ARALIK 2023, OCAK İLK HAFTASI ETKİNLİKLER..

ARALIK 2023, OCAK İLK HAFTASI ETKİNLİKLER..
Bu haber 2024-01-09 11:36:39 eklenmiş ve 93 kez görüntülenmiştir.

ARALIK 2023, OCAK İLK HAFTASI ETKİNLİKLER..

 

Aralık Ay’ı Boyunca Ocak Ay’ının 1. Haftasına kadar hemşeri camiamız, derneklerimiz, iş siyaset sanat dünyamız birbirinden önemli etkinliklere imza attılar..  Bir başka İfade ile 2023 yılının son ayından 20224 yılının ilk haftasına girerken iş-siyaset STK sant dünyamız birbirinden önemli etkinliklere imza attılar..

 

Derneklerimiz yılın en önemli dayanışma gecelrine, kültür sanat etkinliklerine imza atarken..

Bu süreçte birçok hemşerimizi hakka uğurladık. Onlar için yakınları akrabalrı kurani kerim mevlitler okutuşlar, andılar..

 

Bunlara Kısaca değinirsek DKP Sancaktepede, Hoc-Fed Kellik Derneği Esenyurtta Kaz Gecesi ile STK alanında, lobi alanında  binleri birbiriyle buluşturup güçlerini ortaya koyarken..

 

Haciali ve Tikoş Dernekleri Kongrelerini yaptılar..

2023 Aralık Ay’ında yaptığı gecenin ardından kongreye giden Hoc –Fed Üyesi Haciali Köyü Derneği ise Kongresini yaparak yeni yönetimini seçti.  Hacialiden bir iki hafta öncede Tilkoş Derneği kongresini yapmıştı.

 

Haciali’nin yeni yönetimi, Genç, girişimci, bilişim ve teknoloji sektöründe iş yapan  Ersin Gökçe oluşurken..

Kongreye iki dalya gidilmişti. Ersin Gökçe ve Yılmaz Gökdemir’in yarıştığı yeni yönetim yarışında Ersin Gökçe’nin listesi seçildi.

 

Heriki başkan adayı da kongre öncesi ve sonrası yaptıkları açıklamda burada asl olan köyümüze hizmettir. Halk hangi yönetimi seçerse emrindeyiz. Bizim irademiz değil Haciali Köyü delegesi, üyesi ve halkının isteği bizim ana esasımızdır diye açıklama yapmışlardı..  

 

HEMŞERİMİZ İSMET MORKOC’U 52. GÜNÜNDE ANDIK..

 

Uzun yıllar Beykoz Sahinkaya’da ikamet eden sağlık sektöründen emekli olan  İsmet Morkoç (21-10-2023) hakkın rahmetine kavusmustu. Cenazesi binlerce hemşerimizin katılımıyla Beykoz Merkez Camiinden kılınan öğle namazını ardından Beykoz Şahinkaya Mezarlığına defin edilmişti.

2024 ün ilk hafta sonu ise Panig derneğimizde yakınları akrabaları rahmetli İsmet Morkoç için hem mevlit hemde kuran oktular, 

 

ÇAĞDAŞ YILMAZ ABİSİ İÇİN LOKMSA HAYRATINDA BULUNDU..

İş dünyamızın önde gelen simalarından Foryou Gayrimenkulün sahibi, Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma derneği YK üyesi Çağdaş Yılmaz geçen yıl vefat eden ağabeyleri Cimşit Yılmaz’ın sene-i devriyeleri  için hayır lokması dağıtımında bulundu..

 

Hasanyavuz Merkez Camii yerleşkesinde hayır  lokmasına DEM Beykoz önceki başkanı Ayvaz Korkmaz, Ardahanlılar dernek başk Yusuf Yasin Sit, köy dernek başkanlarımız, dernek yönetiminden eski yeni yöneticilerimiz de Yılmazı ziyaret ederek ağabeyleri ruhuna Fatiha okudular. Hayır hasenatın kabulü için dua ettiler.

 

Yılmazla ailesinin lokma hayratı öğle saatlerinden akşam saatlerine gün boyu sürdü.

 

MESİH EROL KURDCE SÖZLÜK KİTBI İLE OKUYUCULARLA BULUŞTU..

 

Kürt dili edebiyatı üzerine Kültürel çalışmaları ile farkındalığını ortaya koyan Mesih Erol çıkardığı Kürtçe sözlük kitabı ile okurları ile buluştu. Başrılı çalışmalrıdan dolayı dernekler kendilerini tebrik edip kitaplarından alarak kendisine madi-manevi desteklerini sundular..

 

 

HABERLERİN BÜTÜN FOTOGRAFLARINI


GORMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

ARALIK OCAK AYI BÜTÜN

 

HABERLER DETAYLAR ALTTAKİ

 

LİNKLETRİMİZDE..

 

https://www.dogukultur.com/

 

 

http://www.stk-dernekler.com/

 

ETİKETLER : ARALIK 2023 OCAK İLK HAFTASI ETKİNLİKLER..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya