YILDIZ ABLAYI BİNLER HAKKA UĞURLADI..

Qımılilerin Kızı, Qurdoğluların gelini Yıldız Yıldız Ablamızı binlerin katılımı ile son yolculuğuna uğurladık..
Bu haber 2024-01-06 11:55:31 eklenmiş ve 232 kez görüntülenmiştir.

YILDIZ ABLAYI BİNLER HAKKA UĞURLADI..

 

Qımılilerin Kızı, Qurdoğluların gelini Yıldız Yıldız Ablamızı binlerin katılımı ile son yolculuğuna uğurladık..

 

İş-Siyaset-STK dünyamız, hemşeri, camiamız  dün Esenyurt’ta Hz Hamza Cami ve Sultaniye Mahallesi Muhtar adayı Ağrılı hemşerimiz Abdullah Bozacının Devasa ofisinde yıldız ablamızın cenaze töreninde ve taziyesinde  birbirleriyle buluştular..

 

Yıldız Yıldız, turizm-hizmet sektörünün önde gelen işletmecilerinden İstanbul Boğazından Galata köprüsüne birçok mekânı işleten iş adamlarımızdan Metin Şancı’nın ablası, Esenyurt bölgesinde gıda sektöründe, market sektöründe iş yapan Murat Yıldız’ın da anneleri.

 

Hakeza Yıldız ablanın gelinleri olduğu Qurdoğlu Yıldız ailesi günümüzde Esenyurt merkezden İstanbulun her noktasına gıda-turizm, tekstil, inşaat, otomotiv, imalat.. Birçok sektörde onlarca iş adamının binlerce insanı istihdam ettiği bir aile..

 

HABERİN FOTOĞRAFLARI,

 

FOTO GALERİ TIKLAYINIZ..

 

 

ALLAH REHMET EYLESİN DAĞ GİBİ KADINDI..

 

 

Cenazede en çok konuşulan konuların başında vefat eden ablamızın hayatıydı. Qurdoğlu Yıldız ailesinden Ape Şado’nun eşi olan Yıldız ablamızın Sağlıklı dağ gibi bir kadın olduğu.. Sağlığının 2018 de genç yaşta kayb ettiği oğlu Serdar’ın ölümünden sonra hızla bozulduğunu cenazeye katılan cemaat ve etraftan STK’lardan gelen notlardan bizlere aktarılırken bizde ister istemez gazeteci duyarlılığıyla gelen notları kafamıza not ederek sizlere aktarıyoruz.

 

 

 

BÜYÜKLERİMİZİN SAĞLIĞINI BOZAN EN BÜYÜK ETKEN, GENÇ YAŞTA ÖLÜMLER ..

 

Ablamızın vefatından da konuşulanlardan da anlıyorduk ki genç yaşta ölümler büyüklerimizin sağlığını tehdit ediyor..

 

Genç yaşta ölümlere ise özellikle büyük gıda kartellerinin 2000’li yıllardan sonra yiyecek içeceği tekelleştirerek gıda alanının kartellerce  ele geçirilmesi,  bunların marketlerinin, yiyecek-içecek reyonlarının, dolaplarının ülkemizin en ücra köşelerine kadar yayılması.. Paketlenmiş işlenmiş gıdaların, gıdanın, yiyecek-içeceğin insanların hayatlarını vuran birer silaha dönüştürülmesi, örneğin yerli şeker pancarı bitirilip Cargill vb. küresel firmaların nişastalarının getirilmesi, coşla vb içceklerdeki nişastalar, ithal tuz şekerler.. insanı sürekli yemeye, sürekli oboziteye çekip insanlıktan çıkarırken  ..

 

Küresel bir biyolojik ve psikolojik saldırı biçimi olan Covid-19 aşılarıyla genç nüfusumuzun ani kalp-beyin krizleri, mide rahatsızlıkları vb. genç yaşta kayıpları anne –babalarımızın sağlığını çok kötü vurduğunu  cenazelerde hem görüyor, hem anlıyor hem de şahit oluyoruz..

 

Ablamızın sağlığının 2018 de genç yaşta kayb ettiği oğlu Serdar’ın ölümünden sonra hızla bozulduğunu ve giderek kötüye gittiğini bu acıya da ancak 4-5 yıl dayanabildiğini ve vefat ettiğini,  STK’lar ve etraftan gelen notlardan öğrenince büyüklerimizin, anne babalarımızın biz çocuklarına karşı duyarlılıklarının onların sağlıklarını nasıl vurduğunun birkez daha hem şahidi, hem de tanığı oluyorduk..

 

GENÇ YALTA ÖLÜMLERİ DURDURMAK İÇİN, TOPLUM OLARAK KENDİ AÇIKLARIMIZI HIZLA KAPTMALIYIZ..

 

Ve 2000’lerden beri söylediğimiz bir gerçeği daha vurgulayarak bitirelim.. Bizler birbirine yakın akraba hemşeri grupları olarak artık kendi hastahanelerimizi, kendi okullarımızı, kendi güvenlik, bilişim şirketlerimizi, kendi gıda-ilaç-silah firmalarımızı, yazılım firmalarımızı, üretim firmalarımızı kendimiz ortaya çıkarmalı, özellikle STK ve Dernekçilik alanlarını bilgi alanlarını eksiksiz ve tam oturtmalıyız..   Çünkü 2000’lerden sonra yiyecek içeceğin silaha dönüştüğü, faşist ulus devletlerin tümünün küresel gıda-genom-silah-ilaç-bilişim firmaları karşısında birer oyuncak olduklarını, vatandaşları korumayı bırakın, artık devletlerin devlet eliyle vatandaşlarını kendilerinin tuzağa çektiğini, onbinlerce gencimizin acı kaybıyla maalesef tecrübe edinmiş bulunmaktayız..  Yani kendin devlet olmasan devlet aygıtı seni tüketen bir obje ve nesneye çevrilmiş bulunmaktadır..

 

Cenaze’ye iş –STK-Siyaset halktan yoğun bir katılım olurken.. Sultaniye Mahallesi Muhtar adayı Ağrılı hemşerimiz Abdullah Bozacı ile bir önceki dönem yine aynı mahallede aday olan fakat karşısında başka bir hemşerimizin çıkması nedeniyle 100-200 oyla Sultaniye gibi devasa (15.000 ne yakın seçmeni var) Ali Yıldız’da taziye boyunca gelen hemşerilerimize hizmette kusur etmediler. Muhtar adaylarımızın bu duyarlılığı da takdire şayan bir durumdu..

 

ETİKETLER : Qımılilerin Kızı Qurdoğluların gelini Yıldız Yıldız Ablamızı binlerin katılımı ile son yolculuğuna uğurladık..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Vefat-Taziye haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya