QIMILİ TALAY BAŞKANLIĞINDA TEK LİSTE İLE SEÇİME GİDİYOR..

QIMILİ TALAY BAŞKANLIĞINDA TEK LİSTE İLE SEÇİME GİDİYOR..
Bu haber 2023-12-15 05:36:14 eklenmiş ve 243 kez görüntülenmiştir.

QIMILİ TALAY BAŞKANLIĞINDA TEK LİSTE İLE SEÇİME GİDİYOR..

 

Talay otomotiv –İnşaat A.Ş yönetim kurulu başkanı  olan, 90’lı yıllardan beri ticaretle uğraşan Ergin Talay önümüzdeki Pazar günü (17-12-2023) yapılacak olan Qımıli Derneği 4. Olağan genel kurulunda tek liste ile başkan adayı olarak seçime gireceklerini belirttiler..

 

2000’li yıllardan itibaren STK alanı içinde olan Engin Talay 1975 Ardahan doğumlu. Hocvan Dernekler Federasyonu (hoc-Fed) üyesi Qımıli derneğinde 2 dönemde başkan yardımcılığı yaptı. İş-STK alanında, sivil toplum alanında duyarlılığı ile öne çıkan Talay, Ardahanı, bölgemizi ilgilendiren toplumsal etkinliklere katılım ve katkıda da ön sıralrda yer alan bir isim..

 

STK alanında örnek tutumları ile tanıdığımız bir çok Qımıli zaman –zaman başkan adayı olduklarını beyan ederken, bu meyanda STK alanından tanıdığımız Hikmet Öztürk’te Doğu Medya’ya başkan adayı olduklarını beyan eden etmişti.

 

Ergin Talay’ın başkan adayı olarak ortaya çıkmasının ardından Hikmet Öztürk ve yine adı başkan adayları arsında geçen Serhat Tekin ve diğer adaylar daha güçlü bir Qımıli daha güçlü bir dernek için tek listeyi onayladıklarını mevcut yönetimde yer alarak daha güçlü bir yönetimle Qımıliyi temsil edecekleri yönünde irade ortaya koyduklarını kamu oyu ile paylaştılar..

 

Başkan Aşkın Şit, İş-STK Kongreye davet Etdi..


Askin Sit

Qımıli derneğinin Kongresi Pazar Günü Kağıthane ileçesinde bulunan dernek merkezlerinde yapılacak. Mevcut başkan Aşkın Şit sosyal medyada yaptığı paylaşımda: Değerli Qımıli halkı, üyelerimiz, basın emekçileri, Hoc-Fed ve bağlı tüm derneklerle, Serhat STK’larını kongremize davet ediyoruz. Kongermizin, halkımız,  bölgemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz dediler.

 

 

ETİKETLER : QIMILİ TALAY BAŞKANLIĞINDA TEK LİSTE İLE SEÇİME GİDİYOR..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya