HEMŞERİMİZ İSMET MORKOC’U BİNLER UĞURLADI..

Uzun yıllar Beykoz Sahinkaya’da ikamet eden sağlık sektöründen emekli olan İsmet Morkoç hakkın rahmetine kavustu.
Bu haber 2023-10-22 09:14:53 eklenmiş ve 171 kez görüntülenmiştir.

HEMŞERİMİZ İSMET MORKOC’U BİNLER UĞURLADI..

 

Uzun yıllar Beykoz Sahinkaya’da ikamet eden sağlık sektöründen emekli olan  İsmet Morkoç hakkın rahmetine kavustu. Cenazesi C.tesi günü (21-10-2023) Beykoz Merkez Camiinden kılınan öğle namazını mütaakiben Beykoz Şahinkaya Mezarlığına defin edildi.

Cenaze törenine Beykozlu hmeserilerimiz, hemşeri camiamızdan İstanbul genelinden, İş-Siyaset-STK dünyamızdan yoğun bir katılım oldu.

Morkoç Ailesi taziyeleri hem camide, hemde defin islemlerinin ardından ikametgahlarında kabul ettiler. Bu acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.

 

Cenazede en güzel adetlerimizden olan Kurani kerim okundu, dualar edildi, taziyeye gelenlere ikramda bulunuldu. Yine adet olduğu üzere taziyeler hafta boyunca ikametgahlarında devam edecek.

 

 

HABER FOTO GALERİ.. 

 

Morkoc’un vefatında derneklerimiz içinde örnek bir STK olaraköne çıkan Hoc-Fed üyesi Panig Derneği başkan ve yönetimi katılım ve katkıdan en iyi şekilde çalışırken..

 

Ardahanlılar Kültür ve Dayaışma Derneği olarak son bir haftadır vefat eden tüm hemşerilerimizin bölge ve ülke genelinde taziyelerini, başsağlığı mesajlarını, haberlerini yaydık

 

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği  olarak son bir haftadır vefat eden tüm hemşerilerimize Allahtan rahmet yakınlarına-akrabalarına başsağlığı diliyoruz..

 

Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği  Başkanı Yusuf Yasin Sit..

ETİKETLER : Uzun yıllar Beykoz Sahinkaya’da ikamet eden sağlık sektöründen emekli olan İsmet Morkoç hakkın rahmetine kavustu.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya