SİRAC’LA MİRAC’İN SÜNNETİNE, GÜLCEMALLE YUSUFUN DÜĞÜNÜNE DAVETLİSİNİZ..

SİRAC’LA MİRAC’İN SÜNNETİNE, GÜLCEMALLE YUSUFUN DÜĞÜNÜNE DAVETLİSİNİZ..
Bu haber 2023-10-24 11:38:26 eklenmiş ve 172 kez görüntülenmiştir.

 

SİRAC’LA MİRAC’İN SÜNNETİNE, GÜLCEMALLE YUSUFUN DÜĞÜNÜNE  DAVETLİSİNİZ..

 

İstanbul Beykozda hemşeri camiamızın en büyük kanaat önderlerinden Rahmetli fevzi Şirinin torunları Siraç’la Mirac’ın sünnet törenlerine davetlisiniz..

 

Beykoz Yeni Mahalle esnaflarından olan, telefon, telefon aksesuarları, elektornik eşya mağazası olan Şirin Elektronik  sahibi Cemil Şirin biricik oğulları Sıraç’la Miracın sünnet törenleri bu hafta sonu C.tesi günü (28-10-2023) Kavacık Talia Terasta saat 19.00 da yapılacak.

 

Cemil Şirin

Siracla Mirac bölgemizin önde gelen Şirin ailesinden, aynı zamanda Şirin Elektronik firmasının sahibi Murat şirinin de yeğenleri.. 

 

GÜLCEMALLE YUSUF’UN DÜĞÜNÜNE DAVETLİSİNİZ..

 

Bölge İş-STK dünyamızın önde gelen aktörlerinden Hocvan Dernekler Federasyonu Bşk. Yrd., Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aktürkün oğlu Yusuf Aktürk’ün Hayatını Gülcemal Mert’le birleştirecekleri düğün töreni 29-10 -2023 Pazar günü Esenyurt Bld. Nikah Sarayında yapılacktır.

 

Murat Aktürk

Düğün törenine Bölge İş-STK dünyamız olarak davetlisiniz..

 

Önemli Not: İstanbul başta olmak üzere büyük metropollerde ulaşım sorunu başta olmak üzere eski usul davetiye dağıtımı yapılamamaktadır. Bunun yerine gelişen teknoloji ve iletişim aracları nedeniyle medya-sosyal medya üzerinden yapılmaktadır. Bu anlamda sizlerle paylaştığımız bu davetiyeler medya, sosyal medya  aracılığıyla sizlere ulaştırılmaktadır..

 

ETİKETLER : SİRAC’LA MİRAC’İN SÜNNETİNE GÜLCEMALLE YUSUFUN DÜĞÜNÜNE DAVETLİSİNİZ..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Düğün-Dernek haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya