EYLÜL AYI DÜĞÜN DERNEK ETKİNLİKLER..

Hoc-Fed, Damal-Fed, Digor Kultur Platformu, Panig.. Derneklerimiz birbirinden güzel etkinliklere imza atıyorlar..
Bu haber 2023-09-09 01:22:34 eklenmiş ve 264 kez görüntülenmiştir.

EYLÜL AYI DÜĞÜN DERNEK ETKİNLİKLER..

 

Hoc-Fed, Damal-Fed, Digor Kultur Platformu, Panig.. Derneklerimiz birbirinden güzel etkinliklere imza atıyorlar..

 

PANİG DERNEĞİNİN GELENEKSEL PİKNİĞİ 17 EYLÜL’DE


Hoc-Fed üyesi bölge dernekçiliğimizin yüz akı, yaptığı etkinliklerle aynen Hoc-Fed gibi STK alanına önemli örnekler teşkil eden Panig (Tunçoluk) Köyü Derneğinin heryıl düzenlediği geleneksel piknik şöleni 17 Eylülde.

 

17 Eylül Pazar günü Beykoz Kaymakdonduran mesire alanında yapılacak olan pikniğe Panig halkı başta olmak üzere tüm bölge STK’larımız da davetli.

PANİG DERNEĞİ ETKİNLİKLER Ve haberleri için TIKLAYINIZ..

Başkan Cengiz Demir Yönetim Kurulu Adına Medya ve Sosyal Medyada yayınladığı mesajında:

 ARDAHAN İLİ HOÇVAN TUNÇOLUK (PANİK) KÖYÜMÜZÜN GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDİĞİ PİKNİK ŞÖLENİMİZE TÜM KÖYLÜLERİMİZ VE HOÇVAN HALKI DAVETLİDİR.

YER: KAYMAKDONDURAN MESİRE VE PİKNİK ALANI

17.09.2023 –PAZAR

 

DAMAL DERNEKLER FEDERASYONU ŞÖLENİ DE 24  EYLÜDE


Serhat bölgesi STK alanı dendiğinde en Hoc-fed gibi ciddi bir STK olan Damal dernekler Federasyonunun düzenlediği Damal Şöleni de 24 Eylüde..

 

Yarım kalan türkülerimiz için Yarım kalan sevdalarımız için aşkla inançla Dirençle inatla sevgiliyle yürüyoruz yollarda geliyoruz...

Damal ŞÖLENİ

Tarih

24. EYLÜL

KAPI AÇILIŞI: 15:00 SAAT: 17:00

Damal ŞÖLENİ

2023

Mikail ASLAN

SUAVI

 

HOC-FED EĞİTİME DESTEK GECESİ 30 EYLÜLDE


HoC-Fed (Hocvan Dernekler Fedrsasyonu) 30 Eylül Cumartesi Akşam Saat 19:00’da Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde “Bir Öğrenci Sen Okut, Geleceğine Işık Tut” Sloganıyla etkinlik  düzenleme kararı aldı.

 

Hoc-Fed yaptığı etkinliklerde 1000’leri birbiriyle buluşturan bir federasyon olduğu gibi..  (Ayrıntılar İçin Tıklayınız..)

 

Hoc-Fed’in yaptığı etkinliklere genel anlamda Serhat bölgesi, Doğu-Güneydoğu bölgelerinden de yoğun bir katılım olmaktadır.

 

HoC-Fed (Hocvan Dernekler Fedrsasyonu) Başkanı Ayhan Öztürk ve yönetimi 30 Eylül Cumartesi Akşam Yapacağımız Eğitime Destek Gecesine siz değerli dostlarımızı bekliyoruz.  Katılımınız bizi onure edecektir.

 

 

DEDE VE DEMİR AİLERİNİN DÜĞÜNLERİ 17 EYLÜL ‘DE

http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/58a6f1d2bejpeg

Yurtsever-Devrimci kişiliği ile tanıdığımızŞakir Demirin Kızının düğünü var.  Beykoz İlçesi HDP’de yönetim kurullarındaki görevlerinin yanı sıra 1-2 dönemde Başkanlık yapmış olan Şakir Demir aydın kişiliğinin yanı sıra devrimci yurtsever duruşuyla da Beykoz’da en çok sevilen siyasetçilerden biri..

 

Demir ve Dede Ailelerinin düğünleri 17 Eylül Pazar Akşam 19.00-23.00 saatleri arasında Beykoz –Kavacıkta yer alan Beyaz Saray düğün salonunda yapılacak..

 

10 EYLÜLDE YAPILACAK OLAN DİGOR KÜLTÜR PLATFORMUNUN PİKNİK ŞÖLENİ ERTELENDİ..

 

Sancaktepe Digorlular bir hafta içinde 3-4 hemşerimizin vefatı nedeniyle Digor Piknik Etkinliği ertelenmiş bulunmaktadır.. Tarih belli olduğunda yayınlayacağız..


Bünyesinde 30’dan fazla derneğin yer aldığı Digor Kültür Platformu 10 Eylül 2023 tarihinde Pazar Günü Kartal-Yakacık Uğur Mumcu Mesire alanında sabahtan akşama kadar sürecek piknik şöleni var.

 

İstanbul Esenyurttan sonra, İstanbul Sancaktepe ilçesi Ardahan-Agıri-Kars – Iğdır nüfusu, Serhat nüfusu açısından nüfusumuzun en yoğun olduğu ilçelerden biri. Bu nüfus içerisinde ise en yoğun nüfus Digorluların.

 

Digor Kültür Platformu bu yaz  sancaktepde 20’den fazla dernekle yaptıkları Digorlular Kardeşlik ve Dostluk Futbol Tunuvası (Ayrıntılar için Tıklayınız..) nda Serhat nüfusunun Sancaktepedeki en önemli temsilcileri ve gücü olduklarını ortaya koymuşlardı..

 

Digorlular Yaza Veda Pikniğinde Buluşuyor afişiyle duyurulan etkinliğe Digorlular başta olmak üzere bölge STK’larımız da davetli..

 Önemli Not: Sancaktepe Digorlular bir hafta içinde 3-4 hemşerimizin vefatı nedeniyle Digor Piknik Etkinliği ertelenmiş bulunmaktadır.. Tarih belli olduğunda yayınlayacağız..

 

EYLÜL AYI DÜĞÜN DERNEK ETKİNLİKLER..

Hoc-Fed, Damal-Fed, Digor Kultur Platformu, Panig.. Derneklerimiz birbirinden güzel etkinliklere imza atıyorlar..

 

ETİKETLER : Hoc-Fed Damal-Fed Digor Kultur Platformu Panig.. Derneklerimiz birbirinden güzel etkinliklere imza atıyorlar..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya