BERFİNİN NİKAH TÖRENİ CESS WEDDİNG’TE KIYILDI..

Cevdet Kayanın Kızı Berfin Kayanın nikah törenleri Perşembe akşamı Cess Weding Nikah sarayında yapıldı.
Bu haber 2023-08-16 10:27:20 eklenmiş ve 319 kez görüntülenmiştir.

BERFİNİN NİKAH TÖRENİ CESS WEDDİNG’TE KIYILDI..

 

Turizm hizmet sektöründen tanıdığımız Galata Köprüsü Galapera Restaurantın işletmecilerinden Cevdet Kayanın Kızı Berfin Kayanın nikah törenleri bu Perşembe akşamı Cess Weding Nikah Sarayında yapıldı.

 

Sol Başta Cevdet Kaya genç iş adamı turizimci Yetkin Yılmazla birlikte..

 İş  insanlarımızdan turizim hizmet sektöründen Cevdet Kayanın kızı Berfin Kaya’nın  nikah törenleri bu ayın 17 de yapılacak. 17 ağustos 2023 tarihinde, Perşembe günü Beykoz Çavuşbaşı Cess Weding’te icra edildi.

 

Bölgemizin önde gelen kanaat önderlerinden Devrimci-Demokrat kişiliği tanınan iş adamı emlakçı Menderes Kayanın  da kardeşi olan Cevdet kaya’nın kızının  nikah törenine bölge iş-STK-siyaset dünyasından Arda-Fed, Hoc-Fed, Ardahan Kultur ve Day. Derneği gibi STK ve federasyonlardan da yoğun bir katılım oldu.

 

NİKAH TORENİNDEN KARELER.. 

 

İş adamlarımızdan Cevdet kayanın kızı Berfin Kaya’nın Bursa'nın önde gelen ailelerinden inşaat mühendisi Ali Düzgün ile nikahlarının kıyılıdığı törende. Tören nikah memurun alanan gelmesiyle başladı.  Nikah töreninde  Bursa ilimizden Düzgün Ailesi ile Ardahanlı Kaya ailesinin akrapalıkları pekişirken.. Baba Cevdet Kaya bu mutlu günümüzde nikah törenimize icabet eden bizleri yanlız bırakmayan herkese teşkkür ediyoruz dediler..

 

ETİKETLER : Cevdet Kayanın Kızı Berfin Kayanın nikah törenleri bu Perşembe akşamı Cess Weding Nikah sarayında yapılacak.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Düğün-Dernek haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya