HACİALİ’LİLER YİNE SALONLARA SIĞMADILAR..

HACİALİ’LİLER YİNE SALONLARA SIĞMADILAR..
Bu haber 2023-12-26 17:38:39 eklenmiş ve 167 kez görüntülenmiştir.

 

HACİALİ’LİLER YİNE SALONLARA SIĞMADILAR..

 

 Hocvan Dernekler federasyonu üyesi Haciali Köyü Derneği geleneksel hale getirdiği dayanışma gecesini bu hafta sonu Sultanbeyli Enci Düğün Salonunda, Salon Enci’de yaptı.

 

Sanatcı Hozan Berwar (Remzi Demirbaş), Hozan-Dengbej Mehmet Kılıç, Cihan Devran sahne aldıkları gecede geceye yoğun bir katılım oldu.

 

 

 HABER FOTO GALERİ..


  

Geceye bu haberi Yayına Hazırlayan Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit,  500 T tuzla-Topkapı Otobüs Hatları Derneği Bşk Yrd. Rahim Gökdemir, Dem Sultanbeyli Eşbaşkanları Ertan Hamitoğlu ve Bingüzel Ulu, İstanbul Sultanbeyli Fatih Mahallesinde Sarıkamışlı hemşerimiz Çetin Çelik. 

 

Haciali Muhtarı Mehmet Gökdemir,  Tikoş yeni başkanı Servet Yıldız, Sayman ve bsk yrd. Ergin Morkoç, Nebioğlu Bşk. Refik Süt, sivil toplum temsilcileri kanaat önderleri katıldılar.

 

KONGRE TARİHİNİ ve BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANDI..

 

Gecede bu ayın 31’de Pazar günü ( 12-31-2023 ) yapılacak olan kongrenin tarihi ve yeri kamuoyu işle paylaşıldı. Kongre Sultanbeyli Fatih Mahallesi, Seyhan caddesi no 112 yer alan Haciali Köyü Derneği binasında yapılacak.

 

Gecede Kadıköy’de 3G Teknoloji Mağazasının sahibi ve işletmecisi Ersin Gökçe ile Yine Araba Parçaları ve Aksesuarları üzerine iş yapan Sunay Kaya önümüzdeki kongrede başkan adayı olduklarını ilan ederlerken..

 

Daha önceleri başkanlık için adaylığını açıklayan, uzun yıllardır derneğin YK üyelikleri,  Hacialinin en önemli kanaat önderlerinden İmdat Gökdemir (Ayrıntılar İçin Tıklayınız..) adaylıktan çekildiğini, daha güçlü herkes ve kesimi içine alan  gelecek yönetimde  üstlerine ne düşüyorsa yapacaklarını belirttiler.

 

Bölgemizin en önemli lezzeti olan Bulgur Pilavlı Kaz Etinin ikram edildiği gecede, yoğun katılımdan dolayı yönetim yemek dağıtımında paket servis, self servisi esas alarak yemekleri dağıttı.  

 

Gecede açılış konuşmasını 9 yıldır, 3 dönemdir dernek başkanlığını yapan, Hedep –Yeşilsol ve şu anda adı Dem parti olarak değişen Pendik DEM partisi İlçe Başkanlığı görevini de yürüten bölge dernekçiliğimize önemli ivmeler katan, Hacialiyi İstanbul’da mülkiyete, bölgede ise çok amaçlı kültür merkezine kavuşturan, STK alanında Haciali Köyünün altyapı eksikliklerini görev yaptığı sürece gideren bölgemizin sevilip sayılan başkanı Yaşar Gökdemir yaptı.  Gökdemir 9 yıl boyunca yaptığı icraatların özetini ortaya koydu. Gelcek yönetimlerden de çıtayı daha yukarı taşımalarını istedi..

 

Gökdemirin ardından Sultanbeyli Bld. Başkanı Aday Adayı, Dem Sultanbeyli Eşbaşkanı Ertan Hamitoğlu selamlama konuşması yaptı.

 

KÖYÜN MUHTARI SPİKER GİBİ KURDİ KONUŞTU..

 

Köyün Muhtarı Mehmet Gökdemir yaptığı Kurdi konuşma ile adeta büyüledi.. Muhtar Sahneye davet edilince biz klasik tırki-kurdi karışık ne olduğu belli olmayan bir çorba konuşma, asimile olmuş düşürülmüş halimizi ortaya koyan bir konuşma beklerken.. Muhtar konuşmaya başlayınca.. Her halde bilgisayradan bir kurd spiker haberleri veriyor diye düsündüm.. Değil Hocvan'da Kurd dili edebiyatına gramerine hakim on numara bir Muhtarımız  varmış oda mehmet Gökdemirmis.. Bunu da bu gecede gorduk öğrendik ve hakeza DEM Sultanbeyli BLd Bşk adayı Hamitoğlu da aynı şekilde dil konusunda bizden sınıfı gecen bir diğer hemşerimiz oldu. 

 

 

HAMİTOĞLU  HALKIN BELEDİYECİLİĞİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ..

 

Hamitoğlu İstanbul bir Kurd şehridir, İstanbul ezilenlerin, işçi sınıfının, gerçek Müslümanların, devrimci demokratların, aydın insanların şehridir. Şehir gittikçe nefes alamıyor, şehir gittikçe boğuluyor..

 

Biz ne TC’nin iktidarına, nede muhalefetine mecbur değiliz. Gelişmiş ülke ve toplumlarda olduğu gibi Sultanbeyli’yi Buradaki STK’larla, Sultanbeyli halkıyla birlikte yönetmek için yola çıktık. Halkın Belediyeciliğini hayata geçireceğiz.

 

Harcadığımız her kuruş ile aldığımız her kuruş hem halka, hem sivil toplum kurumlarına açık olacak,  vatandaşın vergisi üzerinde dönen oyunlara, yolsuzluk, yoksulluk oyunlarına son vereceğiz.

 

Şehirlerimiz Anakaradan, parti merkezlerinden değil, halkın kendisinin yönettiği şehirler olacaktır..

 

Bu anlamda ülkemiz geneli 3. Yol dediğimiz halkın halk temsilcileriyle, Sivil toplum örgütlerinin birbiriyle buluştuğu, birlikte şehirlerini yönetmeye aday oldukları bir sürece girdik.  Bu anlamda ben sadece bir partinin adayı değil bütün STK’ların ve halkın adayıyım. Bu kör –kısır düzenin halkın yakasına yapışan elini hep birlikte kırcağız, şehirlerimizi yaşanabilir şehirler, halkımızın ise refah düzeyinin büyüdüğü şehirler yapacağız dediler.

 

ETİKETLER : HACİALİ’LİLER YİNE SALONLARA SIĞMADILAR..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya