayseri’deki devasa alan üzerinde merkez üssü stratejik konuma sahip, 5.000 m² kapalı, 30.000 m² açık alan üzerine kurulu olup, operasyonlarının bir bölümünü buradan yönetmektedir ve Dünya’nın her noktasına erişim sağlamaktadır.

 

KANDİLLİ BALIKÇISI

 

KÖFTECİ İRFAN

 

 

ABC LOJİSTİK

 

 

 

 

 

SERHAT OTOMOTİV SERHAT KÖY ÜRÜNLERİ FİRMASININ SAHİBİ DAVUT DEMİR BAYRAMINIZI KUTLADILAR..

 

Merkezi Kavacıkta Bulunan Serhat Otomotiv, Serhat Köy Ürünleri Firmalarının sahibi Davut Demir yeni yılınızı kutladılar.

Davut Demir 

Bölge iş siyaset STK dünyamızın en önemli aktörlerinden biri olan, birçok derneğimizin kurulması ve yürümesinde de en önemli aktörlerden biri olan Demir; aynı zamanda firmalarının yer aldığı Beykoz’da da toplumumuzun en önemli kanaat önderlerinden.

 

 

SERHAT OTOMOTİV - SERHAT OTO

 

Demir gösteriş, riyakarlığa girmeden 100 lerce hemşerimizin iş istihdam sahibi olmasını sağlarken.. Hemşeri camiamız dışında kalan çevrelerle de iş siyaset stk sivil toplum alanlarında yerli ve yabancının kendisine danıştığı bir isim.

 

SERHAT KÖY ÜRÜNLERİ

 

 

Tek kelime ile özetlersek sivil toplum alanında hemşeri camiamızı her alanda en iyi temsil eden, dışa karşıda hakeza toplumumuzu en iyi temsil eden aktörlerden biri. 

 

 

ÜMİTEKS KİDS CLUP YENİ YILINIZI KUTLADI

 

Bülent Kaska

Bülent Kaşka Tekstil alanında dünyanın birçok kıtasına ithalat ihracat işi yapan iş adamlarımızdan biri.

 

Günümüzde Tekstil Sektöründe Dünyanın her ülkesine ihracat yapan Ümiteks Kids Clup Tekstil Firmasının sahibi olan,  onlarca fason alt firmasıyla binlerce insana iş istihdam sağlayan, Tekstil alanında Amerika, Kanada, Latin Amerika, Afrika-Ortadoğu, Avrupa, Rusya başta olmak üzere nerdeyse dünyanın her kıtasına ihracat işi yaparak ülkemize en büyük katma değer katan iş adamlarından biri.. Kaşka aynı zamanda otomotiv, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren bir iş adamı, Yarım yüzyıldan fazladır tekstil sektöründe faaliyet göstermektedirler.

 

ÜMİTEKS KİDS CLUP TIKLAYINIZ..

 

Ümiteks Kids Clup Tekstil Firması

 

YUSUF GAYRİMENKUL, YUSUF EMLAK, YUSUF İNŞAAT YENİ YILINIZI KUTLADI

 

Erhan Şit

Mustafa Şit

Ayhan Şit

Hayallerinizdeki eve sahip olun sloganı ile 2010 yılında yola çıkan Yusuf Gayrimenkul, Yusuf Emlak, Yusuf İnşaat sizi hayallerinize kavuşturduğu gibi sizi yormadan inşaat-emlak-arsa hertür işlemlerinizi ivedilikle çözmektedir. Fiyat performansı, kalite, müşteri memnuniyeti ile de İstanbul geneli siteler, villalar, iş yerleri, yerel –kamu binaları .. Yılda yüzlerce esere imza atan bir inşaat firması.

 

Firmanın işletmecileri ve kurucuları Erhan, Ayhan, Mustafa Şit Kardeşler yeni yılınızı kutladılar.

 

YUSUF GAYRİMENKUL, YUSUF EMLAK, YUSUF İNŞAAT

 

 

Firmanın işletmecileri ve kurucuları Erhan, Ayhan, Mustafa Şit Kardeşler Bayramınızı kutladılar. 

 

YUSUF YAPI, YUSUF MİMARLIK TİC. LTD. ŞTİ FİRMASI BAYRAMINIZI KUTLADI..

 

Burhan Şit

Hayallerinizdeki eve, iş yerine, siteye sahip olun sloganı ile 2000’li yıllarda Yusuf Yapı, Yusuf Mimarlık İnşaat Firması sizi hayallerinize kavuşturduğu gibi sizi yormadan inşaat-emlak-arsa hertür işlemlerinizi ivedilikle çözmektedir. İnşaat alanında proje geliştirme, plan ve proje oluşturma, plan ve proje yapma, fiyat performansı, kalite, müşteri memnuniyeti ile de İstanbul geneli siteler, villalar, iş yerleri, yerel –kamu binaları .. Yılda yüzlerce esere imza atan bir inşaat firması Yusuf Yapı, Yusuf Mimarlık.

 

Firmanın işletmecileri ve kurucuları Burhan ve Orhan Şit Kardeşler yeni yılınızı kutladılar.

 

YUSUF YAPI, YUSUF MİMARLIK TİC. LTD. ŞTİ

 

TURİNN CATERİNG YENİ YILINIZI KUTLADI 

Günlük 20-30 bin kişiye yemek servisi yapabilen Catering Firması sahibi ve kurucusu Veysel Çamlı Bayramınızı kutladı. Turinn Catering Firması iş yerleri, firmalar başta olmak üzere okullar, hastahaneler, yerel yönetimler, kamu kurumlarına yemek sevisi ile öne çıkan ülkemizin en önemli catering firmalarının başında gelmektedir. Turinn Catering Firması doğal -organik konsepti, uzman ekibi, uygun fiyat performansı ile de en çok tercih edilen firmaların başında gelmektedir. Veysel Çamlının Mensup olduğu Çamlı Ailesi bölgemize Çamkar Otel başta olmak üzere turizim-hizmet sektöründe de birçok ilke imza atan bir aile olduğu gibi, Veysel Çamlı 1990'lardan beri bölge iş-STK dünyamızın sağlam temellerde rayına oturması için efor harcayan, katkı sunan bölgemizin en önemli iş-STK-Siyaset dünyasınında aktörlerinden biri. 

 

TURİNN CATERİNG 

 

Burhan Osmanoğlu YENİ YILINIZI Kutladı.

 

TÜMKİAD Genel Başkan Yardımcısı

BES İNŞAAT TEKSTİL TURİZM SANAYİ LTD.ŞTİ

Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Osmanoğlu yeni yılınızı Kutladı.

Huzur sağlık dolu yıllar diledi.

 

KAVAK ALTIN BALIK YENİ YILINIZI KUTLADI

Anadolu Kavağı tarihi restaurantlarından olan Kavak Altın Balık Restaurant işletmecileri Coşkun Yıldız ve Ali bey yeni yılınızı kutladılar. Esenlik sağlık dilediler. 

 

KAVAK ALTIN BALIK

KAFKAS CAFE & DONDURMA YENİ YILINIZI KUTLADILAR..

 

Tarihi Kafkas Balıkçısı, Tarihi Kafkas Dondurmacısı Kemal Düşme yeni yılınız kutladılar.

                             

Kemal Düşme 

 

 

Kemal Düşme 

 

TARİHİ KAFKAS DONDURMACISI

 CAFEROĞLU PLASTİK YENİ YILINIZI KUTLADI..

Plastik hammadde sektöründe ülkemizin önde gelen firmalrı arasında yer alan Caferoğlu Platik Firmasının sahibi Aydın Aydınlar yeni yılınızı kutladılar. Esenlik sağlık dilediler. 

 

 CAFEROĞLU PLASTİK

 

 

STK'LARIMIZ  YENİ YILNIZI KUTLADILAR..

 

SİPKİ-DER MENDERES ÖZTÜRK YENİ YILINIZI KUTLADI

 

Sipki Kültür Evi Başkanı Menderes Öztürk yeni yılınızı kutlayarak esenlik ve sağlık dilediler..

 

SİPKİ KÜLTÜR EVİ

 

 

DİGOR KÜLTÜR  PLATFORMU YENİ YILINIZI KUTLADILAR..

Merkezi Sancaktepe’de bulunan, Serhadın STK gücünü bir çatı altında toparlamyı başaran,  Digor Kültür Platformu (DKP) Başkanı Orhan Özyakışır ve Yönetimi ile Digor Dernek Başkanları ve Yönetimleri Yeni Yılınızı kutladılar.

 

Çirokan Kurdi-Dengbejler, Hozanlarla Kurd Kültürünü en iyi yaşatan ve yayan STK'lardan biri olan,  Yaklaşık olarak 10-15 yıldır Digor Kültür Platformunun İstanbul’da düzenlediği “Köyler Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” nı her yıl geleneksel olarak düzenleyen Digor Kültür Platformu Başkanı Orhan Özyakışır ve Yönetimi bayramınızı kutladılar.

 

SANCAKTEPE’DE SERHADIN STK GÜCÜNÜ TEK ÇATI ALTINDA TOPARLAYAN DİGOR DERNEKLERİ DE YENİ YILINIZI KUTLADILAR..


Serhat Bölgesi STK’larına öncülük ederek toplumsal alandan gelen gücümüzü partiler üstü, görüşler üstü STK ruhuna uygun olarak hayta geçiren DKP, sivil toplumdan, halktan gelen gücümüzle hemşerilerimizin yerel, kamu, iş, siyaset.. Dünyasında hak ettikleri yerleri alması da temel hedeflerimiz arasında olduğu gibi,mensup olduğumuz toplumu ve kitleyi nasıl en iyi temsil edebiliriz şiarı bizim temel esasımızdır.. Hemşeri camiamız, derneklerimiz ve tüm insanlığın yeni yılını kutluyoruz..

 

1.Digor merkez.(DİGOR)

2.Dağpınar (Bazarcıx) 1

3.Dağpınar (Bazarcıx) 2

4.Hasancan 1

5.Hasancan 2

6 Âlem

7 Yağlıca (Zıxçi)

8.Yemençayır

9. Derinöz (Ekrek)

10.Bostankale (Şewan)

11.Sorgunçkavak (Kesko)

12.Dolaylı (Mewrek) 1

13.Dolaylı (Mewrek) 2

14. Çatak

15. Bayırbağ (Sogıltiyabeto)

16. Karakale ( Eliya)

17. Kilitaş (Pekran)

18. Bacalı

19. Saklıca (Susuz)

20. Köseler (Kosesogılti)

21 Erenköy (Taşnikamilya)

22. Aşağı Başköy

Digor Köyleri dernek başkan ve yönetimleride yeni yılınızı kutladılar..

 

HOCVAN DERNEKLER FEDERASYONU YENİ YILINIZI KUTLADI..

 

 

 

 

Bölgemizin ilk kurulan federasyonlarından biri olan, STK dendiğinde bölgemizde, ülkemizde örnek olarak gösterilen bir STK olan Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) başkanı Ayhan Öztürk ve Yönetimi yeni yılınızı kutladılar.

 

ETİKETLER : İş-Siyaset-STK -Sanat Dünyamız Kanaat Önderlerimiz Yeni Yılınızı Kutladılar..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Yeni Yıl Mesajlar haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya