SIXIRPET –BEBEREGLİLER İKİ ELİM TRAFİK KAZASI İLE SARSILDILAR..

Ardahanda Meydana gelen iki elim trafik kazasında Volkan Yıldız hayatını kayb ederken, Taner Avsar yoğun bakımda..
Bu haber 2023-08-29 06:18:36 eklenmiş ve 206 kez görüntülenmiştir.

SIXIRPET –BEBEREGLİLER İKİ ELİM TRAFİK KAZASI İLE SARSILDILAR..

 

Ardahanda Meydana gelen iki elim trafik kazasında Volkan Yıldız hayatını kayb ederken, Taner Avsar yoğun bakımda..

 

Ağustos ay’ın son iki haftasına girerken Sıxırpet-Bebereg Köylerinden iki  hemşerimizin trafik kazası geçirmesi hemşeri camiamızı üzerken.. Bölgemizde bu yönlü sık-sık kazaların yaşanması beraberinde birçok soru işareti de getiriyor..

 

Gelişmi ülke ve toplumlarda asla bir benzerini görmeyeceğimiz trafik kazalrı, ölümlerle sarsılyoruz..

 

VOLKAN YILDIZ HAYATINI KAYBETTİ..

http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/999f00c682jpeg

Volkan Yıldız -sağ başta

Ardahanda uzun yıllardır esnaflık yapan Volkan Yıldız geçirdiği elim trafik kazasında hayatını kayb etdi. 23 Ağustos akşam saatlerinde Ardahan - Kars Karayolu üzerinde saat 21:00 sıralarında Ardahan'da esnaflık yapan Volkan Yıldız ve Zabıta Kadir Karaçoban'ın içinde bulunduğu araç trafik ışıklarında başka bir araca arkadan çarpmış Volkan Yıldız hayatını kayberken karaçoban yaralanmıştı.

Ardahan Kars Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında  Volkan Yıldız hayatını kayb etmesi, Ardahan’da büyük üzüntüye neden oldu.

 

Yıldız ailesinde bu hafta önümüzdeki haftalarda yapılacak olan düğün-nişan vb. tüm etkinlikler ertelenirken..

 

Volkan Yıldız, Yıldız Filim Paltoları firmasının sahibi Ercan Yıdızla, Sinema-Dizi Sektöründen ünlü efektör  Özcan Yıldız ve Rahmetli TRT’ci Memet olarak tanına Mehmet Yıldızında yeğenleriydi.

 

TANER AVŞAR YOĞUN BAKIMDA..

 

Beberegten  eskı muhtar Burhan Avşar'ın oğlu Taner Avşar ise yayla yolu üzerinde geçirdiği  trafik kazası sonucu Erzurum devlet hastanesinde yoğun bakımda yatmaktadır .

Taner Avşarda Xesakar dernek başkanımız taner delinin yeğeni..

Her iki hemşerimizle ilgili federasyon ve STK’larımı başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletirken..

 

Bizlerde Doğu medya ve Bölge STK’larımız adına vefat eden hemşerimiz Volkan Yıldıza Allahtan rahmet kederli ailesi ve akrabalrına başsağlı dilerken, Taner Avşar ise geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz..

 

MEDYA ve SOSYAL MEDYADAN

ARDAHAN VOLKAN YILDIZ'A AĞLADI

Ardahan Kars Karayolu üzerinde dün gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Volkan Yıldız, Ardahan’da büyük üzüntüye neden oldu.

Ardahan'da uzun süredir esnaflık yapan Erkan Yıldız'ın kardeşi ve Musa Yıldız'ın abisi Volkan Yıldız yaşanan trafik kazasında hayatını kaybetti. Volkan Yıldız'ın vefatı Ardahan'da büyük üzüntüye neden oldu. Ardahan'da her kes tarafından sevilen, çevresine sürekli pozitif enerji yayan Volkan Yıldız'a tüm Ardahan ağladı. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

 

Öte yandan Ardahan Kars Karayolu üzerinde dün gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Volkan Yıldız'ın arkadaşı Kadir Karaçoban ise Ardahan Devlet Hastanesinde ameliyata alındığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ulusal basından trafik kazası..

https://www.sabah.com.tr/yasam/ardahanda-trafik-kazasi1-olu-1-yarali-6597923

 

ÇİĞDEM KOÇAK / ARDAHANHABER

 

Federasyon ve dernekler başsağlığı mesajı yayınladılar..

Hoçvan dernekler federasyonu vefat eden hemşerimiz Volkan Yıldıza Allahtan rahmet aile ve akrabalarına başsağlığı mesajı dilerken, Avşar içinde geçmiş olsun dileklerini ilettiler..


Sıxırpet -Bebereg, Xeskar.. Birçok dernekte   merhum Hasan Yıldız (heso) oğlu volkan Yıldız Ardahan da geçırdığı trafik kazasından vefat etmiştir  merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve akarabalara başsağlığı diliyoruz mesajını yayınladılar..

 

ETİKETLER : SIXIRPET –BEBEREGLİLER İKİ ELİM TRAFİK KAZASI İLE SARSILDILAR..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya