QIMILLİ’LER MÜHİTTİN KAYA’NIN TAZİYESİNDE BİR ARAYA GELDİLER..

QIMILLİ’LER MÜHİTTİN KAYA’NIN TAZİYESİNDE BİR ARAYA GELDİLER..
Bu haber 2024-01-03 16:29:42 eklenmiş ve 209 kez görüntülenmiştir.

QIMILLİ’LER MÜHİTTİN KAYA’NIN TAZİYESİNDE BİR ARAYA GELDİLER..

 

Aralık ayında kongrelerini yapıp, yeni yönetimlerini seçen, aynı zamanda derneklerine kazandırdıkları yeni yerlerinin, dernek merkezlerinin de açılışını yapan Qımıli Derneği; 2024 yılının ilk günlerinde üyelerinden vefat eden Muhittin Kaya’nın taziyesine ev sahipliği yaptı.. 

 

QIMILİ'LER HEM KONGRE, HEMDE AÇILIŞ YAPTILAR.. HABER İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Taziye nedeniyle yüzlerce hemşerimiz Kağıthane’de Merkezi bulunan Qımıli derneğine akarken, hakeza yüzlerce hemşerimizde Cenaze namazının kılındığı Sanayi mahallesindeki merkez camiine akın ettiler.

 

Kaya ailesinden eski dernek başkanlarından Turgay Kaya’nın abisi, Zeki kayanın kardeşi, iş dünyamızın önde gelen bireylerinden Volkan Kaya, Selçuk Kaya, Serdar Kaya’nın amcaları, DEM partisi Beykoz YK üyesi menderes kayanın da yakın akrabaları olan Muhittin Kaya’nın taziyeleri hem camide hem de dernekte kaya ailesi tarafından kabul edildi..

 

HABER FOTO GALERİ..

 

 

Ergin Talay başkanlığındaki yeni yönetim tek kelime ile  dört-dörtlük hizmetleriyle büyük takdir toplamaya, Qımıli Derneği ise Örnek bir STK, örnek bir dernek nasıl olur, halka, nasıl hizmet sunar babından harika örnekler ortaya koymaya başladı..

 

 

 

Qımıli derneğinde hizmet kalite, misafiri ağırlama, yönetimin uyumlu çalışmasından, dini vecibelere uygun ikram ve dualara her şeyi ile mükemmel bir STK olayına tanık olduk..

 

 

ETİKETLER : QIMILLİ’LER MÜHİTTİN KAYA’NIN TAZİYESİNDE BİR ARAYA GELDİLER..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya