SANAYİCİ İŞ ADAMI CEMAL AVCININ HANIMI YOĞUN BAKIMDA..

Bu topraklara borcumuz var diyerek bölgemize sürekli yatırım yapan, Gökkuşağı Firması sahibi Cemal Avcının eşi yoğun bakımda..
Bu haber 2023-12-20 16:57:48 eklenmiş ve 241 kez görüntülenmiştir.

 

SANAYİCİ İŞ ADAMI CEMAL AVCININ HANIMI YOĞUN BAKIMDA..

 

Bu topraklara borcumuz var diyerek bölgemize sürekli yatırım yapan, Gökkuşağı Firması sahibi Cemal Avcının eşi yoğun bakımda..

 

Sanayici iş adamlarımızdan, Gökkuşağı firmasının sahibi Cemal Avcının eşi İkram Avcı Bağcılarda bulunan Medipol Mega Hastanesinde yoğun bakımda..

 

Hastaneden edindiğimiz bilgilere göre yaklaşık olarak 8 aya yakındır kanser illeti ile savaşan İkram Avcı 2 aydan fazladır yoğun bakımda tutulduğunu, kemoterapi tedavisi gördüğünü öğrendik..

http://www.stk-dernekler.com/files/firm/photo/b6284021d4.jpg

Cemal Avcı

BÖLGE ÜLKERİ İLE ÜLKEMİZ İŞ DÜNYASI ARASINDA ÖNEMLİ BİR MİSYONA SAHİP..

 

90’lı yıllarda bu topraklara borcumuz var diyerek Serhat bölgesinde inşaat ve inşaat malzemeleri üzerine bölgemize ilk sanayi yatırımını Gökkuşağı Firması adına yapan iş adamlarından Cemal Avcı son yıllarda iş dünyası örgütleri ile birlikte Azerbeycan başta olmak üzere heyetler düzeyinde sürekli ziyretler yapıp Komşu ülkerle, ülkemiz iş dünyası arasında da önemli bir köprü rolü yürütmektedir.. 

 

Kars Ardahan Iğdır Ağrı, Serhat bölgesinin iş dünyasının birbiriyle de buluşmasında önemli emekleri olan Avcı Kaisiad Derneğinde 2010-14 yılları arasında Süreyye Çinik’in başkanlığı döneminde, Veysel çamlı, İlhan Koçulu, Ahmet Keske, Nurettin Yılmaz, Özcan Yıldız, Yavuz Polatoğlu, Abdullah Adıman, Bişar Şirin..  Gibi bölgemizin önde gelen iş adamlarıyla birlikte 1-2 dönemde iş dünyası derneklerinde yönetimlerde yer almıştı.

 

Cemal Avcı’nın içinde yer aldığı bu ekip  her yıl bölgeye çıkarma yapıp, Kars-Ardahan-Iğdır birçok okula giyecek, kırtasiye malzemeleri sağlandığı gibi, Nurettin Yılmaz gibi tek başına okul bile yaptıranlar vardı.. 

 

Türkiye’nin en uç kenti konumundaki, “Doğu Anadolu’nun Çukurovası” Iğdır’a ilk sanayi yatırımı yapan firmalardan biri olan Gökkuşağı Yapı Market’in sahibi Cemal Avcı’ının eşinin hastalığı bölge iş-STK-siyaset dünyamızı derinden üzdü.

 

Bu topraklara borcumuz var diyerek yatırımlarının çoğunu bölgemize yapan, ülkemize komşu ülkelere yaptığı ithalat-ihracatla ülkemiz ekonomisine önemli bir katma değer, katkı yapan, istihdam sağlayan Avcı’ya bölge iş-siyaset STK dünyamız adına çok-çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..

 

Cemal Avcı Sosyal Medya’da yaptığı paylaşımda bizim için dua edin dedi:

 

Medipol Mega Bağcılar hastanesi onkoloji servisi c blok 19 kata 1904 nolu oda 8 aydır tedavi görüyorduk maalesef durumu ağırlaştı pazar gününden beri yatıyoruz dua edin.. dedi.

 

CEMAL AVCI İRTİBAT: +90 532 295 21 95

ETİKETLER : Bu topraklara borcumuz var diyerek bölgemize sürekli yatırım yapan Gökkuşağı Firması sahibi Cemal Avcının eşi yoğun bakımda..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya