YK ÜYEMİZ İSMET DEMİRİN BABASI VEFAT ETDİ..

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Demir’in babası Emirhan Demir vefat etdi.
Bu haber 2023-12-26 15:14:10 eklenmiş ve 211 kez görüntülenmiştir.

YK ÜYEMİZ İSMET DEMİRİN BABASI VEFAT ETDİ..

 

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Demir’in babası Emirhan Demir vefat etdi.

 

Cenazesi öğle namazını müteakiben bugün 25/12/2023 Beykoz Soğuksu Bilal Habeşi Camisinde kaldırılarak buradan Yuşa Mezarlığına defin edildi.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

Cenaze törenine Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Yasin Sit ve Derneğin YK üyeleri Çağdaş Yılmaz, Kurbani Sural, Vural çelik, Panig derneği Bşk Cengiz Demir, İsmail Avcı.. Adem Sefer, Özer Demir gibi değişik siyasi parti temsilcileri ..  iş, STK, Siyaset dünyasından yoğun bir katılım oldu.

 

Demir Ailesi Barış Demir gibi, Abdurrahman Demir gibi toplumsal alana duyarlı birçok genç iş adamının bünyesinden çıktığı bir aile. Hacı Demir gibi siyasi arenada, bulundukları noktalarda  kulvarda topluma katkı sunan güzel insanlar çoğunlukta..

 

Ve İsmet Demir 2000’lerden beri hem STK alanı, hem de turizm- hizmet, gıda, ünlü mamuller gibi birçok kalemde iş yapan bir iş adamı. Kanlıca da bulunan ünlü Raifa Cafe işletmecisi, turizm-Hizmet sektöründe önemli bir mekâna imza atan bir isim. Toplumumuzu, toplumsal alanı ilgilendiren her etkinlikte ön saflarda yer almaktadır.. 

 

Emirhan Demir Panig Köyümüzün sakinlerinden olup, Beykoz Soğuksu Karslılar mahallesinde ikamet etmekteydi. Demir Ailesi taziyeleri hem camide, hem de soğuksu son durakta kurulan taziye evinde kabul ettiler. Taziyeler 1 hafta boyunca sürecek..

 

Kendisine Allahtan Rahmet başta yönetim kurulu üyemiz İsmet Demir olmak üzere Demir ailesine başsağlığı ve sebri cemil diliyoruz..

 

Haberi Yayına Hazırlayan..

 

Doğu Medya Teknik Servis,

 

Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü,

 

Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni,

 

İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği

 

 Genel Başkanı

 

Yusuf Yasin Sit

 

ETİKETLER : Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Demir’in babası Emirhan Demir vefat etdi.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya