KELLİKLİLER ÇATALCA'DA PİKNİKTE BULUŞTULAR.

Yaptığı etkinliklerle binleri birbiriyle buluşturan Hocvan Dernekler Federasyonu kurucu üyesi Kellik (Çobanlı-Ağaçlı) Köyünün Çatalca’da piknik şöleni var.
Bu haber 2023-07-22 09:23:15 eklenmiş ve 275 kez görüntülenmiştir.

 

KELLİKLİLER ÇATALCA'DA PİKNİKTE BULUŞTULAR.. KELLİK DERNEĞİ ÇATALCADA MÜKEMMEL BİR PİKNİKE İMZA ATTILAR..

 

 

Yaptığı etkinliklerle binleri birbiriyle buluşturan Hocvan Dernekler Federasyonu kurucu üyesi Kellik (Çobanlı-Ağaçlı) Köyünün Çatalca’da gerçekleştirdiği piknik şöleni mükemmel geçti. 

 

Hoç-Fed Başkanı Ayhan Öztürk ve yönetimi, Hoç-Fed üye derneklerle Kellik halkının yoğun kqatılım gösterdiği piknikte herkes doyasıya eğlendi. Piknikte çocuklar ve büyükler katagorisinde çeşitli yarışmalar ip çekme, çuvalla koşma vb düzenlenirken derceye girenlere de oduller verildi. Müzik ve halaylar eşliğinde devam eden piknik şöleni katılımcıları günün kavurucu sıcaklarından koruduğu gibi gönüllerince bir gün geçirmelerinde sağlamış oldu.

 

 

 

Yasin Özerin başkanlığını yaptığı derneğin yönetimi de en donanımlı yönetimlerden biri. Bu yıl yapılan Hoc-Fed Yayla Festivaline de önemli bir katılım ve katkıyı sunarak farklarını ortaya koymuşlarıdı.

 

 Pikniğe bölgemiz federasyonları il-ilçe STK ları  başta olmak üzere iş-stk-siyaset-sanat dünyasından da yoğun bir katılım oldu..

 

ETİKETLER : Yaptığı etkinliklerle binleri birbiriyle buluşturan Hocvan Dernekler Federasyonu kurucu üyesi Kellik (Çobanlı-Ağaçlı) Köyünün Çatalca’da piknik şöleni var.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya