ARDAHANLILAR KÜLTÜR ve DAYANIŞMA DERNEĞİ

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği kurulduğu 2003 yılından günümüze kapanmayan, dernekler için en önemli gerçek olan devamlılık-kurumsallık ve kapanmama olgusunu içinde en iyi barındıran bir dernek olarak öne çıkmaktadır..
Bu haber 2023-10-14 09:17:47 eklenmiş ve 175 kez görüntülenmiştir.

ARDAHANLILAR KÜLTÜR ve DAYANIŞMA DERNEĞİ

 

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği  kurulduğu 2003 yılından günümüze kapanmayan, dernekler için en önemli gerçek olan devamlılık-kurumsallık ve kapanmama olgusunu içinde en iyi barındıran bir dernek olarak öne çıkmaktadır..

 

 

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Adres:

 Çiğdem Mh. Mehmet Akif Ersoy Cd. No:64/ B-2 Beykoz / İstanbul 

Ardahanlılar Kültür ve dayanışma Derneği :

İletişim - WhatsApp no :  +90535 412 0101

 

WhatsApp no :  +90535 412 0101

Beykoz Ardahanlılar Halk Meclisi Çalışmalarından, derneğimizden  Örnekler..

 

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği  kurulduğu 2003 yılından günümüze kapanmayan, dernekler için en önemli gerçek olan devamlılık-kurumsallık ve kapanmama olgusunu içinde en iyi barındıran bir dernek olarak öne çıkmaktadır..


Doğu Medya Genel yayın Yonetmeni, Ar-Der Genel Baskanı Y.Yasin Sit..

2003 yılında kurulan Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği (AR-DER) Ardahan’ın en eski dernek unvanını taşırken, bir dernek için en önemli olan devamlılık ve kurumsallığını kayb etmeme, bir derneğin asıl gücünün devamlılığı olduğu yönündeki olguyu ortaya koyan tek il derneği.  2000’li yıllardan kurulan ve devamlılığını günümüze kadar sürdüren, STK alanına öncülük eden, giderek STK alanında büyüyen  yapısıyla da öne çıkmaktadır..

 

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği (AR-DER) kurulduğu günden bugüne kapanmayan ve bütün Ardahanlıları kapsayan tek il derneği olarak öne çıktığı gibi 2000'li yıllardan itibaren bölge STK yapılanmamızın en büyük aktörlerinden olan Yusuf Yasin Sit’in genel başkanlığa gelmesiyle birlikte geniş sosyal medya, medya ve tanıtım ağıyla da bütün Serhat bölgesinin ücretsiz faydalanmasını sağlayan, sivil topluma, toplumsal alana en büyük katkıyı yapan dernek unvanını da taşıyan bir dernek olarak öne çıkmaya başladı..

 

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Adres:

 Çiğdem Mh. Mehmet Akif Ersoy Cd. No:64/ B-2 Beykoz / İstanbul 

Ardahanlılar Kültür ve dayanışma Derneği :

İletişim - WhatsApp no :  +90535 412 0101

 

İstanbul Ardahan İl Dernekleri içerisinde kurulduğundan beri kapanmayan tek il derneği  unvanını da elinde bulunduran derneğin merkezi Beykoz’da olup STK-dernekçilik alanında bölge ve ülke STK yapılanmasına öncülük yapan bir STK olarak öne çıkmaktadır..

 

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, bir taraftan ideal STK alanının nasıl olması gerektiği yönünde STK ve Toplumsal alana önemli doneler taşırken, diğer yandan yüzyıldır yapılamayan Serhat STK lobisinin oluşması yönünde de bölge STK alanına öncülük yapmaktadır..

 

Derneğin genel başkanı Yusuf  Yasin Sit, Doğu Kültür medya, Serhat sivil toplum gibi yüz binlere ulaşan sosyal medya ve medya alanını derneğin hizmetine koyduğu gibi, aynı hizmetten bölgenin teneke olmayan, ciddi STK özelliklerini taşıyan  tüm STK alanına da sunarak bölge , İş-STK-Siyaset- Sanat dünyasının da birbiriyle iletişimini üst boyutta sağladığı gibi bu alanın birbirine üst düzeyde katkı ve katılım yapmasını da sağlamaktadır ..

 

Bölgemizin düzeyli tüm dernekleri, basını, İş-STK-Siyaset- Sanat Dünyası Doğu Medyanın geniş yayın ağı üzerinden hertür etkinliklerini ücretsiz olarak paylaşırken.. Google, sosyal medya, Yandex vb arama motorları tanıtım bölümlerimizle de 20-30 milyonlara varan gösterimlerle bölge iş STK dünyasına milyarlarca tl katkı yapan STK ve medya yapılanması ile Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Dünya geneli Ardahanlıları birbiriyle buluşturduğu gibi , bölge İş-STK-Siyaset- Sanat dünyasına da inanılmaz katkılar sunan benzersiz özellikleri ile öne çıkmaktadır..

 

ETİKETLER : Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği kurulduğu 2003 yılından günümüze kapanmayan dernekler için en önemli gerçek olan devamlılık-kurumsallık ve kapanmama olgusunu içinde en iyi barındıran bir dernek olarak öne çıkmaktad
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-Dernekler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya