DİGOR KÜLTÜR PLATFORMUNDAN MÜKEMMEL BİR KÜLTÜR SANAT ŞÖLEENİ..

DİGOR KÜLTÜR PLATFORMUNDAN MÜKEMMEL BİR KÜLTÜR SANAT ŞÖLEENİ..
Bu haber 2023-12-12 09:32:03 eklenmiş ve 154 kez görüntülenmiştir.

DİGOR KÜLTÜR PLATFORMUNDAN MÜKEMMEL BİR KÜLTÜR SANAT ŞÖLEENİ..

 

Digor Kültür Platformundan (DKP) mukemmel bir kültür sanat etkinliği.

 

Dengbejler, hozanlar, yazarlar, şariler, şairlerin-şirlerin, çirokan kurdi.. Birbiriyle buluşacağı harikulade bir kültür sanat şöleni..

 

İlk defa böylesine kapsamlı içinde dengbej, hozan, yazar, şair, çirokvan.. yer aldığı bir etkinliğe şahit olurken.. Sivil Toplum örgütünün ne olduğunu, ne demek olduğunu Digor Kültür Platformu yaptığı kültürele etkinlikle İstanbuldan bölgeye ve ülke geneline taşıyor. Serhat sivil toplum yayını olarak kendilerni kutluyoruz..

 

Darıca beleddiyesi Adnan Menderes Kültür merkezinde Cumartesi akşamı saat 19.da gerçekleşecek etkinliğe tüm Serhat STK’ları, derneklerimiz, halkımız davetlidir..

 

İçinde onlarca derneğin yer aldığı Digor Kültür Platformu (DKP) adına açıklama yapan DKP başkanı Orhan Özyakışır, Dengbéj kültürü ve Cirokbej kültürünün yaşaması ve yeni nesillere aktarılması konusunda  yapacağımız bu etkinliğe Serhat STK alanı, hemşehri camiamız  davetlidir.

 

 

HABERİ YAYINA HAZIRLAYAN..

 

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit

 

 

ETİKETLER : Digor Kültür Platformundan (DKP) mukemmel bir kültür sanat etkinliği.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya