SARIKAMIŞLI HEMŞERİMİZ ÇETİN ÇELİK MUHTAR ADAYI..

SARIKAMIŞLI HEMŞERİMİZ ÇETİN ÇELİK SULTANBEYLİ FATİH MAH. DE MUHTAR ADAYI..
Bu haber 2023-12-26 15:11:24 eklenmiş ve 79 kez görüntülenmiştir.

SARIKAMIŞLI HEMŞERİMİZ ÇETİN ÇELİK MUHTAR ADAYI..

 

İstanbul Sultanbeyli Fatih Mahallesinde Sarıkamışlı hemşerimiz Çetin Çelik muhtar adayı.

Çetin Çelik 33 yıldır Sultanbeyli’de yaşıyor. STK, sivil toplum, siyaset.. Birçok kurumda başkan yk uyeliklelikleri, üstlendiği görev ve misyonlarıyla Sutanbetlinin en başrılı örnek simalrından biri. Halkın herkeiminden sevilen sayılan bir isim.

 

Çetin Çelik, 1974 Kars Sarıkamış Eşmeçayir köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Sarıkamış Eşmeçayir köyünde, orta ve liseyi İstanbul'da bitirdi. Açık öğretim yerel yönetimler lisans eğitimi devam etmektedir.

 

 Sultanbeyli Kars Ardahan Iğdır kurucu gençlik başkanı. Sarıkamış Eşmeçayir Köyü Derneği Kurucu başkan yardımcısı,  dernek sekreteri mili gençlik vakfı üyesi, 3 dönem Sultanbeyli Namık Kemal okul aile Birliği başkanı, bir dönem Sultanbeyli kız İmam Hatip okul aile birliği başkanı ve yıllarca siyasi sosyal,  stk –dernek alanında, toplumsal alanda hayatı hizmetle geçen bir başarılı hemşerimiz. Başarılarından dolayı birçok kişi k-kurum tarafından 10’larca ödül ve plaketle ödüllendirilmiştir

 

Emlak ve inşaat işleriyle uğraşmakta olup 33 yıldır İstanbul Sultanbeyli fatih mahallesinde oturmakta,  evli 3 çocuk babası..

 

İstanbul Sultanbeyli fatih mahallesinde muhtar adayınız çetin çelik 1974 Kars sarikamişli bir hemşehriniz olarak tüm Kars ardahan ığdırlı hemşehrilerime dua ve destek bekliyorom selam ve dua ile çetin çelik fatih mahallesi muhtar adayı

ETİKETLER : SARIKAMIŞLI HEMŞERİMİZ ÇETİN ÇELİK SULTANBEYLİ FATİH MAH. DE MUHTAR ADAYI..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya