YEREL YÖNETİMLERDE NASIL BİR STRATEJİ İZLENECEK..

Demokrasi bileşnleri ciddi STK'lar yerel yönetim seçimlerinde nasıl bir strateji izleyecekler..
Bu haber 2023-10-30 15:53:46 eklenmiş ve 151 kez görüntülenmiştir.

YEREL YÖNETİMLERDE NASIL BİR STRATEJİ İZLENECEK..

 

Demokrasi bileşnleri ciddi STK'lar yerel yönetim seçimlerinde nasıl bir strateji izleyecekler..

 

Serhat STK lobi koordinatörü, Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel başkanı, Doğu medya Genel  Yayın Yönetmeni  Yusuf Yasin Yasin Sit’in halk belediyecliği fikiri İstanbul genelinde demokrasi bileşenleri tarafından kabul görmeye başladı. Sancaktepe, esenyurt Beykoz İstanbulun her ilçesinde STK’lar toplantılar yapmaya başladılar. Bu toplantılardan birine de Beykoz HEDEP ilçe teşkilatı gerçekleştirdi.. Demokrasi bileşenlerinin ortak hareket etmesi kararı aldılar..

 

Demokrasi ittifakı bileşenleri Kurdi STK’lar, Hedep gibi gerçek STK yapıları gerçekleştirdikleri ortak toplantılarda gelişmiş demokrasilerde, toplumlarda olduğu gibi Belediye başkanınından itfaiye erine halkın ve STK’ların belirleyici olacağı bir halk belediyeciliği fikri herkes tarafından kabul gördü.

 

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

 

Bunu kısa bir örnekle açıklarsak, örneğin Esenyurt, sancaktepe, Beykoz..  İstanbulun herhangi bir ilçesinin Bld. Başkanını çürümüş rejimle, rejimin çürümüş siyasal partileri değil STK’lar ve halk ortaklaşa belirleyecek. Yerel yönetimi ortaklaşa kontrol edecekler. Yerel ve kamu alanlarında hizmetlerde vatandaşlar birbirlerine eşit insanlar olarak haklardan eşit yararlanacaklar.

 

Rant ekonomisi tamamen çöpe atılacak. Hırsızlık ve yolsuzluk tarih olacak. Vatandaşın vergisi ve 1 krş dahi kutsal olacak oynayan kim olursa olsun anında kodesi boylayacak.. Hırsızlık-yolsuzluk, rant ekonomisi tarih olacak. Beyin göçü acil durdurlacak, beyin göçü alınacak..

 

İstanbul gibi devasa bir metropolde kentsel dönüşüm, imar planları  belediyeler kendi özgün koşullarına göre halkla birlikte belirleyecekler..

 

Belediyeler imar planlarında mimar mühendisleriyle geri dönüşümü gerçekleştirip araya mutaahit, toki-taki vb. ranta çalışan vatandaşı soyan borçlandıran, vatandaşı bulunduğu alandan söküp atan soygun-gasp ve hırsızların aracıların, çetelerin  olmadığı vatandaşın zengin edildiği bir yöntemle  çalışacaklar. Vatandaşların ev arsa arazileri üstünde yapılan çalışmaların giderleri örneğin 5 katlı bir ev yapıldı. Bld 2-3 katını kendi masrafına alacak. Gelen artı parayı ve diğer katlar vatandaşa aktarılarak vatandaşı zenginleştirmeye yönelik bir strateji ortaya konacaktır..  

 

Bir başka ifade ile gelişmiş toplumlarda halk güçlüdür, halk zengindir, halk refah içinde yaşar. Halk kutsal devlet-kutsal bayrak, kutsal adam komedileri, kutsal anır-ahır kabirler yemez  vb. oyunları şeyine takmaz. Gelişmiş toplumlarda bize yedirilen kutsallar ancak ve ancak komedi konusudurlar..

 

Gelişmiş toplumlarda Bld başakanınından itfaiye erine kendilerini yönetecek kişi ve krumları STK’lar ve halk liyakatı esas alarak kendisi belirler. Belediyeleri, yereli ve geneli STK’lar ve halk ortak kontrol eder.

 

 Gelişmemiş toplumlarda ise kişiler -partiler ve bunları perde arkasında güden siyon-soykırımcı firma ve aileler ilahtır. Güç-varlık vb. bunlarda toplanır halk paryadır, halk köledir, halk kutsal devlet, kutsal adam, kutsal kurtarıcılar yalan dolanları yemleri ile zehirlenirken, satıcılarla sistemin sahipleri küresel soykırımcı firma ve aileler günün birinde halkın uyanıp hesap soracağını, şatolarına yöneleceklerini bildiklerinden.. tüm varlıklarımızı çaktırmadan Amerika-İngiltere-İsrail Asya ve diğer kıtalrdaki şatolarına aktarırlar.. Onlar şiştikçe şişerken, halkta düştükçe düşer.. 

 

İşte ülkemizde demokrasi bileşenleri ülkenin tamamen vatandaşın ülkesi olduğu, vatandaşın ülkenin gerçek sahibi olduğu yerel ve ulusal bir stratejiyle halk için halk belediyeciliğini esas alarak çalışacaklar.. Önümüzdeki yıllarda halk bu faşist ırkçı rejmi rejmin patronu küresel siyonist soytarı aile ve firmaları gömdüğünde ise bu demokrasi anlayışını tüm ülke sathına yayılacak ki kutsal cumhuriyet kutlamsı gününde milyonların Filistin için ayağa kalması tc rejimini ve kutsal cumhuriyetlerini takmaması.. ülkemizi ele geçiren soyguncuların sonunun geldiğinin en önemli işareti..

 

BEYKOZ’DA YAPILAN TOPLANTILARDA ALINAN KARARLAR..

 

Beykoz’da da yapılan toplantıda kentsel dönüşümü belediye halkla ve STK’larla brlikte yapacak. Beykozlunun evinin nasıl yapılacağına Anakra değil Beykoz yerel yönetimi STK alanı halkla birlikte karsar verecek.

 

Aracılar değil yerel yönetimler kentsel dönüşümü yapacaklar. Metro metrobüs trafiğin yer altına indirilmesi, yurt ve imar sorunlarına hızlı ve yerinde çözümlenmesi..

 

Önceki yıllarda Beykozda çeşitli hileler ev arsa arazileri ellerinden alınan Beykozluların tesbiti, işi kitabına uydurarak halkı dolandıran, Beykozdan göçertenlerin  halkı dolandırma, göçertme oyunlarının yanı sıra çürük belediyecilik ve çürük siyasal sitemden aldıkları güçle hazine orman arazilerini zaruri zorunlu ihtiyacları dışında gasp edip ranta çevirenlerin tesbiti, yargılanmaları,  tesbiti haklarında dava açılması ..

 

Trafiğin yer altına indirilmesiyle birlikte Beykoz sahillerinin trafiğe kapatılatrak tam bir turizm –eğitim-bilim cennetine döüştürlmesi Demokrasi bileşenlerinin savunduğu halk belediyeciliğidir. 

 

İstanbulun tüm semtlerinde halkı ülkenin gerçek sahibi yapacak belediyecilik hizmetlerini hayata geçireceğiz dediler..

ETİKETLER : Demokrasi bileşnleri ciddi STK'lar yerel yönetim seçimlerinde nasıl bir strateji izleyecekler..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya