MUHAMMEDİN SUNNET TORENİNDE OSMANLI ŞERBETİ İÇTİK..

Ardahanlılar Kültür Dayanışma Derneği YK üyesi ülkemizin en profesyonel aşçılarından Kasım Avşar’ın oğlu Muhammedîn Sünnet törenine katıldık.
Bu haber 2023-08-07 20:14:24 eklenmiş ve 290 kez görüntülenmiştir.

MUHAMMEDİN SUNNET TORENİNDE OSMANLI ŞERBETİ İÇTİK..

 

Ardahanlılar Kültür Dayanışma Derneği YK üyesi ülkemizin en profesyonel aşçılarından Kasım Avşar’ın oğlu Muhammedîn Sünnet törenine katıldık. Törende bir taraftan Kuranı Kerim, mevlit okunurken diğer yandan saraylarda ikram edilen çok özel, onlarca baharat ve değişik meyvelerden yapılan değme aşçıların yapabildiği bir bardağı 65 000 altmış beş bin olan Kaşım Ustanın ikram ettiği Osmanlı Şerbetinden de içtik.

 

 SUNNET FOTOĞRAFLARI TIKLAYINIZ..

 

Ayrıca davetliler misafirler ve komsulara yine aşçıların aşçısı Kasım Avşar ustanın hazırladığı enfes yemeklerinden de yedik. Kasım ustanın hazırladığı her yiyecek içecek ilaç gibi sağlığınıza sağlık katıyor..

 

Ardahan Derneği Yönetimi başta olmak üzere Beykozlu hemşerilerimizden yoğun bir katılımın olduğu sünnet töreninde bir taraftan dini vecibelerimizi yerine getirirken diğer yandan sünnet gibi güzel geleneklerimizin en iyi şekilde yaşatıldığına şahit olduk.

 

Muhammedin minik arkadaşları da onu yalnız bırakmadılar. Yaşıtları kızlar gelinlikleri andıran o güzel elbiseleri ile, erkeler damatlıkları andıran kostümleri ile Muhammed’e eşlik ettiler..

 

Ardahanlılar Kültür Dayanışma Derneği YK üyesi ülkemizin en profesyonel aşçılarından Kasım Avşar, bizleri harikulade bir sünnet etkinliğinde birbiri ile buluştururken, okunan kuran, mevlit, ikram edilen yiyecek-içeceği ile, dalında uzman hocaların duaları ile harikulade bir sünnet törenine şahit olduk.

Davetli ve misafirler erkekliğe adımını atmanın en önemli basamağı olan sünneti seniyeyi yerine getiren Muhammet için bol dua ettiler. Allah analı babalı yetiştirsin, inşallah damatlığında da yanında oluruz diye dua ettiler. 

ETİKETLER : Ardahanlılar Kültür Dayanışma Derneği YK üyesi ülkemizin en profesyonel aşçılarından Kasım Avşar’ın oğlu Muhammedîn Sünnet törenine katıldık.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Düğün-Dernek haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya