BESRA SANİN’İ ve HEMŞERİLERİMİZİ HAKKA UĞURLADIK..

BBESRA SANİN’İ ve HEMŞERİLERİMİZİ HAKKA UĞURLADIK, HEMŞERİLERİMİZİ ANDIK..
Bu haber 2023-03-16 09:15:43 eklenmiş ve 284 kez görüntülenmiştir.

 

 

BESRA SANİN’İ ve HEMŞERİLERİMİZİ HAKKA UĞURLADIK, HEMŞERİLERİMİZİ ANDIK.. 

 

Bölgemizin simge kişiliği ve ismi rahmetli Hamdi Demirin (x1), Kayın validesi, Yılmaz ve İlhan Sanin’nin anneleri, bölge STK yapılanmamızın en eski, en büyük mimarlarından kemal Sanin’in yakın akrabaları olan Besra Sanin hakka yürüdü.

Yüzlerce hemşerimiz, Beykozlular kendisini son yolculuğuna uğurlarken, Panig Derneği ise her zamanki gibi adeta halkımızın belediyesi görevini görerek cenazeye gelen hemşerilerimiz ağırladı.. Sanin, Ateş, Demir Aileleri burada taziyeleri kabul ettiler.

 

Besra teyzemiz Ardahan ve Panig derneklerinde ki yönetim kurulu üyelikleri ile sivil topluma, STK alanına duyarlılığı ile öne çıkan dernek yöneticilerimizden Nursel Ateş’in de uzun yıllardır hem komşusu hem akrabasıydı.

Sanin ailesi gibi değerli bir ailenin kızı, hamdi demir gibi halkın sevdiği bir ismin kayın validesiydi.

 

AYDOĞAN YILMAZ VEFAT ETDİ..

 

Bebereg köyümüzden Şerafettin Avşar damadı Aydoğan yılmaz hakkın rahmetine kavuşmuştur cenazesi bugün öğlen namazına müteakiben  Yeni Mahallede aldırılacak bu bölgede defin edilecek.. 

 

ŞENTÜRK MEZARI BAŞINDA ANILDI

Rahmetli Cevdet Şentürk Ölümünün yıldönümünde anıldı.. Ardahan dernekleri Ardahan doğası, kura nehrinin yılmaz savunucusu dernek başkanlarımızdan rahmetli Cevdet  Şentürk’ü andılar..

 

 

 

HABERİN FOTOLARI TIKLAYINIZ.. 

 

 

 

Dipnot: Hamdi Demir Kimdir

Derneklerimiz hakkın rahmetine kavuşan Besra Sanin vefat haberi verirken Hamdi Demirin kayın validesi diye yayılması birçok insanda Haklı olarak Yıllar önce hakkın rahmetine kavuşan Ardahan Panigli olan Hamdi Demir kimdir diye sormaya başladı.

 

Hamdi Demir Beykoz’daki Kurdlerin, haksız, hukuksuz vatandaşı temsil eden simge bir isimdi. İnşaat işlerinde, ara işlerde çalışarak hayatını idame ederken deyim yerindeyse canavar gibi bir çocuktu, bir gençti. Taşı sıksa suyunu çıkarırdı. Herkesin işine koşardı.

 

Vatandaş halk düşmanı diktatör tc rejiminin biz milyonları öğüttüğü haksızlık hukuksuzluk bataklıklarında yoksulluk, sefaleti bize kader diye dayattığı bu rejimde, insanı, halkı öğüten bu girdapta Hamdi genç yaşta amansız hastalıklara yakalandı ve aramızdan erken ayrıldı.. Cenazesini binler uğurlarken, onu ve onun gibi binlerce hemşerimizi hatırladığımızda tc rejimine kurucularına lanet okuyor, hakkımızı helal etmediğimizi de her fırsatta haykırıyor, birgün ama bir gün mutlaka bu rejmin bize dayattığı tüm soykırım çemberlerinin hesabını soracağımızı da bir kez daha yeniliyoruz..

 

Demir bütün bu yokluk ve dayatmalara karşı pırıl pırıl iki evlat yetiştirdi,. İki çocuğu da Ünv. Mezunu ve kendi dallarında başarılı insanlar..

 

 

 

 

 

ETİKETLER : BESRA SANİN’İ HAKKA UĞURLADIK..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya