SARIYER ARDA-DER 1. OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI..

Sarıyer Ardahan&Kars ili Çevre Köyleri Kültür Sosyal ve Dayanışma Derneği 1. Olağan Genel Kurulunu yaptı.
Bu haber 2023-09-01 11:00:30 eklenmiş ve 314 kez görüntülenmiştir.

SARIYER ARDA-DER 1. OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI..

 

Bu yılın (2023) başlarında, ilk ayalarında  kurulan Sarıyer Ardahan&Kars ili Çevre Köyleri Kültür Sosyal ve Dayanışma Derneği 1. Olağan Genel Kurulunu yaptı.

 

Ekrem Tekçe, Hüsnü Bediroğlu, Alican Uymaz, Sureyya Cinik gibi birbirinden değerli hemşerilerimizin kuruluşunda yer aldığı Sarıyer Ardahan&Kars ili Çevre Köyleri Kültür Sosyal ve Dayanışma Derneği 1. Olağan Genel Kurulunu yaparak yeni yönetimini seçti.

 http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/429d66bf30.jpg

Sarıyer Ardahan&Kars ili Çevre Köyleri Kültür Sosyal ve Dayanışma Derneği, Sarıyer’de açılışını ve ilk Genel Kurul Kongresi’ni gerçekleştirdi. Dernek merkezinde gerçekleşen kongrede Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de yer aldı.

 

Kongrede Konuşan (Arda Der) Başkanı Ekrem Tekçe; “Davetimize icabet eden ve bizleri şereflendiren başta Sarıyer Belediye Başkanı Sayın Şükrü Genç, Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday, İstanbul Dernekler Federasyon Genel Başkanı Hüsnü Bediroğlu, Reşitpaşa Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Süreyya Cinik, Kars Eski Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Ömer Bağcı ve Sarıyer Engelliler Koordinasyon Başkanı Fezayir Koç, Ardahan İli Çalabaş Köyü Dernek Başkanı Yusuf Koç ve Avukat Hasan Ateş’e katılımları için çok teşekkür ediyoruz. Daha önce kurmuş olduğumuz  derneğimiz malesef hemşerilerimizi kapsaması bakımından yetersiz ve işlevsiz hale geldi. Bundan dolayı Ardahan-Karslı hemşerilerimizle böyle bir dernek kurulması zorunlu oldu, koşullar olgunlaşırsa Sarıyerde yine tek çatı altında toparlanmaya, iki derneği birleştirmeye herzaman açığız” dedi.

 

 

EKREM TEKÇE OY BİRLİĞİYLE SEÇİLDİ

http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/57f1114c4e.jpg

Sryer Bld Bşk Şükrü Genç, Sarıyer Arda-Der Bşk. Ekrem Tekçe

Sarıyer Ardahan&Kars ili Çevre Köyleri Kültür Sosyal ve Dayanışma Derneği’nin gerçekleşen ilk kongresinde tek liste Ekrem Tekçe ve ekibine oy birliğiyle karar verildi. Tekçe, dernek başkanlığına seçildi. Ekrem Tekçe kongrede birlik, beraberlik ve dayanışmayı da öne çıkaran bir konuşma yaptı.

 

“SARIYER’DE SESİMİZ DAHA GÜR ÇIKACAK”

Günün anlam ve önemine değindiği konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Sarıyer Ardahan&Kars ili Çevre Köyleri Kültür Sosyal ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Tekçe, “Sarıyer’de 20-25 bin nüfusumuz var. Tüm hemşerilerimizin ve gençlerimizin sesi olacağız. Derneğimizin bu kutsal yolda; “sen, ben yok! Biz varız” mantığı ile artık Sarıyer’de sesimiz daha gür çıkacak. Katılan değerli  üyelerimize sonsuz  teşekkürlerimizi sunarız. Şimdi bir olma zamanı. Hep birlikte daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER : Sarıyer Ardahan&Kars ili Çevre Köyleri Kültür Sosyal ve Dayanışma Derneği 1. Olağan Genel Kurulunu yaptı.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya