ŞİRİNE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETİLER..

Yeni Mahalle Halkı Gata'da Yatan Selahattin Şirin'e geçmiş olsun dileklerini sunudular..
Bu haber 2023-11-06 18:41:44 eklenmiş ve 177 kez görüntülenmiştir.

Yeni Mahalle Halkı Gata'da Yatan Selahattin Şirin'e geçmiş olsun dileklerini sunudular..

 

Beykoz Yeni Mahalleliler bölgemizin önde gelen kanaat önderlerinden, devrimci-demokrat kişiliği ile örnek bir hemşerimiz olan Selahattin Şirine geçmiş olsun dileklerini ilettiler..

 

Beykoz Ardahanlıların önde gelen kanaat önderlerinden, devrimci-demokrat kişliği ile tanıdımğımız Beykoz HEDEP ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyesi, aynı zamanda derneğimizinde üyesi olan Selahattin Şirin bir haftadır GATA’da hastahnede yatmaktadır.

 

 Haberin Fotoları ..

 

Prostat sorunu nedeniyle yatmakta olan Şirin kesin olarak ameliyat olacak. Fakat tansiyonun yüksek olması nedeniyle ameliyatı 2-3 kez ertelendi.

 

Önümüzdeki 1-2 gün içinde ameliyat olacak.. Beykoz HEDEP İlçe eş başkanları Saniye Korkmaz, Özer Demir, Menderes Kaya ve Beykoz Hedep ilçe teşkilatı ile birlikte Ardahanlılar Kultur ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Yeni mahalle temsilcilerimizi Bilal Şirin, İsmail Şit, İsmail Yıldız, Akif Yılmaz, Cengiz hasanoğlu, Sertif Hasanoğlu, Suat Sanin .. olarak hemşerilerimizle birlikte kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletirken.. Allahtan acil şifalar diliyoruz.. Bütün dualarımız seninle Xale Selo..

 

Yeni mahalle halkı “Senki nice badireler,  nice işkenceler atlattın bunuda atlatacaksın Xale Selo, Yeni Mahalle halkı olarak sana acil şifalar diliyoruz” dediler..

 

YUSUF YASİN SİT- SERHAT STK LOBİ KOORDİNATÖRÜ, ARDAHANLILAR KÜLTÜR ve DAYANIŞMA DERNEĞİ GENEL BAŞKANI, DOĞU MEDYA GENEL YAYIN YÖNETMENİ..

ETİKETLER : Yeni Mahalle Halkı Gata'da Yatan Selahattin Şirin'e geçmiş olsun dileklerini sunudular..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İs-HBR haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya