MERT ANIL ve DİLARA’NIN DÜĞÜNÜNÜNE İZDİHAMA VARAN BİR KATILIM GERÇEKLEŞTİ..

MERT ANIL ve DİLARA’NIN DÜĞÜNÜNÜNE İZDİHAMA VARAN BİR KATILIM GERÇEKLEŞTİ..
Bu haber 2023-10-31 10:49:37 eklenmiş ve 346 kez görüntülenmiştir.

MERT ANIL ve DİLARA’NIN DÜĞÜNÜNÜNE İZDİHAMA VARAN BİR KATILIM GERÇEKLEŞTİ..

 

Fikret Başkan’ın oğlu Mert Anılı’ın düğünününe İzdihama varan bir katılım gerçekleşti..

 

Sefaköy Klas Düğün salonunda gerçekleşen, Ardahanlı Mert Anıl’ın Hayatını Bitlis'li Dilara Avcı ile birleştirdiği  düğüne iş-STK-Siyaset, snat dünyamızdan izdihima varan bir katılım gerçekleşti..

 

C.tesi günü akşam saatlerinde başlayan düğünde zaman ilerledikçe katılım giderek büyüdü. Esenyurt-Küçükçekmece bld başkanlrı başta olmak üzere iş –siyaset dünyasından, yerel yönetimlerden de  gerek çelenklerle , gerekse mesajlarla yoğun bir kutlama furyası yaşandı..

 

Düğüne Kars-Ardahan-Iğdır STK –Dernek Federasyonlarından da yoğun katılım oldu. Hoc-Fed Başkanı Ayhan Öztürk, Serhat STK lobi Kooordinatörü, Ardahanlılar Kültür ve dayanışma Derneği Başkanı, DKM yayın Yönetmeni  Yusuf Yasin Sit, Bşk Yrd. Sanatçı Kurbani Sural, dernek YK üyesi Mehmet Kılıç, CHP sarıyer ilçe bşk yrd. Derviş Arsalan, Panig Dernek Başkanı Cengiz Demir, Kora Dernek Bşk: İlter Koç, Xeskar dernek Bşk.  Şeref Caferoğlu, STK alanında tanıdığımız Hoc-Fed eski başkanı yazar, şair latif yılmaz.. Esenyurt lokantacılar derneği Bşk. ve Bşk. yrdımcısı Ercan Gökçe, özgüç Aktürk, İş dünyasından Temizlik, inşaata, turizim sektöründen Zafer Sural, Cüneyt Bağci, Nasip Bağci  İnşaat sektöründen Aydın,  Ergin Talay kardesler, turizm hizmet sektöründen iş dünyası-esnaflar, her iki ailenin yakınları.. Düğn töreninde devasa  düğün salonunda adım atılacak yer kalmadı..

Sanatçı Mehmet Kılıç, Berwar ve birbirinden değerli santçıların yer aldığı düğünde mükemmel bir müzik ziyafeti çekilirken..7’den 70 şe herkes halaya durdu.

Murka’nın dernek-düğün her etkinliğinde sunum yapan başkan Fikret Aktürk oğlu Mert Anılı2n düğününde de sunumu yaptı. Gelenleri tek tek karşıldı, ve uğurladı.. Gelenek olduğu üzere katılımcılar genç çifte takı ve hediyelerini takdim ederek ömür boyu mutluluklar dilediler..

 

 

DÜĞÜN HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

 

 

 

HABERİ YAYINA HAZIRLYAN..

 

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel yaın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit.

 

 

 

 

Düğün Öncesi ön haber..

 

FİKRET BAŞKAN’IN OĞLUNUN DÜĞÜNE DAVETLİSİNİZ..

 

STK –İS DÜNYAMIZIN EN GÜZEL AKTÖRLERİNDEN, EN İYİ TEMSİLCİLERİNDEN BİRİ OLAN, MURKA DERNEK BAŞKANIMIZ  FİKRET AKTÜRKÜN OĞLU  MERT ANILIN DÜĞÜNÜNE DAVETLİSİNİZ..

 

 

10 yıldır Hoc-Fed üyesi Murka (binbaşar Köyü) Dernek başkanlığını yapan Fikret Aktürk STK alanında en önemli başkanlardan biri. Birçok ilke başarıya imza atmış başkanlrımızdan biri.

 

Rahmetli  Önder Aktürkün Kurucusu olduğu dernek 2000’li yıllarda bölgemizin ilk kurulan derneklerinden biri olduğu gibi Fikret Aktürk bayarğı çıtayı sürekli yukarılara taşımıştır.

Fikret Aktürk

Derneğin Sefaköyde iki katlı 500 m2 alan üzerinde kendine ait mülkü olduğu gibi, bölgede ilk olarak aynen derneklerinde olduğu gibi, çok amaçlı içinde mescit, misafirhane, taziye evi, kütüphane, mutfaka vb. olan kültür merkezi bölgede ilk kuran derneklerimizden biri. İlk Kermes, öğrencilere ilk burs, kültür sanat etkinlikleri, kurslar veren, üyelerine ayni-nakdi yardımlar yayabilen ender derneklerden biri.

 

Birbirinden değerli iş adamı, aydın, halktan insanların yönetiminde yer aldığı dernekte bazen Başkan Fikret Aktürk başkanlıktan firar edip kaçmaya çalışırken.. Halk ve yöneticiler izin vermeyip zorla da olsa koltuğa oturtuyorlar.. Ortalıkta ben başkan olacağım diye yırtınanların aksine gerçek manada halkın başkanı, hizmetçisi..

 

Ardahanlı Mert Anıl’ın Hayatını Bitlis'li Dilara Avcı ile birleştireceği düğünde Ardahanlılar ve Bitlislilerin Anadolu-Merzopotamya’nın genelinde binyıllardır olduğu akrabalıkları pekişirken..


Genç Çiftin düğünü18 Kasım 2023 Cumartesi günü E-5 Karayolu bitiğişiğindeki Sefaköy Klas Düğün Salonunda saat 19.00-23.00 saatleri arasında yapılacak olan düğün törenine tüm hemşeri camiamız davetlidir.

 

NOT:  SOYAL MEDYA ve MEDYA ARAÇLARI NEDNİYLE DAVETİYELER ARTIK ELDEN DAĞITILMAMAKTADIR. BU DAVTİYE DAVETİYE NİTLEİĞİNDEDİR..

ETİKETLER : MURKA DERNEK BAŞKANIMIZ FİKRET AKTÜRKÜN OĞLU MERT ANILIN DÜĞÜNÜNE DAVETLİSİNİZ MERT ANIL ve DİLARA’NIN DÜĞÜNÜNÜNE İZDİHAMA VARAN BİR KATILIM GERÇEKLEŞTİ.. ..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Düğün-Dernek haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya