Genç yaşta hayatını kaybeden Adem Özvaran, hemşeri camiamızı yasa boğdu.

Genç yaşta hayatını kaybeden Adem Özvaran, hemşeri camiamızı yasa boğdu.
Bu haber 2023-08-21 10:21:56 eklenmiş ve 406 kez görüntülenmiştir.

Genç yaşta hayatını kaybeden Adem Özvaran, hemşeri camiamızı yasa boğdu.

 

Gün geçmiyorki genç bir hemşerimizin ölümüyle sarsılmayalım. Digorlu, özel bir firmada güvenlik amiri, 36 yaşında genç hemşerimiz gece evinde geçirdiği ani kalp krizi sonucu aramızdan ayrılması hemşeri camiamızı yasa boğdu..Gelişmiş hicbir toplumda ve ülkede olmayacak ölümlerle sarsılmaya devam ediyoruz..

 

Kars'ın Digor İlçesine bağlı Alemköy sakinlerinlerinden Zarif Özvaran'ın oğlu Adem Õzvaran evinde geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Gençliğin baharında hayatını kaybeden Adem Özvaran, 35 yaşında, özel bir firmada güvenlik amiri, evli ve 3 çocuk babasıydı.

 http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/7fb316df0e.jpg

Genç yaşta aramızdan ayrılan hemşerimiz Adem özvaran..

Çevresinde sevilip sayılan Özvaran, arkasında gözü yaşlı bir eş ve küçük 3 çocuk bırakarak genç yaşta yaşamını yitirdi. Özvaran'ın hastanede yapılacak otopsinin ardından cenazesi kılınacak ikindi namazına müteakip Kurtköy Yenişehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

 

SERHAD STK'LARI BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADILAR..

 

Digor Kültür Platformu Başkanı Orhan Özyakışır ve Digor Dernekleri başta olmak üzere bölge STK'larımız Yayınladıkları Taziye Mesajı ile Özvaran Ailesine başsağlığı dileklerini ileterek Ailenin  Acısını Paylaştılar..

 

Özyakışır, Digor Kültür Platformu ailesi olarak bizler de, Adem Özvaran kardeşimize  Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

 

Doğu Kültür Medya ve Bölge Derneklerimiz Adına Merhuma Allahtan rahmet, Kederli Ailesine Digor Halkına başsağlığı ve sabır diliyoruz..

ETİKETLER : Genç yaşta hayatını kaybeden Adem Özvaran hemşeri camiamızı yasa boğdu.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya