AHMET KOÇ VEFAT ETDİ..

Koç Otomotiv firmasının sahibi İsrafil Koç’un babaları, iş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden İrfan Koç'un kayın pederleri Ahmet Koç vefat etdi.
Bu haber 2023-07-13 08:18:56 eklenmiş ve 418 kez görüntülenmiştir.

 

AHMET KOÇ VEFAT ETDİ..

 

İş dünyamızın önde gelen aktörlerinden Koç Otomotiv firmasının sahibi İsrafil Koç’un babaları,

 

ABC Lojistik, Kandilli Balıkçısı-Köfteci İrfan gibi turizm hizmet,

 

lojistik sektörünün önde gelen temsilcilerinden,

 

iş dünyamızın örnek bireylerinden İrfan Koç’un kayın Pederleri

 

Sıxırpet-Beberegli Ahmet Koç ikamet ettikleri

 

Esenyurt’ta hakkın rahmetine kavuştular.

 

İsrafil Koc

Ahmet Koç güzel ahlakı, mümtaz-cana yakın kişiliği, güzel ahlakı ile örnek bir akraba, örnek bir komşumuzdu.  İsrafil Koç başta olmak üzere çocukları da güzel ahlakları, güzel kişilikleri ile iş dünyasında birçok hemşerimizi istihdam ederken.. İrfan Koç, İsrafil Koç gibi toplumsal alana STK alanına önemli katkıları toplumsal alan söz konusu olduğunda katılım ve katkı sağlayan hemşerilerimiz olarak one cıkmaktadırlar.

 

İrfan Koc

Hakkın rahmetine kavuşan Ahmet Koç’un cenazesi ikindi namazına müteakiben binlerce hemşerimizin katılımı ile Esenyurt Talatpaşa Mahallesi İmamı Azam Camiinde cenaze namazı kılınarak, buradan Gülbahçe Mezarlığına ebedi istirahatgahına defin edildi.

 

Doğu Medya ve Bölge STK larımız adına Ahmet Abimize Allahtan rahmet başta aile ve efradı başta olmak üzere Koç ailesine başsağlığı diliyoruz.

 

KOÇ'UN  7'Sİ CUMARTESİ GÜNÜ TALATPAŞA CAMİİNDE İCRA EDİLDİ.. 

 

Hakkın rahmetine kavuşan Ahmet Koç’un taziyesi Esenyurt Talatpaşa Mahallesi İmamı Azam Camiinde cumartesi gününe kadar sürdü. Rahmetlinin Cumartesi günü aynı yerde yedisi okutuldu.

 

Teşekkür Ettiler..

 

İş insanlarımız  İsrafil Koç,  İrfan Koç acılı günlerinde kendilerini yanlız bırakmayan, acılarını paylaşan katılım gösteren, taziyelerini sunan; medya-soyal medya aracılığı ile mesaj yayınlayan dernekler basta olmak üzere iş-STK siyaset  dünuyasına, acıklarını paylaşan herkese teşekkür ettiler. Allah hepsinden razı olsun dediler.. 

 

 

 

ETİKETLER : Koç Otomotiv firmasının sahibi İsrafil Koç’un babaları iş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden İrfan Koç'un kayın pederleri Ahmet Koç vefat etdi.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya