MEHENAZ TEYZEYİ BİNLER UĞURLADI..

Rahmetli Hacı Şevket Çoban’ın hakkın rahmetine kavuşan eşi Mehenaz Çoban’ı binler ebediyete uğurladı..
Bu haber 2023-08-04 20:48:17 eklenmiş ve 319 kez görüntülenmiştir.

 

MEHENAZ TEYZEYİ BİNLER UĞURLADI..

 

Rahmetli Hacı Şevket Çoban’ın hakkın rahmetine kavuşan eşi Mehenaz Çoban’ı binler ebediyete uğurladı..

 

Bazı insanlar yaptıkları ile yaşamları ile simgedirler, idoldürler, herkes onları örnek almaya çalışır.

 

1960-70-80 lar yokluğun yoksulluğun hüküm sürdüğü yıllarda Xatiya Mehenaz, Meta Ane gibi simge kadınlar vardı. Düşküne öğrenciye analık yapmaları ile öne çıkmaktaydılar.. Onları tanımayan, ekmeklerini yemeyen yok gibiydi..

 

Ve bugün hakkın rahmetine kavuşan Naif, Zarif, Sinan Çobanın anneleri, Turizmci Cevdet Kaya’nın Kayınvalidesi, Yıldız Film Platoları sahibi Ercan Yıldız gibi birçok iş adamımızın yakın akrabası Mehenaz  Teyzemiz hakkın rahmetine kavuştu..

 

Duyan o sıcakta cenazeye koştu. Çünkü o damat Cevdet Kayanın nenesi Meta Ane gibi binlerin anasıydı. Yokluğun yoksulluğun hüküm sürdüğü yıllarda tüm öğrencilerin anasıydı. Örnek bir kadındı. Bütün çocukları sel olup onu uğurlamaya gelirken..

 

Büyük oğlu Naif Çobanın iki küçüğü de nenelerini son yolculuğa uğurlarken bir nenenin kadar sevildiğinin de canlı şahidiydiler..

 

 HABER FOTO GALERİ.. 

 

 

Cenazeye Beykoz Ardahanlılar Derneğinden Yusuf Yasin Sit, Serkan Yıldız, Panig derneği, Beykoz stkları HDP den Menderes Kaya ve YK uyeleri, Hocvan, Kars, Ardahan Federasyon temsilcileri, federasyonlara bağlı dernekler.. chp ilçe bşk Mahir Taştan, chp  meclis üyesi Suat Yıldız, iş dünyasından turizim hizmet sektorunum devlerinden Tahsin Yıldız, Serkan Yıldız, Metin Şancı, Kemal Yıldız, Serkan Yıldız, Şeref Talay, İsmail Koç, Akif yıldız, Devriş Deli, Murat Çoban, Yasin Yıldız, Tuncay Avşar, Ali Kaya, Kemal Avşar..

 

Beykoz iş-stk siyaset dünyası, Ardahan iş-STK siyaset dünyasından halktan binler hep birlikte teyzemizi son yolculuğunda hakka uğurlarken..

 

Yetiştirdiği torunları, damatları ve gelenler Kuran okuyup dua ettiler. Adet olduğu üzere gelenlere yiyecek içecek ikramı yapıldı ki bazı insanlar özellikle vasiyet ederler cenazemde yemek yemeden geri giden olmasın diye.. Ve bazı derneklerin bu adet kalksın yönündeki girişimleri vefat eden birçok hemşerimizin vasiyetiyle boşa çıkmış bulunmaktadır..

 

Çoban ailesi taziyeleri Kavacık Yıldırım Beyazıt camisinde kabul ederken, taziyeler 1-2 sokak ötedeki Dedenin Kahvesinde  1-2 gün daha devam edecek..

 

 

 Doğu Medya ve Bölge STK’larımız adına Çoban Ailesi başta olmak üzere yakın akraba herkese yakın zamanda vefat eden tüm hemşerilerimize başsağlığı ve sabır diliyoruz..

 

ETİKETLER : Rahmetli Hacı Şevket Çoban’ın hakkın rahmetine kavuşan eşi Mehenaz Çoban’ı binler ebediyete uğurladı..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya