GİRDİĞİ LGS SINAVINDA 1. OLAN KIZIMIZ CEMRE SEHER ŞİRİN’İ KUTLUYORUZ..

GİRDİĞİ LGS SINAVINDA 1. OLAN KIZIMIZ CEMRE SEHER ŞİRİN’İ KUTLUYORUZ..
Bu haber 2023-10-27 05:12:22 eklenmiş ve 198 kez görüntülenmiştir.

GİRDİĞİ LGS SINAVINDA 1. OLAN KIZIMIZ  CEMRE SEHER ŞİRİN’İ KUTLUYORUZ..

 

Hoçvan Hasköy Ortaokulundan mevzun olan Qımıli (Otbiçen) Köyümüzden Sevgili kızımız Cemre Seher ŞİRİN girdiği LGS sınavında  Ardahan il birincisi oldu.

     Bu başarıya Kayıtsız kalamayan Hoc-Fed kızımıza bir laptop –dizüstü bilgisayar hediye ederken.. Metropollerde bulunan Ardahanlılarda kızımızı tebrik ettiler..


Seher Sirin

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği olarak kızımızın bu başarısını kutluyor, kendisini tebrik ediyoruz. Eğitim söz konusu olduğunda bir STK  olarak ülkemizde ve dünyanın  neresinde olursa  olsun öğrencilerimizin yanında olduğumuzu ifade bediyoruz.

 

Hemşerilerimizin malumu olduğu gibi Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği (AR-DER) olarak ülkemizin neresinde olursa olsun yurt, barınma sorunlarından öğrencilere maddi-manevi destek anlamında derneğimiz öğrencilerimiz için gereken her tür çalışmayı diğer duyarlı STK’larımızla birlikte ortak yapmaktadır.

 

(AR-DER) başkanı Yusuf Yasin Sit’in sahip olduğu geniş medya ve sosyal medya ağı ile hemşerilerimizin, öğrencilerimizin sorun ve sıkıntıları kısa zamanda kamu oyuna taşınmakta. Çözümler üretilmektedir..

Bu anlamda İstanbulda Hoc-Fed gibi, Ankara da Ankara Ardahanlılar Federasyonu gibi ciddi düzeyli STK’larımızla irtibat halindeyiz.

Federasyonlarımıza, teneke olmayan ciddi STK’larımıza bildirdiğimiz birçok öğrencinin yurt-barınma, burs sorunları sorunlarını kısa zamnda çözüme kavuştururken..

 

Ankara Ardahanlılar Federasyonu Ergüder Şimdi ve yönetimine, Hoc-Fed başkanı Ayhan öztürk ve Yönetimine, Ar-Der bünyesinde yer alan Ar-Der iş adamları konseyine hemşerilerimize, öğrencilerimize, STK alanına sundukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz..


Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği olarak İstanbul geneli hemşeri camiamızın Serhat Sivil Toplum örgütlerinin tüm etkinliklerine, STK’larımızın tüm etkinliklerine taziye, düğün-dernek, hemserilerimizin aday adaylıkları, panelller.. katılım ve katkı sağlarken.. STK- ve Dernekçilik olgusunu da tüm hemşeri camiamıza taşıyor, Serhat Bölgesi lobisinin ortaya çıkmasına da öncülük etmekteyiz. STK alanında ki çalışmalarda özne olan duyarlı tüm STK ve yönetimlerine de teşekkürü bir borç biliyoruz..

 

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel başkanı Yusuf Yasin Sit..

 

ETİKETLER : GİRDİĞİ LGS SINAVINDA 1. OLAN KIZIMIZ CEMRE SEHER ŞİRİN’İ KUTLUYORUZ..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya