XESKARLILAR NENE HATUN’DA BULUŞTULAR

Xeskar Derneği geleneksel hale getirdiği dayanışma gecesini Esenyurt geçen yıl olduğu gibi bu yılda Nene Hatun Kültür merkezinde gerçekleştirdi.
Bu haber 2024-01-21 10:19:50 eklenmiş ve 215 kez görüntülenmiştir.

XESKARLILAR NENE HATUN’DA BULUŞTULAR

 

 Xeskar Derneği geleneksel hale getirdiği dayanışma gecesini Esenyurt geçen yıl olduğu gibi bu yılda Nene Hatun Kültür merkezinde gerçekleştirdi.  

 

STK alanında uzmanlığı ile öne çıkan Başkan Şeref Caferoğlu ve yönetimi bir bölge federasyonunun yapmayı zorlanacağı harikulade bir dayanışma gecesine imza attılar.

 

XESKAR 2024  GECESİ  FOTO GALERİ..

 

 

XESKAR 2024 GECESİ VİDEO..

 

Bu yıl 8 dayanışma gecesini Esenyurt Nene Hatun Kültür merkezinde icra eden Hocvan Dernekler Federasyonu üyesi Xeskar Derneği geçen yılda aynı şekilde dayanışma gecesinin 7.  De bu Kültür merkezinde icra etmişti.

 

Her iki gecede de Xeskar binleri birbiriyle buluşturdu..

 

Gecede yakın zamanda vefat eden bir önceki başkan Erkan Delinin abisi Tuncer Deli başta olmak üzere vefat edenler anıldı. Derneğe katılım ve katkı da öne çıkan iş-siyaset-stk –yönetici erbabı plaketlerle ödüllendirildiler.

 

Geceye Esenyurt Bld. Bşk. Kemal Deniz Bozkurt başta olmak üzere bölge iş dünyası derneklerinden federasyonlara, il-ilçe-köy derneklerine kadar yoğun bir katılım oldu. Her zaman olduğu gibi Xeskarlılar bu gecede de binleri birbirleriyle buluşturdular..

 

BASINDA XESKAR DERNEĞİ TIKLAYINIZ..

 

XESKARLILAR BU HAFTA SONU NENE HATUN’DA BULUŞTULAR..

 

Hocvan Dernekler Federasyonu üyesi Xeskar Derneği geleneksel hale getirdiği dayanışma gecesinin 7.  Geçen yıl Esenyurt Nene Hatun Kültür merkezinde icra etmişti..

 

Xeskar Derneği her etkinlikte olduğu gibi yüzleri, binleri rahatlıkla birbiriyle buluşturduğu gibi 2023 dayanışma gecesinde bu kuralı bozmayarak aynı şekilde binden fazla hemşerimizi birbiriyle buluşturmuştu. 

 

Hocvan Dernekler Federasyonunun (Hoc-Fed) kurucu derneklerinden olan, kurucu başkan Şeref Caferoğlu 2023 yılı 10 ayında yapılan kongrede yeniden derneğin başkanlığına seçilmişti..

 

 

Önceki başkan Erkan Deli çıtayı sürekli yukarı doğru çekerken, Erkan Deli, Şeref Caferoğlu, Deniz Ömeroğlu,  Xeskar derneğini marka örnek bir dernek haline getirdiler. Dernek Hoc-Fed’in kurucu derneği olduğu gibi, Esenyurtta yeri yurdu mülkü olan, bölgede Köyde ise çok amaçlı kültür merkezi ile her alanda on numara bir dernek. Ve bu akşam yine yüzler binler Xeskar derneği dayanışma gecesine akacak..

 

Hoc-Fed’in kuruluşunda önemli bir rol oynayan, Hoc-Fed üyesi Xeskar Derneğinin hem kurucu başkanı, hem de dönem - dönem başkanlığını yapan Şeref Caferoğlu, federasyonda her dönem YK da aldığı görevlerle  de bölge STK yapılanmamıza önemli katkılar sundu.

 

STK-İş Siyaset alanlarında aktif olan, aktif siyaset yapan, İş-STK-Siyaset dünyamızın önde gelen aktörlerinden biri olan Şeref Caferoğlu’nun başkanlığında ki iş –yöneticilik alanlarında kendi dallarında birbirinden uzman isimlerden bir yönetimden oluşmaktadırlar. 

 

Bu uzman YK kadrosu Xeskar’ı marka ve örnek bir dernek olarak daha da ileriye taşımaya başladılar. Caferoğlu ve yönetimi bölgemizi ilgilendiren her etkinlikte ortaya çıkmaktadırlar, dernek olarak katılım ve katkısını sunmaktadırlar..

ETİKETLER : Xeskar Derneği geleneksel hale getirdiği dayanışma gecesini Esenyurt geçen yıl olduğu gibi bu yılda Nene Hatun Kültür merkezinde gerçekleştirdi.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer STK-İş Etkinlikler haberleri
STK-DERNEKLER
© Copyright 2013 DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya