MUCUCLULAR DERNEĞİN 15. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADILAR..

MUCUCLULAR DERNEĞİN 15. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADILAR..
Bu haber 2023-08-18 17:38:25 eklenmiş ve 560 kez görüntülenmiştir.

MUCUCLULAR DERNEĞİN 15. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADILAR..

 

Bölgemizin önemli derneklerinden biri olan merkezi Esenyurtta yer alan Hoc-Fed Üyesi Mucuc (Beşiktaş Köyü) Derneğinin bu Pazar Günü (20/08/2023) kendi dernek merkezlerinde derneğin 15. Kuruluş yıl dönümü kutladılar..

 

Mucuc Derneği Başkanı Ersan Yılmaz ve Yönetimi Mucuclular başta olmak üzere 15. Kuruluş yıldönümü kutlamasına dernek üyelerinden yoğun bir katılım oldu.

 

KÜLTÜR MERKEZİMİZ ÜZERİNE 5-6 DAİRE İNŞA EDECEĞİZ..

 

Başkan Ersan Yılmaz, derneğin kuruluşundan bugüne emeği geçen tüm Mucuclara ve kutlama etkinliğine katılan herkese teşkkür ederek konuşmasına başladı.

 

Yılmaz, Esenyurt’ta yer alan dernek merkezlerinin yanı sıra bölgede 450 m2 üzerine inşa ettikleri kültür merkezleri ile STK alanında faklarını ortya koyduklarını ifade ederek önemli bir bir proje daha hayata geçirdiklerini belirttiler..

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

Yılmaz, bölgemizde hiçbir derneğin yapmadığı bir ilk olacak olan projemizde Kültür merkezimizin üzerine 5-6 daire yaprak yazın bölgeye giden hemşerilerimizin kalması, barınması için kültür merkezimizin üzerine 6 dairelik inşaat startımızı vermeye başladık. Yaz aylarında bölgeye giden üyelerimiz, köylülerimiz yoğunluk nedeni ile bazen otellerde dahi yer bulamadıkları gibi, konu –komşu akrabalarda da, misafirliklerde de rahat edemiyorlar.. Bu anlamda üyelerimiz ve köylülerimizin gönül rahatlığı ile kalabilecekleri bu daireleri hayta geçirip emirlerine vereceğiz. Mucuc halkına uğrlu ve hayırlı olsun dediler..

 

Yılmazın değindiği bir diğer konu ise düğün-sünnet, mevlit gibi etkinlik  kutlama ve açılışlar olduğunda aynı güne denk gelmemesi için tüm üyelerimizin ve köylülerimizin bizi derneği öneceden haberdar etmesini özellikle rica ediyoruz. Çünkü aynı günde iki düğün yada etkinlik olduğunda katılım ve katkıda eksiklikler yaşnamktadır.

 

Yılmaz önümüzdeki günlerde bölgeye gidip kültür merkezimiz üzerine inşa edecğimiz dairelerin projesini de başlatacağız dediler..

 

 KUTLAMA İÇİN YAPILAN ÖN HABER..

MUCUCLULAR DERNEĞİN 15. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE BULUŞUYOR..

Bölgemizin önemli derneklerinden biri olan merkezi Esenyurtta yer alan Hoc-Fed Üyesi Mucuc (Beşiktaş Köyü) Derneğinin bu Pazar Günü (20/08/2023) kendi dernek merkezlerinde derneğin 15. Kuruluş yıl dönümü kutlanacak..

 

 HABER FOTO GALERİ TIKLAYIN..

 

Mucuc Başkanı Ersan Yılmaz ve Yönetimi Mucuclular başta olmak üzere 15. Kuruluş yıldönümü kutlamasına iş-STK-siyaset sant dünyası hemşeri camiamızı davet ettiler..

ETİKETLER : MUCUCLULAR DERNEĞİN 15. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADILAR..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya