YİNE GENÇ ÖLÜMLERLE SARSILIYORUZ..

Digor’dan iki genç kardeşimiz (Yasin ÖZBİLGİLİ, Tuncay Ataoğlu), Ardahan'dan Sıxırpet-Beberegli Emircan Yılmaz 3 genç hemşerimiz hakka yürüdü..
Bu haber 2023-06-06 07:27:32 eklenmiş ve 763 kez görüntülenmiştir.

 

YİNE GENÇ ÖLÜMLERLE SARSILIYORUZ..

 

Digor’dan iki genç kardeşimiz (Yasin ÖZBİLGİLİ, Tuncay Ataoğlu),  Ardahan'dan Sıxırpet-Beberegli Emircan Yılmaz 3 genç hemşerimiz hakka yürüdü.. 

 

Küresel katil firmaların, küresel ilaç, gıda-genom, silah, bileşim, enerji.. firmalarının Dünya Sağlık Örgütü gibi bir terör organizasyonunu da oluşturarak (DSÖ) devletleri de kullanarak yaptıkları Covid-19 aşıları nedeniyle kalp krizi, beyin kanaması, organ yetmezliği.. Gibi nedenlerle ülkemizde genç Nüfus arasında ölümler hızla yükselmeye başladı..

 

HABER FOTOĞRAFLARI TIKLAYIN.. 

 

Digor Kültür Platformunun Mayıs Ayında başlattığı Futbol turnuvası bütün hızı ile sürerken.. Digor’dan iki genç kardeşimiz İki gün ara ile Önce Yasin ÖZBİLGİLİ sonra ki gün Tuncay Ataoğlu hakkın rahmetine kavuştular.

 

Yine aynı şekilde hayatının baharında Ardahanlı Sıxırpet-Beberegli bir genç kardeşimiz Emircan Yılmaz’da Sefaköy İnönü mahallesinde hayata gözlerini yuman bir diğer genç kardeşimiz oldu.. 

 

Digor ve Ardahan STK’ları medya ve sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla genç hemşerilerimize, Kederli aile ve yakınlarına Başsağlığı dilediler.

 

Geçen ay aramızdan ayrılan Hoc-Fed Üyesi, Sıxırpet-Bebereg YK üyesi Bülent Avsar’ın babası Yunus Avşar, Beykoz Ardahanlılar başkanı Vural Çelikin Dayısı Nurettin çelik, Servet Şit, Cansah karakoç  ve vefat eden tüm hemşerilerimizde rahmet ve minnetle anıyor, başsağlığı diliyoruz.

 

Digor Kültür Platformu Başkanı Örhan Özyakışur, Hoc-Fed Başkanı Ayhan Öztürk bağlı dernekler ve yönetimleri vefat edeb hemşerilerimize başsağlığı dilerken, Doğu Medya ve STK’larımız adına ölen genç kardeşlerimize, yakın zamanda vefat eden tüm hemşerilerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı ve sabrı cemil diliyoruz..

ETİKETLER : YİNE GENÇ ÖLÜMLERLE SARSILIYORUZ..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya