ŞUBT AYI DERNEKLER ETKİNLİKLER..

ŞUBT AYI DERNEKLER ETKİNLİKLER.. Dernekler Bu Hafta ve Önmüzdeki Haftalar Şubat Ayı Etkinlikleri..
Bu haber 2023-02-04 10:07:29 eklenmiş ve 387 kez görüntülenmiştir.

ŞUBT AYI DERNEKLER ETKİNLİKLER.. Dernekler  Bu Hafta ve Önmüzdeki Haftalar Şubat Ayı Etkinlikleri..

 

 

MUCUCLULAR BU AKŞAM BİRBİRİYLŞE BULUIİŞUYOR..

 

Mucuc –Beşiktaş Derneği Dayanışma Gecesi Bugün.. 04-02-2023 Cumartesi Akşamı Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayında yapıacak..

 

QODUZHARALILAR HAFTAYA BAĞCILARDA BİRİBİRİYLE BULUŞUYOR..

 

Ardahan Qoduzxara (Koduzhara) Akyaka Köyü Gecesi Mönümüzdeki 11Ş ubat Cumartesi günü Bağcılar belediyesi Kültür merkezinde yapılacak..

 

ARDAHAN İLİ MERKEZ AKYAKA KÖYÜ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ İSTANBUL TARIH 11/02/ 2023)  15. GENLENEKSEL BİRLİK VE BERABERLİK KARDEŞLIK GECESİNDE SİZ DEĞERLİ KÖYLÜLERİMİZ VE DOSTLARIMIZ ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ GECEMİZE SPONSOR OLAN ÇOK DEĞERLİ İŞ ADAMLAR HEPSİNE AYRİ AYRİ DRK YÖNETİM ADINA ÇOK - ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BİLETLERİ TEK KİŞİLİK FİYAT 100 TL

 

ÇALBAŞLILAR AYIN 19 DA ESENYURT BELEDİYESİ  NİKAH SARAYINDA BİRBİRLERİYLE  BULUŞUYORLAR..

İşte Detaylar.

 

DAMAL DERNEKLER FEDERASYONU SUSTURLMAYA ÇALIŞILAN FİKİRLER ADLI ETKİNLİĞİ ERENLER CEM EVİNDE BU PAZAR GÜNÜ 05-02-2023  SAAT 16.30 DA YAPILACAK..

Damal Dernekler Federasyonu Bir STK misyonunu en iyi yerine getiren derneklerden biri.. Federasyon Faili Meçhul yapılan hemşerimişz Cemil Kırbayır, TC Çetelerinin katlettiği Gazeteci Metin Göktepe, Uğur Mumcu, Hant Dink Gibi aydınları anacak..

 

UĞUR YANIK EL İÇİN LOKMA..

 

Geçen Günlerde TC çetelerinin  Şaibeli bir şekilde faili meçhul yaptığı Halk TV Yayın Kordinatörü Uğur Yanıkel İçin Ok Meydanı Cem evinbde Bugün 04-02-2023 Cumartesi saat 14-16 lokma verilecek..

 

ARDAHANIN KURTULUŞU ETKİNLİKLERİ ŞUBAT AYINDA..

 

Ardahan kamuoyundan gelen istek üzerine kurtuluş etkinliğine dernek başkanları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılıyoruz . Siyasi il başkanları,  Valilik ve Beldiye başkanları  ile Ardahan’da başlayan  yarım  kalan hizmetleri, yapılması gereken hizmetleri  ve sorunları dile getirerek gündeme taşımak istiyoruz.  Bu konuda başkanlarımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin desteğini bekliyoruz .Katılmak isteyen dernek başkanı vede yöneticilerinin bir listesini hazırlayarak proğram yapmak istiyoruz Ardahanımızın 102 inci yıldönümü 23şunat ta orda olalım güç gösterelim diyerek herkesi saygıyla selamlıyorum Ardahan Dernekler Fedarasyonu Genel Başkanı Orhan Çerkez

 

ATAŞEHİR BELEDİYESİ GÖZALTILARLA İLGİLİ BASIN AÇIKLAMSI YAPTI..

Dün ulusal –yerel basında yer alan Ataşehir belediyesinde ki operasyonla ilgili Ataşehir belediyesi basın açıklaması yaptı işe o açıklama..

 

 

 

DERNEKLER ETKİNLİKLER FOTO GALERİ TIKLAYINIZ..  

ETİKETLER : ŞUBT AYI DERNEKLER ETKİNLİKLER.. Dernekler Bu Hafta ve Önmüzdeki Haftalar Şubat Ayı Etkinlikleri..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya