ARDAHANLILAR KULTUR ve DAYANIŞMA DERNEĞİ ÇEKİM MERKEZİ OLDU..

ARDAHANLILAR KULTUR ve DAYANIŞMA DERNEĞİ ÇEKİM MERKEZİ OLDU..
Bu haber 2023-10-24 10:05:12 eklenmiş ve 223 kez görüntülenmiştir.

 

ARDAHANLILAR KULTUR ve DAYANIŞMA DERNEĞİ ÇEKİM MERKEZİ OLDU..

 

2000’li yıllardan beri Bölge STK yapılamamızın en önemli aktörlerinden biri olan gazeteci Yusuf Yasin Sit’in Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği (AR-DER) başkanlığına gelmesi, dernekçilik alanında samimiyetleri ve uzamnlıkları ile öne çıkan Memet Yıldız gibi Osman Özer gibi, Davut Demir gibi halktan insanlarla, hemşerilerimizle  birlikte dernek bünyesinde oluşturulan Beykoz Ardahanlılar Halk Meclisi ve Beykoz Ardahanlılar İş Konseyi gibi oluşumlarla AR-DER bir STK olarak kısa zamanda örnek bir STK olarak İstanbul başta olmak üzere bölge genelinde örnek bir dernek olmaya başladı.

 

 HABERİN FOTOGRAFLARI.. 

 

Ar-Der bir taraftan bölgemizi ilgilendiren her etkinliğe, düğün, cenaze katılım ve katkı sunarken, merkezinin olduğu Beykoz’da ise ilçemizi ilgilendiren her toplantı ve tekinliğe de katılarak farkını ortaya koymaya başladı. Bu samimiyeti ve çalışmayı gören hemşerilerimiz derneğe akmaya başladılar.. 

 

Eylül Ayından Ekim Ay’ına onlarca etkinliğe katılım ve katkı sunan derneğimiz, ayda birkez halk toplantıları da düzenleyerek derneklerin gerçek sahibinin halk olduğu gerçeğini halka başarılı bir şekilde taşımaya başladı..

 

Bu samimi ve özverili çalışmaları gören hemşerilerimiz kısa zamanda derneğe akmaya, üye olmaya ve derneği sahiplenmeye başladılar.. İş dünyamız derneğimiz aracılığıyla ihtiyaç sahibi hemşerilerimize yardımlarını ulaştırmaya başladılar..

 

stk-dernekler.com sitemizde Doğu Medya gibi yerel-ulusal-küresel bağlamda yayın yapan medyamızda hemşerilerimizin STK alanına katılım ve katkısını ad ve görselleriyle kamuoyuna taşırken.. Sosyal medya paltformlarımzda da hemşerilerimizi 100 binlere taşıyoruz..

 

Bu samimi ve özverili çalışmalarımız kısa zamanda halkın derneğe akmasını, derneği sahiplenmesini, derneklerin gerçek sahibinin halk olduğu gerçeğini, halkın liyakatli-ehliyetli insanları takip ettiğini  beraberinde getirirken, STK alanında doğru-dürüst halka çalışma ve  hizmetin ne kadar önemli olduğunu, bu çalışmayı ve  özveriyi gören halkın STK alanına nasıl sahip çıktığını da ortaya koymaktadır..

 

BÜTÇEMİZ 5.000 TL YE YAKIN DAHA BÜYÜDÜ..

 

Rakamlar küçük ama halkın parası kutsaldır, değerlidir. Üyelikler ve bağışlarla bütçemiz giderek büyümeye başladı. Derneğimizin bütçesi de büyoyor. 500-550  dolar + halktan ve uyelerden gelen bağışlarla 4-5 bin liralık bir artı bütçemiz daha oluştu. Bu ay sonunda giderin olmadığı (çünkü hemserilerimiz duyarlı arkadaslrımız giderlri kendileri karşılıyor) tüm gelirlerimizi derneğe katkı yapanüye ve hemşerilerimizi sizlerle paylaşacağız. Hepsinden önemlisi her hemşerimizin 1 lirası dahi bizim için kutsaldır. Anında kayda alınarak makbuzu kesilerek kendisine teslim edilmektedir. Çünkü dernekçilik STK aynı zamnda halka karşı açıklık-şefaflık ve samimiyettir. Bu gerçekten dolayı derneğimizin her ay gelir giderini, katkı yapan hemşerilerimizi ve üyelerimizi hem dernek merkezindeki panomuzda hemde hemşerilerimizin-üyelerimizin olduğu sosyal medya mecralarında onure edeceğiz..  Çünkü bu ülkeninde STK’larında gerçek tek sahibi vardır oda halktır. Yöneticiler bizler halkın emrinde hizmetkarlarız. İşimizi iyi yaprsak halk bizi omuzlar sırtına alır yürütü, iyi yapmasak halk temeyi çakar def eder..

 

ETİKETLER : ARDAHANLILAR KULTUR ve DAYANIŞMA DERNEĞİ ÇEKİM MERKEZİ OLDU..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya