SİRAC’LA MİRAC’İN SÜNNETİNDE BULUŞTUK..

SİRAC’LA MİRAC’İN SÜNNETİNDE BULUŞTUK..
Bu haber 2023-10-30 15:43:15 eklenmiş ve 162 kez görüntülenmiştir.

SİRAC’LA MİRAC’İN SÜNNETİNDE BULUŞTUK..

 

İstanbul Beykozda hemşeri camiamızın en büyük kanaat önderlerinden Rahmetli Fevzi Şirin-Nazlı Şirinin  torunları Siraç’la Mirac’ın sünnet törenleri Talya düğün salonunda yapıdı.

 

Beykoz Yeni Mahalle esnaflarından olan, telefon, telefon aksesuarları, elektornik eşya mağazası Şirin Elektronik sahibi Cemil Şirin biricik oğulları Sıraç’la Mirac aynı zamnda Şirin Elektronik işletmecisi Murat Şirininde yeğenleri.  

 

SİRACLA –MİRAC SÜNNET FOTO GALERİ..

 

Bu hafta sonu C.tesi günü Talya’dda icra edilen sünnet törenine 22 yıldır merkezi Beykoz’da olan, Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği  Başkanı, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Yasin Sit, derneğin halk meclisi temsilcileri Bilal Şirin, İsmail Şit, Zuhal Şirin, Elif Avşar katılırken, Beykoz HADEP İlçe teşkilatı eş Başkanı Saniye Korkmaz, Partinin YK üyeleri Menderes Kaya, Selahttin Şirin, Hoc-Fed başta olmak üzere bölgemizin federasyon ve STK  temsilcileri de yoğun bir katılım gösterdiler..

 

Katılımcılar, davetliler erkekliğe ilk adımlarını atan Sıraç ve Miraç için Allah analı –bablı büyütsün inşallah evlendiklerinde düğünlerinde de bir arada oluruz diye dua ederken, adet olduğu üzere takı ve hediyelerini takdim ettiler. Birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler..

 

Baba Cemil Şirin eşiyle gelenleri tek-tek karşılarken, amca Murat Şirin de eşiyle masaları tek tek dolaşarak hal hatır sordular.

 

Düğün töreninin ardından Şirin Ailesi adına teşekkür eden Cemil Şirin, biz büyük bir aileyiz hep birlikte bir gücüz. Bu mutlu günümüzde bizleri  yalnız bırakmayan akraba, eş, dost, siyasi parti, STK , basın temsilcilerine tüm katılımcılara teşkkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun dediler.

ETİKETLER : SİRAC’LA MİRAC’İN SÜNNETİNDE BULUŞTUK..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Düğün-Dernek haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya