İŞ SİYASET-STK DÜNYAMIZ BAYRAMINIZI KUTLADILAR..

STK, İş, Siyaset, Sanat Dünyamız; Kanaat Önderleri Bayramınızı Kutladılar..
Bu haber 2023-06-23 12:02:51 eklenmiş ve 596 kez görüntülenmiştir.

 

İŞ SİYASET-STK DÜNYAMIZ BAYRAMINIZI KUTLADILAR..

 

STK, İş, Siyaset, Sanat Dünyamız; Kanaat Önderleri Bayramınızı Kutladılar..

 

Kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

 

VOLKAN KAYA BAYRAMINIZI KUTLADI:

 

Kayalar Gıda İnşaat A.Ş. Firmasının sahibi, bölge iş dünyamızın en büyük temsilcilerinden biri olan, Dörtel Et ve Kasap Gökhan'la İstanbul Piyasasına kırmızı ve Beyaz et dağıtımı işi yapan, iş dünyasının yanı sıra STK ve toplumsal alana en büyük katkısı olan, 2000'li yıllardan itibaren bölge STK yapılanmamızın sağlam temllerde rayına oturmasının en büyük aktörlerinden olan iş adamı Volkan Kaya Bayramınızı kutladılar.. 

 

 

DÖRTEL ET 

KASAP GÖKHAN

 

BAYRAMOĞLU DÖNER, HALİM ET& KAHVALTI MEKANLARININ İŞLETMECİLERİ HALİM-İBRAHİM ARSLAN BAYRAMINIZI KUTLADILAR..

 

ibrahim -Halim Arslan Kardeşler

Et ve et ürünleri üzerine yarım yüzyıldan fazladır hizmet veren Bayramoğlu Döner’le Halim Et & Kahvaltı mekanlarının sahipleri Halim Arslan ve İbrahim Arslan Bayramınızı kutladılar..

 

Halim Arslan

Ve Tanrı Et’i Yaratırken Etin Ustasını da yarattı: Ülkemizde et ve et ürünleri üzerine Bayramoğlu Döner ile Halim Et & Kahvaltı Mekânları ile yeme-içme, turizm-hizmet sektöründe sadece yerli turizme değil yabancı turizme de önemli bir katkı sunulmaktadır.

 

Teknolojinin geliştiği dünyamızın giderek bir köye dönüştüğü günümüzde Avrupalı bir firma, bir iş adamı, yâda bir arkadaş gurubu sırf döner yemek için ayda 1-2 kez Bayramoğlu Dönere gelirlerken.. Bayramoğlu Döner ve Halim Et & Kahvaltı yerli yabancı turisti İstanbul’a ve ülkemize taşırken, firmanın kurucusu Halim Usta ve Arslan kardeşler için “Ve Tanrı Et’i Yaratırken Etin Ustalarını da yarattı” olgusu ile karşı karşıya kalıyoruz. (Bu konuda bilimsel açıklama için bayram tebriklerinin altındaki xzy1 dipnotuna bakınız..)

 

BAYRAMOĞLU DÖNER

 

HALİM ET KAHVALTI

 

 

İRFAN KOÇ BAYRAMINIZI KUTLADI..

 

Yarım yüzyıldan fazladır Turizm-Hizmet sektöründe faaliyet gösteren Kandilli Balıkçısı, Suna Abla, Köfteci İrfan gibi hit mekanlarla İstanbul Boğazı ve İstanbul’un değişik noktalarında yeme-içme, gıda sektöründe, turizm-hizmet sektöründe faaliyet gösteren Koç, onlarca hemşerimizi iş –istihdam sağlayan, hemşeri camiamızın kişilik olarak en çok saydığı, sevdiği simalardan biri olduğu gibi

 

Soldan Sağa ABC Lojistik Operasyonel Beyni Ergun Koc İrfan Koç'la birlikte

2023 Yılında Turkiye ve Dünyanın birçok kıtasına taşıma işi yapan 1993 Yılında Avrupa, Asya merkezli kurulan ABC Lojistik, günümüzde Kayseri’deki devasa alan üzerinde merkez üssü stratejik konuma sahip, 5.000 m² kapalı, 30.000 m² açık alan üzerine kurulu olup, operasyonlarının bir bölümünü buradan yönetmektedir ve Dünya’nın her noktasına erişim sağlamaktadır.

 

KANDİLLİ BALIKÇISI

 

KÖFTECİ İRFAN

 

 

ABC LOJİSTİK

 

 

 

SERHAT OTOMOTİV SERHAT KÖY ÜRÜNLERİ FİRMASININ SAHİBİ DAVUT DEMİR BAYRAMINIZI KUTLADILAR..

 

Merkezi Kavacıkta Bulunan Serhat Otomotiv, Serhat Köy Ürünleri Firmalarının sahibi Davut Demir Bayramınızı kutladılar.

Davut Demir 

Bölge iş siyaset STK dünyamızın en önemli aktörlerinden biri olan, birçok derneğimizin kurulması ve yürümesinde de en önemli aktörlerden biri olan Demir; aynı zamanda firmalarının yer aldığı Beykoz’da da toplumumuzun en önemli kanaat önderlerinden.

 

SERHAT OTOMOTİV - SERHAT OTO

Demir gösteriş, riyakarlığa girmeden 100 lerce hemşerimizin iş istihdam sahibi olmasını sağlarken.. Hemşeri camiamız dışında kalan çevrelerle de iş siyaset stk sivil toplum alanlarında yerli ve yabancının kendisine danıştığı bir isim.

 

SERHAT KÖY ÜRÜNLERİ

 

 

Tek kelime ile özetlersek sivil toplum alanında hemşeri camiamızı her alanda en iyi temsil eden, dışa karşıda hakeza toplumumuzu en iyi temsil eden aktörlerden biri. 

 

ÜMİTEKS KİDS CLUP BAYRAMINIZI KUTLADI

 

Bülent Kaska

Bülent Kaşka Tekstil alanında dünyanın birçok kıtasına ithalat ihracat işi yapan iş adamlarımızdan biri.

 

Günümüzde Tekstil Sektöründe Dünyanın her ülkesine ihracat yapan Ümiteks Kids Clup Tekstil Firmasının sahibi olan,  onlarca fason alt firmasıyla binlerce insana iş istihdam sağlayan, Tekstil alanında Amerika, Kanada, Latin Amerika, Afrika-Ortadoğu, Avrupa, Rusya başta olmak üzere nerdeyse dünyanın her kıtasına ihracat işi yaparak ülkemize en büyük katma değer katan iş adamlarından biri.. Kaşka aynı zamanda otomotiv, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren bir iş adamı, Yarım yüzyıldan fazladır tekstil sektöründe faaliyet göstermektedirler.

 

ÜMİTEKS KİDS CLUP TIKLAYINIZ..

Ümiteks Kids Clup Tekstil Firması

 

YUSUF GAYRİMENKUL, YUSUF EMLAK, YUSUF İNŞAAT BAYRAMINIZI KUTLADI

 

Erhan Şit

Mustafa Şit

Ayhan Şit

Hayallerinizdeki eve sahip olun sloganı ile 2010 yılında yola çıkan Yusuf Gayrimenkul, Yusuf Emlak, Yusuf İnşaat sizi hayallerinize kavuşturduğu gibi sizi yormadan inşaat-emlak-arsa hertür işlemlerinizi ivedilikle çözmektedir. Fiyat performansı, kalite, müşteri memnuniyeti ile de İstanbul geneli siteler, villalar, iş yerleri, yerel –kamu binaları .. Yılda yüzlerce esere imza atan bir inşaat firması.

 

Firmanın işletmecileri ve kurucuları Erhan, Ayhan, Mustafa Şit Kardeşler Bayramınızı kutladılar.

 

YUSUF GAYRİMENKUL, YUSUF EMLAK, YUSUF İNŞAAT

 

Firmanın işletmecileri ve kurucuları Erhan, Ayhan, Mustafa Şit Kardeşler Bayramınızı kutladılar. 

 

YUSUF YAPI, YUSUF MİMARLIK TİC. LTD. ŞTİ FİRMASI BAYRAMINIZI KUTLADI..

 

Burhan Şit

Hayallerinizdeki eve, iş yerine, siteye sahip olun sloganı ile 2000’li yıllarda Yusuf Yapı, Yusuf Mimarlık İnşaat Firması sizi hayallerinize kavuşturduğu gibi sizi yormadan inşaat-emlak-arsa hertür işlemlerinizi ivedilikle çözmektedir. İnşaat alanında proje geliştirme, plan ve proje oluşturma, plan ve proje yapma, fiyat performansı, kalite, müşteri memnuniyeti ile de İstanbul geneli siteler, villalar, iş yerleri, yerel –kamu binaları .. Yılda yüzlerce esere imza atan bir inşaat firması Yusuf Yapı, Yusuf Mimarlık.

 

Firmanın işletmecileri ve kurucuları Burhan ve Orhan Şit Kardeşler Bayramınızı kutladılar.

 

YUSUF YAPI, YUSUF MİMARLIK TİC. LTD. ŞTİ

 

TURİNN CATERİNG BAYRAMINIZI KUTLADI 

Günlük 20-30 bin kişiye yemek servisi yapabilen Catering Firması sahibi ve kurucusu Veysel Çamlı Bayramınızı kutladı. Turinn Catering Firması iş yerleri, firmalar başta olmak üzere okullar, hastahaneler, yerel yönetimler, kamu kurumlarına yemek sevisi ile öne çıkan ülkemizin en önemli catering firmalarının başında gelmektedir. Turinn Catering Firması doğal -organik konsepti, uzman ekibi, uygun fiyat performansı ile de en çok tercih edilen firmaların başında gelmektedir. Veysel Çamlının Mensup olduğu Çamlı Ailesi bölgemize Çamkar Otel başta olmak üzere turizim-hizmet sektöründe de birçok ilke imza atan bir aile olduğu gibi, Veysel Çamlı 1990'lardan beri bölge iş-STK dünyamızın sağlam temellerde rayına oturması için efor harcayan, katkı sunan bölgemizin en önemli iş-STK-Siyaset dünyasınında aktörlerinden biri. 

 

TURİNN CATERİNG 

 

Burhan Osmanoğlu Bayramınızı Kutladı.

 

TÜMKİAD Genel Başkan Yardımcısı

BES İNŞAAT TEKSTİL TURİZM SANAYİ LTD.ŞTİ

Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Osmanoğlu Bayramınızı Kutladı.

Huzur sağlık dolu günler diledi.

 

KAVAK ALTIN BALIK BAYRAMINIZI KUTLADI

Anadolu Kavağı tarihi restaurantlarından olan Kavak Altın Balık Restaurant işletmecileri Coşkun Yıldız ve Ali bey Bayramınızı kutladılar. Esenlik sağlık dilediler. 

 

KAVAK ALTIN BALIK

 

KAVAK BABA RESTAURANT BAYRAMINIZI KUTLADI

Anadolu Kavağı tarihi restaurantlarından olan Kavak Baba Restaurant, Anadolu Kavağı Kavak Baba Restaurant, Tarihi Anadolu Kavağı Kavak Baba Restaurant adları ile bilinirken.. Anadolu Kavağı Alkosuz mekanlar dendiğinde de kuruluşundan beri alkosuz hizmet veren bir mekan olarak öne çıkmaktadır. 

 

Kavak Baba Rstaurant. Kavak Baba Rstaurant, Tarihi dokusunun yanı sıra Alkosuz sunduğu yiyecek içeceği ile öne çıkmaktadır. 

 

100-150 yıllık tarihi geçmişiyle asırları aşan tecrübesiyle hizmet veren, Tarihi Anadolu Kavağı Kavak Baba Restaurant işletmecilerinden Ali Osman bey bayramınızı kutladılar. Esenlik sağlık dilediler. 

 

KAVAK BABA RESTAURANT 

 

KAFKAS CAFE & DONDURMA BAYRAMINIZI KUTLADILAR..

 

Tarihi Kafkas Balıkçısı, Tarihi Kafkas Dondurmacısı Kemal Düşme Bayramınızı kutladılar.

                             

Kemal Düşme 

 

TARİHİ KAFKAS DONDURMACISI

 

 

TARİHİ KAFKAS BALIKÇISI BAYRAMINIZI KUTLADI

Tarihi Kafkas Balıkçısı Ulaş Kadiroğlu sağlık esenlik mutluluk dolu bir bayram dilediler.

 

TARİHİ KAFKAS BALIKÇISI

 

 CAFEROĞLU PLASTİK BAYRAMINIZI KUTLADI..

Plastik hammadde sektöründe ülkemizin önde gelen firmalrı arasında yer alan Caferoğlu Platik Firmasının sahibi Aydın Aydınlar Bayramınızı kutladılar. Esenlik sağlık dilediler. 

 

 CAFEROĞLU PLASTİK

 

 

STK'LARIMIZ  BAYRAMINIZI KUTLADILAR..

 

MENDERES ÖZTÜRK BAYRAMINIZI KUTLADI

Sipki Kültür Evi Başkanı Menderes Öztürk bayramınızı kutlayarak esenlik ve sağlık dilediler..

 

SİPKİ KÜLTÜR EVİ

 

DİGOR KÜLTÜR  PLATFORMU BAYRAMINIZI KUTLADILAR..

Merkezi Sancaktepe’de bulunan Digor Kültür Platformu Başkanı Orhan Özyakışır ve Yönetimi ile Digor Dernek Başkanları ve Yönetimleri Bayramınızı kutladılar.

 

Yaklaşık olarak 10-15 yıldır Digor Kültür Platformunun İstanbul’da düzenlediği “Köyler Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” nı düzenleyen ve bu yıl 9. sunu icra eden Digor Kültür Platformu Başkanı Orhan Özyakışır ve Yönetimi bayramınızı kutladılar.

 

SANCAKTEPE’DE SERHADIN STK GÜCÜNÜ TEK ÇATI ALTINDA TOPARLAYACAĞIZ..

Orhan Ozyakisir 

Digorlular başta olmak üzere hemşeri camiamızın bayramını kutlayan Özyakışır, 2023 yılı itibarı ile Serhat Bölgesi STK’larına öncülük ederek toplumsal alandan gelen gücümüzü partiler üstü, görüşler üstü STK ruhuna uygun olarak hayta geçireceğiz dedi.

 

Bilindiği gibi Sancaktepe ilçesi hemşeri camiamızın nüfusunun 1. olduğu bir ilçe. Futbol turnuvası başta olmak üzere yaptığımız etkinliklerin ana amacı dayanışma, yardımlaşma, kaynaşma ve derneklerimiz arasında örgütlenmeyi üst boyuta çıkarmak içindir.

 

2023 yılı itibarı ile Serhat Bölgesi STK’larına öncülük ederek toplumsal alandan gelen gücümüzü partiler üstü, görüşler üstü STK ruhuna uygun olarak hayta geçireceğimiz gibi; sivil toplumdan, halktan gelen gücümüzle hemşerilerimizin yerel, kamu, iş, siyaset.. Dünyasında hak ettikleri yerleri alması da temel hedeflerimiz arasındadır. Bu anlamda Sancaktepe’de en önemli projelerimizden biri il-ilçe-köy derneklerinin Serhat Bölgesi STK’ların tek çatı altında toparlanması olacaktır.

 

Turnuva boyunca Digor Kültür Platformunu ziyaret eden Serhat STK'ları, Sancaktep Kars İl Dernek Başkanı Casim Yıldırım, İş Adamlarımızdan İsmail Aki hemşerilerimizle birlikte

1.Digor merkez.(DİGOR)

2.Dağpınar (Bazarcıx) 1

3.Dağpınar (Bazarcıx) 2

4.Hasancan 1

5.Hasancan 2

6 Âlem

7 Yağlıca (Zıxçi)

8.Yemençayır

9. Derinöz (Ekrek)

10.Bostankale (Şewan)

11.Sorgunçkavak (Kesko)

12.Dolaylı (Mewrek) 1

13.Dolaylı (Mewrek) 2

14. Çatak

15. Bayırbağ (Sogıltiyabeto)

16. Karakale ( Eliya)

17. Kilitaş (Pekran)

18. Bacalı

19. Saklıca (Susuz)

20. Köseler (Kosesogılti)

21 Erenköy (Taşnikamilya)

 

22. Aşağı Başköy

Digor Köyleri dernek başkan ve yönetimleride bayramınızı kutladılar..

 

HOCVAN DERNEKLER FEDERASYONU BAYRAMINIZI KUTLADI..

 

 

 

Bölgemizin ilk kurulan federasyonlarından biri olan, STK dendiğinde bölgemizde, ülkemizde örnek olarak gösterilen bir STK olan Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) başkanı Ayhan Öztürk ve Yönetimi bayramınızı kutladılar.

 

AYHAN ÖZTÜRK KİMDİR?

 

Ayhan ÖZTÜRK, 1984 yılında Ardahan Hocvan SIXIRPET (Samanbeyli) Köyü’nde dünyaya gelmiştir. Osmanlı döneminde Sancakbeyliği olan Hocvan Sancağı Miri Beyaz Beg’in torunlarındandır.

 

Ardahan ve İstanbul’da eğitim-öğrenimini tamamladıktan sonra 2004 yılında askere gitmiştir. Askerliğinin ardından ticari hayata atıldı.

 

Yaklaşık 15 yıldır gayrimenkul, turizm ve tekstil sektöründe EHHAŞ Gayrimenkul – Sigortacılık A.Ş. firmasıyla iş dünyasında faaliyet göstermektedir.

 

İş hayatının yanı sıra sürekli sivil toplum örgütleri içinde de yer alan Ayhan ÖZTÜRK, başka hayatlara da dokunabilmek ve insanlara umut olabilmek adına çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da sürekli aldığı görevlerle duyarlılığını ortaya koymaktadır. Birçok hemşerimizin en arsa gayrimenkul sahibi olmasında Arnavutköy’den Esenyurt’tan Büyükçekmece’ye önemli bir misyon yerine getirerek toplumsal duyarlılığını üst boyutta ortaya koymuştur.

 

STK’LARDA ETKİN OLARAK ALDIĞI GÖREVLER ŞUNLARDIR.

 

Bölgemizin federasyonları başta olmak üzere büyük STK’ların her zaman içinde olan Öztürk,  sırasıyla:

2012-2014 yılları arası İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nde Başkan Yardımcılığı yapmıştır.

 

2014-2016 yılları arası İstanbul-Kars-Ardahan-Iğdır Kültür Derneği'nin Genel Başkanlığını yapmıştır.

 

İstanbul Emlak Komisyoncular Odası'ndaki Başkan Yardımcılığı görevini aktif olarak yapmaktadır.

 

2015 yılında merkezi Esenyurt’ta bulunan Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed)  üyesi olan Ardahan İli Hocvan Sıxırpet –Bebereg Kültür Derneği'ni kurmuş ve Derneğin kurucu başkanı olarak 2-3 dönemde başkanlığını yapmıştır.

 

Öztürk 2023 yılında bölgemizin en önemli federasyonlarından olan Hocvan Dernekler Federasyonu genel kurulunda genel başkan seçilerek hala aynı görevini genç yönetim kadrosu ile başarılı bir şekilde icra etmektedir.

 

Ayhan ÖZTÜRK evli 5 çocuk babası ve uzun yıllardır Balıkyolu Mahallesi'nde ikamet etmektedir.

 

İLTER KOÇ BAYRAMINIZI KUTLADI

 

Hocvan Yayla Festivaline büyük bir çıkarma yapan kuzu çevirme başta olmak üzere bölge kültürünü en iyi şekilde yansıtarak katılımcıların ve protokolün takdirini kazanan Qora Dernek Başkanı İlter Koç hem bayramınızı, hemde Hocvan Yayla Festivalini kutladılar.

 

Ardahan Bayramoğlu Qora Köyü Derneği

 

 

 

CENGİZ DEMİR BAYRAMINIZI KUTLADI

 

Panig Dernek Başkanı Cengiz Demir ve Ardahan YSP Milletvekili Adayı Dicle Aktürk hem Bayramınızı hemde Hocvan Yayla Festivalini kutladılar. Esenlik ve Sağlık dilediler.

 

 

Ardahan Panig (Tunçoluk) Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

 

ŞEMSETTİN ŞENEL BAYRAMINIZI KUTLADI..

Ardahan Dernekler Federasyonu (Arda-Fed) başta olmak üzere bölgemizden birçok STK’nın kurulmasının en önemli aktörlerinden biri olan, halen aktif olarak Arda-Fed denetim kurulu başkanlığı görevini ifa etmektedir.

 

 

Şemsettin Şenel,  koltuk varsa ben varım hafifliğine düşen, foto karelere girmek için birbirini ezen gösteriş budalası ve hasatlarının aksine gerek sıradan bir üye olarak gerek başkan ve yönetim kurulu üyesi olarak samimi bir şekilde derneklerimiz için koşan, kurucu, üye, YK üyeliği, başkanlık görevlerini laiki ile icra eden özellikleri ile bölgemizin en önemli STK aktörlerinden biri. 

 

YASİN ÖZER BAYRAMINIZI KUTLADI

Kellik Dernek Başkanı Yasin Özer, Bşk. Yrd. Ömer Gökçe ve dernek yönetimi Bayramınızı ve Hocvan Yayla Festivalini kutladılar. Esenlik sağlık dilediler. 

 

 

Ardahan Gellik Köyü Derneği 

 

ORAKİLİSE DERNEĞİ BAŞKANI ENSAR AVŞAR BAYRAMINIZI KUTLADI

 

 

 

Ardahan Göle Gunde Orakilise (Çakıldere Köyü) Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Ensar Avşar Bayramınızı Kutladı.

Dernek Adres: 50. Yıl, 34265 Sultangazi/İstanbul

 

Dipnotlar xzy1:

 

90’lı yıllarda bizler Ünv.de öğrenciyken bir Alman Prof. “Mezopotamyalılar okul mektep medrese görmeden şalvarları ile ülkemize geldiler. 2 Yılda mühendislerimizi geçerek bizleri şok ettiler” belirlemesini yaparken..  Birde bir itirafta bulunuyordu. “Batı medeniyeti, insanlık medeniyetinin çıkış yeri bu topraklardır. Tarihi egemenler yazdığı ve egemenler aşağılık kompleksine sahip oldukları için bu gerçeği sürekli gizlemektedirler. İnsan soyunun sıkıştığı dünyamızdan uzaya açılması ve uzayda kolonileşmesi; bir başka deyişle insan soyunun kurtulması Mezopotamya’daki bölünmenin bitirilmesi bu coğrafyanın yeniden bilim-ticaret.. merkezi olması, bu alanlarda bu nüfusun önünün açılmasını zorunlu kılmaktadır. Belirlemelerini yapıyordu.. Özetle Mezopotamya’nın parçalanması ve nüfusunun düşürülmeye çalışılması insan soyunun düşürülmesi olduğunu insanlık Covid-19 biyolojik ve psikolojik saldırısı ile içine girdiğimiz bu yüzyılda görmeye ve anlamaya başladı. Egemenler insan soyunu sıfırlamak için insanlığa dört koldan saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar.

 

Bu gerçek gıda üzerine Ünv kuranların neden mektep-medrese görmemiş Mezopotamyalıları neden geçemediğini net ortaya koyarken, ari-aryen-kurdi medeniyet nüfusuna yapılan saldırının insan soyunu hızla sıfırlamaya götürdüğünü de ortaya koymaktadır..

 

ÖNEMLİ NOT: 

 

Bayram ve bayramı takip eden günlerde iş-siyaset-stk-firmalar eklenmektedir. Doğu Medya'nın bir çok sitesinde yer alan bu kutlama mesajları aynı zamanda firma ve iş yerleriniziide kodlayarak silinmemek üzere hedef kitleye taşımaktadır. Doğu Medya firmaları yıllık bazda  202-5 milyonu aşan rakamlarla küresel arama motorlarına taiırken, aynı zamanda sosyal medya ve onlarca değişik işlemlerle firma ve iş yerlerinin cirolarına yıllık bazda 1 ila 10 milyona varan katkılar sunmaktadır.. 

 

 

 

ETİKETLER : STK İş Siyaset Sanat Dünyamız; Kanaat Önderleri Bayramınızı Kutladılar..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Bayram Mesajları haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya